işg güzel sonuç alırsın canım
bende çok tuzlu istiyorum. pztesi turşu dedim diye herkes turşuyla geldi eve...kaydirigubbakcemile3
birde dün akşam durup dururken ağlamaya başladım 2- 3 kez. eşim noldu niye ağlıyosun diyo cvp veremiyorum bile. sinirlerim oynadı iyice demek ki!!!
canım senınkı ne kadarlık oldu benım adet gunum dAha gecmedı senınkı gectımı yarın adet gunum degısık bı duygu var ya hasta olursam dıe bıde gerılmelerım cok gerınmekten mıdem agrıyo resmen sen baska neler yapıosun
bakalım pazartesi yaptırım inş bende mereklanamaya başladım iğne konusunda yardımcı olabilcek varmı? günde tek sefer yaptıran 100 ml iki tüp yani
cnm benimde aynı 9 tane yumurta topladılar 6 tanesi döllendi 3.gün transfer edildi ve artı o güne kadar döllenen embryolarımdan 5 tanesi öldü sadece bir tane kalmış benim hiç umudum yoktu d.r 8 hücreli oldugunu söyledi ve çok güzel dedi pozitif düşün bence çok güzel bir embryo dedi bilmiyorm artık rabbim büyük inş bebişlerimiz bize sım sıkı tutunurlar bende çok istiyorm 5.senem bitti inş hakkımızda hayırlısı olur ne diyim senağlama
benim tranferin 6. günü.m adet günüme var daha. bi belirti yok aslında şimdilik bende zaten hiç birşeyi hamileliğe yormuyorum kaydirigubbakcemile3
5 mayıs test günüm ondna korkuyorum çok. sonucu nasıl alıcam onu düşünüyorm. ya negatif olursa napıcam diye .. bide yazdığım gibi dün akşam ağlayıp durdum neden bilmiyorum... belki içten içe kafaya taktığımdan
bende de oluyor canım ben de durduk yere ağladım bir kaç kez ee ne olucak çok stresliyiz akıntım oluyor sanıyorum wc gidemiyorum kan görücem diye bakalım benim de yarın test günüm gerçekten ağlamak için sebebim yarın olucak hiç umudum yo kırmızılar bile her an gelebilir bence
canim dur ne yaptin bebisin icinde ve yarin Insallah pozitif sonucu alicaksin
inşallah canım ama pek umutlu değilim hayırlısı olsun bişey sorcam bi de sizlere
olmazsa hemen bu ay ikincisi geçmek mantıklı mı yoksa beklemek mi gerekir acaba
kizlar yarina gorusuruz Insallah guzel haberlerinizi okurum yarin.
karnim cok agriyor reglem vaktinde geldi ama cok agrili( kendinize iyi bakin sonuc bekleyen arkadaslarim ne olur asla ama asla olumsuz olmayin, su kalite su gun transferi su bu hikaye hepsi Allah buyuk, hangimizin kaderinde o guzel gun geldiyse onu yasacagiz, siz icinizi ferah tutun, Rabbim ne verirse en iyisi odur bizim icin.
aa gizemlicim mutlaka gelip mujdeni okuyacagim Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?