Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar cümleden hayırlı geceler allaha emanet olun allah rahatlık versin rabbime emanetsiniz ben cıkıyorm bye bye:))))))

kızlar çok korkuyorum buraya hamileyim diye yazdım lavobaya gittim pembe renkte akıntım war ince ince sızlamalar da var noluyo bilmiyorum çokkkk korkuyorumm...

bol yumurtam olucak ya ondan:)) Insallah olur yani:)
canim bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim, tum dunyayi hediye ederiz degil mi:)) Rabbim nasip etsin yeterki.
hadi kizlar uyuyalim mi, hamislerimiz hala yatmadiniz dinlenin ki bebisleriniz buyusun hemencik nedime sende hamilesin hadi yataga bacim

kızlar çok korkuyorum buraya hamileyim diye yazdım lavobaya gittim pembe renkte akıntım war ince ince sızlamalar da var noluyo bilmiyorum çokkkk korkuyorumm...

canim dur sakin ol, sizi cok normal bende hamileyken sekizci haftaya kadar agrilarim coktu her hamilenin oluyor pembe akinti da jelden ya da yerlesmedendir lutfen panik yapma guzelce uzan bacaklarini uzat, bol su ic, hicbir sey olmayacak lutfen inan buna sakin kotuyu aklina getirme.

çd canım korkma strese girme sakın.bana doktorun verdiği dosyada çok az kan olabilir bu hamile olmadığınız anlamına gelmez diyor.kanda mıçıkmıştı senin gebelik?

yaa gece gece CDcim bir sey olmayacak lutfen panik yapma tup bebekte ufak kanamalar cok oluyor, sabah doktorun ekstra bir sey onerir belki, jelden damar da tahris olmus olabilir.
kizlar gizemli neden gelmedi gece interneti olmuyor mu?o bize isten mi evden mi yaziyordu

özlemcim sen öyle hamilesin felan deyince yüzüm güldü içim cızz etti))) Allahım seninde yüzünü güldürsün)

ben 1. bebeğimi 7 haftalıkken düşük yaptım onda bçyle olmamıştı.şimdi çok korkuyorum gerçekten erken değilmi ayrıda offff

cancan2 nedime59 evet bugün kanda çıktı değerim 135 di dr şimdilik herşey yolunda demişti...

evet ya gizemliden(merveden)nden ses çıkmadı??? bende merak ediyorum,biz güzel hABERı BEKıYORUZ .çok iyi bilmiyorum ama bence evden yazıyordu....;(((

Canım o zaman panik yapma, sakin ol. Doktorun herşey yolunda demiş. Gönlünü ferah tut. İnşallah herşey güzel olacak. Böyle belirtilerin normal olduğunu biliyoruz.

canim Masallah daha gunun gelmeden 135 cok iyi fitil jelden daha cok zedeler asilamada bende fitil kullandim hamile olmamama ragmen pembe gelmisti biraz akintida. sen simdi gece gece kotu seyleri cagirma, fitildendir ya da yerlesme hala devam dogal olsaydi daha reglen ancak gecikiyordu belki de gecikmemisti bile, lutfen sadece olumlu dusun; sakin kalbini bozma gece gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…