Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar tünaydııın ben biraz geç kaldım galiba :))
bugün son günüm iş yerinde 1 ay ücretsiz izine çıkıyorum.

yok canım ya anlamadığım şeyler oluyor :) bir iki dklık kasık ve bel ağrım oluyo geçiyo bida hiç birşey yok bugun evde yapacağım bakalım test ama herkes iğneden diyor kısmet canım artık bide ev yaptığımız testi sabah aç karnına mı yapmak daha iyi sonuç veriyor

evet canım idrar testini sabah aç karnına ilk idrarınla yapıyosun.hadi hayırlısı bakalım bize de haber ver sonucu.

zübeydecim druna sordunmu gecikme yapabilirmiymiş lucrin yada prospektüsüne bi baksaydın canım etki olarak ne yapıyomuş..

başladı nursimcim lucrin kullanıyorum.bugün 6.günüm.salı günü kontrole gidiyorum.

:) yine kimseler yok evocum hatta sen bilem yoksun bugün sanırım şiştt kıslarr nerelerdesiniz bakimmm...

kzlar benim bu ay kaldı tüp bebek işi..adet oldum..2.günü göründüm..ama bir ay doğum kontrol hapı verdi...tüm umutlarım biranda yıkıldı...gerçi vardır her işte bir hayır..ama ne bileyim çok hazırlamıştım kendimi işte...

kızlar bende nisan sonu gibi ikinci tüp denememizi yaptıracağız
bahcelievler 2 deneme sperm azlığı
bende sizlerle bu yoldayım herkese tedavi boyunca sabır bol şans diliyorum

kızlar hepinize Allah tan en kısa zaman içerisinde size evlat vermesi için dua ediyorum.Yaradan o evlat kokusunu ve sıcaklığını sizlere hissettirsin.arkadaşlar listenize benide eklerseniz sevinirim ayrıca merak ettiklerimi de cevaplarsanız çok mutlu olurum.benim bir oğlum var 15 yaşında 2 yıldır ikinci evladı istedik ama olmadı bende tüp bebek tedavisiyle 2. evlada sahip olmak istiyorum Yaradanım layık görürse.ama bu tedavi hakkında bilgi sahibi değilim .doktorum ayın 29 unda gel göbekten iğneye başlayacaksın dedi bakalım hayırlısı ....çok heyecanlıyım!!!umarım benden sıkılmazsınız ALLAHA emanet olun.

evet tatlım dün ama çok şiddetli ağrıyla dün gece hiç uyumadım hala ağrım var yarın gidiyorum doktora kızlar sizden istenen tahlilleri adet günümü yaptırdınız rubella falan var benim tahlilimde 3klinik adetin 3. günü gel dedi dün başka bi hastaneyi aradım fark etmez dedi kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…