Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yavrucum teyzen 62 yaşında ben le geçen gece saat 5 film izledi bazen özel günlerde gençler toplanıp eğleniyoruz diyelim o herkesi yatıyor ve o ne isterse onu izliyoruz ayyyy sinirleniyorum;((

bu arada iki embriyo ama kızlar umarım hislerimde yanılıyorumdur hamileymişim gibi bir his yok içimde sen nasıl hissdiyorsun ayse?

yok be canım Allah korusun,misafir ,kısmetse yarın gidicek.uyumaz ve herşeye karışır;((( doktor benden salı günü test yapmamı söyledi daha önce de yaparsan çıkmaz dedi senin çarşamba mı?

o zaman gözün aydın cnm :) yok cnm benim perşembe günü yapılcak allah izin verise yani 6 myısta tam olarak

nedime59;12982500]bu arada iki embriyo ama kızlar umarım hislerimde yanılıyorumdur hamileymişim gibi bir his yok içimde sen nasıl hissdiyorsun ayse?

cnm valla daha düne kadar her yerim agrıyordu şimdi hiç bir yerim agrımıyor dünden bu tarafa bende de aynı yani(((((((

inşallah nedime bizim sorun eşimde doğuştan vaz deferens olmaması.ama tek embriyo transferi ve testisten canlı sperm alınamaması ihtimali bizi düşüncelere sokuyor...

nedimecim ikizim olsun sana hediye gonderecegim bak gor:))))))))) amin.
p-aytar canim Insallah sorunsuz bir sekilde tedaviniz ilerler ve yavruna saglikla kavusursun, Insallahhhh.

offff ya yazdıklarınızı hemen göremiyorum ben yazıp tıklayınca patır patır ortaya çıkıyorlar neden böyle çözemedim.

inşallah nedime bizim sorun eşimde doğuştan vaz deferens olmaması.ama tek embriyo transferi ve testisten canlı sperm alınamaması ihtimali bizi düşüncelere sokuyor...

tatlım hiç canını sıkma kaderinde var sa anne olmak bu yaşın 40 ta olsa 50 de olsa olucaktır.sorun kimde olursa olsun bunlar bi bahane bizim bu duyguları yaşamamız bu sıkıntıları atlatmamız gerkiyor hepsi geçip gidicek o tarifsiz mutluluğu yaşıcaz)))

inşallah henüz yaşım 27 ve nispeten erken teşhis sayılır.ama dediğim gibi erkek infertilitesinde seçenekler sınırlı imkanlar kısıtlı umarım Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

nedime bende de aynı cnm daha şimdi gördüm msjları yazışmalara bakıyorm bir şey yok bir tıkladım msjlara hepsi birden cıktı

pesin hediye yok once keseleri sonra kalp atislarini duyayim hediye sonra:)))))))))
ben ozlem bilmis tavuk ozlem:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…