Ç&D nasılsın bir değişiklik var mı yarın ikimizin de test günü hiç test yaptın mı
mehaba kizlar yanimda oldugunuz icin hepinize ayri ayri tesekur ediyorum.yazdiklarinizi okudum iyiki varsiniz.kendimi bugun disarilara attim stres giderdim negatif sonuc aldim diye aklima bile getirmek istemiyorum geldikce insan neden olmadi diye kafayi yer inan. bu arada nedimecim trafik kazasinda vefat eden arkadasina cok uzuldum yazik onca yil bebek ozlemi cektikten sonra ne dim valla cok zor.hamile arkadaslar kendinize cok dikkat edin ilk uc ay cok onemliymis.kizlar masallah dim cok hizli bir giden topigimiz var yazdiklariniza yetisilmiyor.heyecanla diger arkadaslarin sonucnu bekliyorum.
Allahım nazarlardan sakların isteyen herkese nasip etsin :) evet hamileyim bugün kan testinde kkesinleşti zeynepela :) sende hamilesin ondanda eminim:) umarım sağlıkla kucağımada almayı nasip eder Allahım... Herkese bol şans arkadaşlarr...
Allahım nazarlardan sakların isteyen herkese nasip etsin :) evet hamileyim bugün kan testinde kkesinleşti zeynepela :) sende hamilesin ondanda eminim:) umarım sağlıkla kucağımada almayı nasip eder Allahım... Herkese bol şans arkadaşlarr...
hayırlı geceler kızlar benim yazılarımı gören olmuyor sanırım nasılsınz:(((senağlama
kızlarr hadi bana bişi söyleyin aaaaaaaaa aldıkumndayı yaaaaa
nedimecim saat 00:27 olmuş bu saatte daha uyumadımı kaynanan iznin olursa bir şey sorcam sen kaynananla mı oturyorsun yoksa misafir mi geldi ?
ayesecim nedimecim gercekten de yedinci gun cok erken en az 9 yapin o da kan testine gideceksiniz hatta 10.gune dayanin.
kiz bu kaynana daha gitmedi mi birde gece bire kadar oturan tek kaynana) inadindan oturuo kesin:)) kac yasinda teyzemiz?????,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?