zeynepela listede test günün bugün görünüyo yapmadınmı niye p.tesiyi bekliyosunki
yaa canım sorma zaten işyerinde bi arkadaşıma yaptırıyorum artık açmışken ikisinide göbekten vurdururum :kedi: şimdi bide bacak stresine girmiyim birde bana önce fostimonu saat 2 de yap dedi sonra dan ben ona ikisini ayn anda yapsam olurmu dedim olur dedi
halbuki birini 6 da yapıyorum ama aklıma gelmedi bunu sormak zaten oraya gidince bi aptallaşıyorum bilmiyorumkismile
kızlar dr bana fostimon 150 isimli bi iğne verdi yarın lucrinle birlikte 2toz bi su kullanıcakmışım hiç duymadım bu iğneyi kullanan varmııı
temmuzcum onemli olan tranfere kadar iyilesmen, uzulme coktan gecer o zamana kadar, antibiyotigi doktoruna sormadan sakin alma, ama bogazinda enfeksiyon varsa vakit gecirmeden doktoruna sor ve hangi antibiyotigi alman gerekirse onu al cunku bogaz enfeksiyonu kendi kendine asla gecmez hamileler bile ilac alir bogaz enfeksiyonu icin, yoksa cigerlere iniyor enfeksiyon bronsit yapiyor kisacasi sadece girpse bosver ama bogaz ebfeksiyonuysa mutlaka doktorunu ara, mutlaka hicbir zarari olmayan antibiyotik vardir. oyle olsa doktorum bana tedbir amacli antibiyotik vermezdi, esim de ben de iciyoruz. ama bogazin sadece usutuuysen yarina iner sicak tutarsan bir tulbent bagla istersen.
karatasoz,nursen,özlem cim geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun.
özlem cim evet Türkiyede doktorlar ağrıkesiciye bile izin vermiyorlar bende migren var arada tutuyor çok mecbur kalırsan minoset veya parol (hamilelikte kullanılabilen ağrıkesiciler) içebilirsin dediler
akşam bir tane içmeyi düşünüyorum açıkçası çünki parol soğukalgınlığınada iyi geliyor ama tabi en güzeli hiç ilaç almamak gribim ilerlerse diye korkuyorum
bitanem çok sağol
evet Allahtan bağdemcilerim şiş değil ama boğazlarımı üşütmüşüm yanıyor
dediğin gibi sabah evden çıkarken boynuma fular doladım bide limon tuz ve sirkeyle gargara yaptım bide bi boğaz sipreyi sıkıyorum arada ama boğazlarım biber gibi yanıyo burnumda başladı su gibi akmaya transfere kadar iyileşirim inşallah
normal zamanda hastalansam umrumda olmazda şu dönemde çok önemli.
Ç&D nasılsın bir değişiklik var mı yarın ikimizin de test günü hiç test yaptın mı
neyse kizlar ben igneye gidiyorum prugenu gobekten yaptiracagim bakalim dogru muymus gobekten daha az acidigi:))
temmuzcum iyilesirsin korkma uzme kendini bosuna biliyorsun grip ilk iki uc gun kotu olur sonra sadece haifif hapsuruk kalir, madem enfeksiyonluk bir sey degil hic takmaya degmez bol vitamin ve dinlenmeyle uc gune firitina gb olursun Insallah.
sende 2. çizgi silik çıkmıştı dimi canım
sen hamilesin tatlım darısı başımıza olsun.
slm canım buradayım transferim gerçekleşti mesajını yeni okudum canım...3.günüm şuan gayet iiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?