Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kzılar uzun süredir sizleri takip ediyorum.bende lucrinle iğnlere başladım.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.27 yaşındayım,2 aşılam yaptırdım ve negatifti.bizim için sebepsiz infertilite diyorlarr.bende malatya doğufertilde yaptırıyorum.benide listeye ekleyebilirsiniz.ama daha regl olmadım.Rabbim hepimizi meleklerimizi kavuştursun inşallah.

demetak hosgeldin hayirli olsun; bizim de sebepsiz infertil. bende yeni regle oldum bugun hala decapetyl kullaniyorum, lucrin icerikli, ilk puregon ignemi de oldum bugun.

mehaba kizlar yanimda oldugunuz icin hepinize ayri ayri tesekur ediyorum.yazdiklarinizi okudum iyiki varsiniz.kendimi bugun disarilara attim stres giderdim negatif sonuc aldim diye aklima bile getirmek istemiyorum geldikce insan neden olmadi diye kafayi yer inan. bu arada nedimecim trafik kazasinda vefat eden arkadasina cok uzuldum yazik onca yil bebek ozlemi cektikten sonra ne dim valla cok zor.hamile arkadaslar kendinize cok dikkat edin ilk uc ay cok onemliymis.kizlar masallah dim cok hizli bir giden topigimiz var yazdiklariniza yetisilmiyor.heyecanla diger arkadaslarin sonucnu bekliyorum.

Ç&D nasılsın bir değişiklik var mı yarın ikimizin de test günü hiç test yaptın mı

Allahım nazarlardan sakların isteyen herkese nasip etsin :) evet hamileyim bugün kan testinde kkesinleşti zeynepela :) sende hamilesin ondanda eminim:) umarım sağlıkla kucağımada almayı nasip eder Allahım... Herkese bol şans arkadaşlarr...

canım üzme kendini..inan ki o güzel cümleye gerçekte ihtiyacın olduğun gün duyacaksınn ..)))) bugün tv de dinliyorum da tam 27 yıl sonra hastam hmile diyor dktr.Allahın ol dedi an !!!!!!!!!!! umudunu sakın yitirme isyan etme canım opuyorumnanaktan

inan çoksevindim canım hadi hayırlısı İNŞALLAH kucağına da alıcaksın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amaninnnnnnn ne harika haber bu darisi bize cok sevindim Masallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm .ç&d hayırlı olsun arkadaşım inşallah darısı bizim başımıza rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip edsin inş

özleeemm bana günler geçmiyor ben yarın bi test yapsam mı acaba çok mu erken 5.gün trnsferiydi ve geçen cmartesidi naapsam acabaaaaaaaaa;(((((

hayırlı geceler kızlar benim yazılarımı gören olmuyor sanırım nasılsınz:(((senağlama

ay aslinda cikabilir ama tek embroydu ya pazartesini bekleyemez misin? ya ben cok sabirsizimdir sizleri erkenden test gazina getirmekten korkuyorum, dayanamaz misin?

hayırlı geceler kızlar benim yazılarımı gören olmuyor sanırım nasılsınz:(((senağlama

ay olur mu tatlim dur donup bakicam kacirdik demmekki arada CDnin mujdesi girince.
nedimeeee tranfer gunu sayilmiyor ya yanlis hesapladim sekiz degil yedinci gun yarin, olmaz cok cok erken sen pazartesi sabahi direk kan testine git.

:))))) benimde yarın 7. günüm olcak allahın izniyle ama ben d.r söyledigi güne kadar yapmıycam daha dogrusu cesaretim yok ne olcaksa hastanede olsun

kızlarr hadi bana bişi söyleyin aaaaaaaaa aldıkumndayı yaaaaa

nedimecim saat 00:27 olmuş bu saatte daha uyumadımı kaynanan iznin olursa bir şey sorcam sen kaynananla mı oturyorsun yoksa misafir mi geldi ?

ayesecim nedimecim gercekten de yedinci gun cok erken en az 9 yapin o da kan testine gideceksiniz hatta 10.gune dayanin.
kiz bu kaynana daha gitmedi mi birde gece bire kadar oturan tek kaynana) inadindan oturuo kesin:)) kac yasinda teyzemiz?????,

nedimecim saat 00:27 olmuş bu saatte daha uyumadımı kaynanan iznin olursa bir şey sorcam sen kaynananla mı oturyorsun yoksa misafir mi geldi ?

yok be canım Allah korusun,misafir ,kısmetse yarın gidicek.uyumaz ve herşeye karışır;((( doktor benden salı günü test yapmamı söyledi daha önce de yaparsan çıkmaz dedi senin çarşamba mı?

ayesecim nedimecim gercekten de yedinci gun cok erken en az 9 yapin o da kan testine gideceksiniz hatta 10.gune dayanin.
kiz bu kaynana daha gitmedi mi birde gece bire kadar oturan tek kaynana) inadindan oturuo kesin:)) kac yasinda teyzemiz?????,

allah nedimeye sabır versin:)))))) ne diyim özlemcim ben 6 mayısta yapcam allah izin verise yani tam 12. güne denk geliyor inş hayırlı haber alırız hepiimiz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…