Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bana aralarında 5 saat olsun demişlerdi bilmiyorumki doktorun ne dediyse onu yapcan demekki bişi olmuyo gitmişken vurdur ikisinide gel işte ne güzel.

kızlar dr bana fostimon 150 isimli bi iğne verdi yarın lucrinle birlikte 2toz bi su kullanıcakmışım hiç duymadım bu iğneyi kullanan varmııı

kızlar herkeze iyi akşamlar bişi sorcam ben puregon kulanmaya başladım dün ilkini vurdum ve bugün boğazlarım ağrıyarak uyandım üşütmüşüm galiba ve bir saatirde burnum akıyo ay ben grip oluyorum.
doğal ilaçları akşam depolıyacam portakal suyu greyfurt suyu içicem ama hemşiremi arasam mı aramasammı tereddütteyim bir tane aferin içsem olurmu diye soracam oda bana içme diycek
kızlar benim gibi tedavideyken rahatsızlanan oldumu aranızda naptınız ilaç aldınızmı moralim bozuldu ya vücut dirençsiz kalıcak gripten dolayı. yanarım yanarım koca kış hasta olmayıp şu oynak bahar havasında hasta oldum aman kızlar çok dikkat edin kendinize havalar çok dengesiz kaptım şifayı.

ya ben hiç bööle bi iğne duymadım puregon falan vericek diye bekliyorum bu da ne şimdi yaaa aynı merkeze giden arkadaşlara puregon vermiş

30 temmuz geçmiş olsun, canım sanırım oturup hastalığın geçmesini beklicen ara bi hemşireni istersen belki kullanabileceğin bi ilaç vardır bana bitki çayı bile yasaklanmıştı.

canim antibiyotigine gore degisiyordur belki ama ben su an vaginal ve uriner enfeksiyonlara karsi kullanilan bir antibiyotik,iciyorum jinekologum verdi esim bugun yine sormus regle oldu simdi 5 gunu daha var ilacin etki etmez mi kotu anlamda yumurtalara diye, hayir hicbir sey olmaz devam etsin demis.ama turkiyedeki merkezler agri kesici bile icmeyin demis, doktoruma bunu dedigimde ilk kez duyuyorum boyle bir sey dedi. depresyon ilaclari yasak dedi sadece. tabii tranferden sonra da sadece parasetemole izin var dedi.

geçmiş olsun canım kullanma ilaç boşver sonra niye kullandım iidare etseydim demeyesin diye diyorum nane limon bide sıcak tut kendini soğuk hiçbişey yiyip içme sürekli çay süt vs. sıcak bişeylerle destekle kendini

nursencim igneler bacagin ustu kismindan da oluyor on igne oldum vucudumda en ufak izi yok ya da morluk vs. ama simdi pregonu gobekten olucagim decapeptyli bacaktan devam edecegim. formda bir arkadas bu igneler cilt alti oldugu icin heryerden yapilir demisti, doktorum da bacak ya da gobek demisti, sonra yine sordum huylanip az acir diye gobek deriz, yoksa her yerden yapilir cunku beyninizi etkiliyor igneler gobeginizle ilgisi yok dedi. rahatlikla bacagindan yaptirabilirsin en az uc tup bebekci teki turkiyede ve bes farkli hemsireye sordum:))

temmuzcum onemli olan tranfere kadar iyilesmen, uzulme coktan gecer o zamana kadar, antibiyotigi doktoruna sormadan sakin alma, ama bogazinda enfeksiyon varsa vakit gecirmeden doktoruna sor ve hangi antibiyotigi alman gerekirse onu al cunku bogaz enfeksiyonu kendi kendine asla gecmez hamileler bile ilac alir bogaz enfeksiyonu icin, yoksa cigerlere iniyor enfeksiyon bronsit yapiyor kisacasi sadece girpse bosver ama bogaz ebfeksiyonuysa mutlaka doktorunu ara, mutlaka hicbir zarari olmayan antibiyotik vardir. oyle olsa doktorum bana tedbir amacli antibiyotik vermezdi, esim de ben de iciyoruz. ama bogazin sadece usutuuysen yarina iner sicak tutarsan bir tulbent bagla istersen.

yaa canım sorma zaten işyerinde bi arkadaşıma yaptırıyorum artık açmışken ikisinide göbekten vurdururum :kedi: şimdi bide bacak stresine girmiyim birde bana önce fostimonu saat 2 de yap dedi sonra dan ben ona ikisini ayn anda yapsam olurmu dedim olur dedi
halbuki birini 6 da yapıyorum ama aklıma gelmedi bunu sormak zaten oraya gidince bi aptallaşıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…