Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasoz,nursen,özlem cim geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun.
özlem cim evet Türkiyede doktorlar ağrıkesiciye bile izin vermiyorlar bende migren var arada tutuyor çok mecbur kalırsan minoset veya parol (hamilelikte kullanılabilen ağrıkesiciler) içebilirsin dediler
akşam bir tane içmeyi düşünüyorum açıkçası çünki parol soğukalgınlığınada iyi geliyor ama tabi en güzeli hiç ilaç almamak gribim ilerlerse diye korkuyorum

zeynepela listede test günün bugün görünüyo yapmadınmı niye p.tesiyi bekliyosunki

canım listeye yanlış yazmışlar test günüm yarın 1 mayıs transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ilk başta çıkmadı sonra çok silik bir çizgi o da geçersiz deniliyor zaten

ben bacaktan yaptiriyorum ya hemsire bana hep "gobekten daha az acir zaten o yuzden tup bebekte gobekten yapilir" diyor yani sirf aciyla ilgili bir durummus. ben ise gobekten daha etkili sanirdim, herkes oyle saniyor:)) hatta doktoruma o kadar cok sordumki bunu sonunda benimle dalga gecti "bu ilaclar beyini etkilemek icin yapilir dedigin dogru olsa gidin boynunuza kafaniza yapin deriz" diye kaydirigubbakcemile3 cok morarirsan rahatca bacagi kullan diye anlatiyorum, yoksa gobek daha az acirmis zaten. gerci ben bacaktan da memnunum:))

bitanem çok sağol
evet Allahtan bağdemcilerim şiş değil ama boğazlarımı üşütmüşüm yanıyor
dediğin gibi sabah evden çıkarken boynuma fular doladım bide limon tuz ve sirkeyle gargara yaptım bide bi boğaz sipreyi sıkıyorum arada ama boğazlarım biber gibi yanıyo burnumda başladı su gibi akmaya transfere kadar iyileşirim inşallah
normal zamanda hastalansam umrumda olmazda şu dönemde çok önemli.

canim burda da her ilaci icebilirsiniz denmiyor ama doktorun dedigi "parasetemol" bile icmeyin deniyor ya turkiyede, onu hic duymadim,diyor hamileler bile icer biliyorsun parasetemolu bosuna migren agrisi cekme parasetemol yani minoseti veya parolu al, bunlarin hepsi parasetemol. migren cekilmez yoksa bilirim ((

bal ve zencefil çörek otu karışımını yersen de iyi gelir hem transfere kadar iyilerşirsin kafana takma dikkat et kendine

neyse kizlar ben igneye gidiyorum prugenu gobekten yaptiracagim bakalim dogru muymus gobekten daha az acidigi:))
temmuzcum iyilesirsin korkma uzme kendini bosuna biliyorsun grip ilk iki uc gun kotu olur sonra sadece haifif hapsuruk kalir, madem enfeksiyonluk bir sey degil hic takmaya degmez bol vitamin ve dinlenmeyle uc gune firitina gb olursun Insallah.

puregonu kendin de yapabilirsin canım ben dün yaptım

sende 2. çizgi silik çıkmıştı dimi canım
sen hamilesin tatlım darısı başımıza olsun.

8. gün yapmıştım ilk başta hiç bişey çıkmadı sonra çok silik çıktı eşim alıp bakmış görmüştü ama zaman geçince belli olmuyormuş ilk çıkan doğruymuş benimkisi 3. gün transferi belki çok erkendir deyip kendimi avutuyordum

zeynepela nasılsın cnm durumunda bir degişiklik varmı test yaptın mı ?

Selam nursim orda mısın yaaa :)) Seni takip ediyorummm seni arıyorumm :sinifsinif: Özelden msj attım ulaşmadı mı

slm canım buradayım transferim gerçekleşti mesajını yeni okudum canım...3.günüm şuan gayet iiyim...

slm canım buradayım transferim gerçekleşti mesajını yeni okudum canım...3.günüm şuan gayet iiyim...

slm nursim hayırlı olsun cnm inş hayırlı haberini alırız benimde bu gün 6.günüm 6 mayıs test yaptırcam allah izin verirse

Son düzenleme:
zeynepala bence bebisin seninle, Insallahhhhhhhhh
kizlar gobekten igne cok cok kolaymisssssssss anlamadim bile, bacaktan arada acidigi oluyor cunku cok sinir ve damar varmis bacakta, gerci igneleri de farkli, pregonun kendi kalemi var.
temmuzcum evimin yani ve devlet oduyor hemsirelere parayi, ben igneyi kendime batiramiyom, esim de:)) boyle hemsirelerle cok rahat ettim cok sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…