Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben en iyisi yatağımda uzanıyım artık taktir Allahın ....İyi geceler hepinize tşkler ayrıca...

kizlar kizmayin ama sizin gercketen artik uyumaya calismaniz lazim lutfen zorlayin biraz kendinizi. CDcim yarin da dahil uzanarak gecir vaktini suyu da bol ic, hicbir sey olmayacak sadece yorma kendini.

Çd kan testıyle onaylandıĞına gÖre hıÇ korkma ama yarın doktorunu ara hatta sabah kanama bıle olsa onlar durduruyor..benım eltımın ıkı hamılelıĞınde de yoĞun kanaması vardı doktorun mÜdahalesıyle ıkı hamılelıkte gÜzelsonuÇladı.

çd evet canım sen yat mecbur olmadıkça kalkma hadi sana tatlı rüyalar bebişlerini gör rüyanda))cancan iyiyim canım ama şu 2 günde bi geçse)))

cancan cım benim 24 dünde transfer olmuştu(5.gün embriyosuydu)ayın 4 de test yaptıracaksın dedi doktorum.4 ünden evvel yapma çıkmaz dedi ama ben pazartesi evde idrar testi denicem))))

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben her an regl olacakmışım gibi bakalım ben de bugün alacağım sonucu

kızlar çok korkuyorum buraya hamileyim diye yazdım lavobaya gittim pembe renkte akıntım war ince ince sızlamalar da var noluyo bilmiyorum çokkkk korkuyorumm...

korkma bişey olmaz ama dikkat et uzan hemen de olumsuz düşünme canım benim Allah korusun bebişini inşallah

Ç&D cim allah tamamına erdirsin... Korkma kanama için de, içini heeep ferah tut:)))

Nedime canım sen ne yaptın, ne zaman hamiş yazacaz sana:)))

Ben dün hiç giremedim siteye, akşam doktor randevum vardı.. Keseyi görmeye gittik, ve gördük :))) Bi tane siyah nokta hehe:)) Ama şimdilik bi tane, bakalım bi sonraki ultrasonda tam belli olur, ikincisi varsa da şimdi gözükmeye bilir dedi:)))))

Bi de annem hazıranın sonuna kadar bana bakacak. Riskli gebelik gibi bakıyo olaya.. Geçen sene düşük vardı benim o yüzden işte.. Ama ben bebeişi 5+2 hesaplarken doktor 4+6 hesapladı.. SAT ımı sordu, 24 mart dedim "hımm, transferi 15. gün sayıyoruz bız, sen SAT ını 28 mart olarak düşün dedi.. Kafam karıştı valla kızlar:))))) Ama neyse yaa bebeişim allahın izniyle benimle ya o yeter..Şimdi 14 mayısta kısmetse pıt pıt a gidicez:))))
Darısı hepiniizin başınaaaaaaa:)))

hepinize çokk teşekkürler arkadaşlar dr ile görüştüm progetan nın farklı bir çeşit iğnesi varmış onu vurdurdum bu sabah. yarunda gebelik testini tekrarlıyacağım. bakalım hayırlısını dilemekten başka elimden bişey gelmiyo..

zeynepela güzel haberi bekliyorum :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................BEK LEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . YUMOŞ BÜYÜTÜYO
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ........4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela...............................1 deneme.....................bursa acıbadem....................1 MAYIS SONUÇ
33.Ç.D........................................????????....................???????????????.................HAMİŞŞŞŞ

HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
6-Ç.D.......................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
CDcim igne daha etkili, bol bol dinlen disari cikma simdilik istersen. icini de hep ferah tut, sekiz haftadan sonra kanama desen kotuydu ama inan baslarda cok mahsum oluyor ufak lekeler, korkma.
bebisine kocaman Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…