Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım senınkı ne kadarlık oldu benım adet gunum dAha gecmedı senınkı gectımı yarın adet gunum degısık bı duygu var ya hasta olursam dıe bıde gerılmelerım cok gerınmekten mıdem agrıyo resmen sen baska neler yapıosun

benim tranferin 6. günü.m adet günüme var daha. bi belirti yok aslında şimdilik bende zaten hiç birşeyi hamileliğe yormuyorum kaydirigubbakcemile3

5 mayıs test günüm ondna korkuyorum çok. sonucu nasıl alıcam onu düşünüyorm. ya negatif olursa napıcam diye .. bide yazdığım gibi dün akşam ağlayıp durdum neden bilmiyorum... belki içten içe kafaya taktığımdan

bakalım pazartesi yaptırım inş bende mereklanamaya başladım iğne konusunda yardımcı olabilcek varmı? günde tek sefer yaptıran 100 ml iki tüp yani

hayırlısı olsun canım benim cmrtesi trasferim oldu salı günü test yaptırmamı söyledi yani 10. günü.5.gün embriyosuydu...ama ben pazartesi idrartesti denicem)))))

inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım biz de 3.5 yıllık evliyiz

bende de oluyor canım ben de durduk yere ağladım bir kaç kez ee ne olucak çok stresliyiz akıntım oluyor sanıyorum wc gidemiyorum kan görücem diye bakalım benim de yarın test günüm gerçekten ağlamak için sebebim yarın olucak hiç umudum yo kırmızılar bile her an gelebilir bence

canim dur ne yaptin bebisin icinde ve yarin Insallah pozitif sonucu alicaksin

inşallah canım ama pek umutlu değilim hayırlısı olsun bişey sorcam bi de sizlere
olmazsa hemen bu ay ikincisi geçmek mantıklı mı yoksa beklemek mi gerekir acaba

en az bi regl bekletiyolar canım genelde dondurulmuşun olsa bile ama bence senin böyle şeyleri düşünmemen lazım idrar testi yaptınmı yarın kan gününse çıkabilir kırmızı kart yemedikçe umut devam eder :)

burda en az iki ay ara diyorlar hatta uc ayi tercih ediyorlar.
ama bencede bunu dusunmene gerek yok, hamilesin Insallah.

kizlar yarina gorusuruz Insallah guzel haberlerinizi okurum yarin.
karnim cok agriyor reglem vaktinde geldi ama cok agrili( kendinize iyi bakin sonuc bekleyen arkadaslarim ne olur asla ama asla olumsuz olmayin, su kalite su gun transferi su bu hikaye hepsi Allah buyuk, hangimizin kaderinde o guzel gun geldiyse onu yasacagiz, siz icinizi ferah tutun, Rabbim ne verirse en iyisi odur bizim icin.
aa gizemlicim mutlaka gelip mujdeni okuyacagim Insallah.

amin özlemcim sana bi tavsiye hemen şekerli sıcak su bana çok iyi geliyo regl ağrılarıma öpüyorum görüşürüz. :)

çok doğru söylüyorsun canım senin için de dilediğinden bile güzel kolay olsun bebişine kavuşman inşallah

zeynepela listede test günün bugün görünüyo yapmadınmı niye p.tesiyi bekliyosunki

kizlar aranizda lucrinle gonalf yi ayni zamanda yapanlar iki igne arasi beklediniz mi yoksa arka arkaya mi yaptiniz? karatasoz sen sanki ikisini kullanmistin degil mi? igneye gidecegim de:)

şekerli sıcak su dene iyi gelicek, ben lucrin ve gonalf kullandım birini öğlen birde diğerinide akşam 9 da yapıyodum

şekerli sıcak su dene iyi gelicek, ben lucrin ve gonalf kullandım birini öğlen birde diğerinide akşam 9 da yapıyodum

karatasozcum ben altida yapiyorum lucrini, doktor ikisini arka arkaya bes dakika araliklar yapabilirsin dedi ama tuhafima gitti( zaten tum ilaclari bes ile yedi arasinda yapmami istemisti. simdi hemsireye gidecegim icin nasil yapayim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…