canım benide biraz rahatlatan erken olması.Dr da kahve pembe lekeler bizi korkutmasın kırmızı korkutur diyo ama benim ilk gebeliğimde kahverendi oldu kan kırmızısı teleşımın sebebi bu. yaptığı iğne kasılmaları engeller ağrını hafifletir dedi ama ben şuanda bile ince ağrılar hissediyorum.hepsi geçsin demiyorum tabiki ama bir kere yaşadım ya korkum ondan...CDcim igne daha etkili, bol bol dinlen disari cikma simdilik istersen. icini de hep ferah tut, sekiz haftadan sonra kanama desen kotuydu ama inan baslarda cok mahsum oluyor ufak lekeler, korkma.
bebisine kocaman Masallah
Ç&D cim allah tamamına erdirsin... Korkma kanama için de, içini heeep ferah tut:)))
Nedime canım sen ne yaptın, ne zaman hamiş yazacaz sana:)))
Ben dün hiç giremedim siteye, akşam doktor randevum vardı.. Keseyi görmeye gittik, ve gördük :))) Bi tane siyah nokta hehe:)) Ama şimdilik bi tane, bakalım bi sonraki ultrasonda tam belli olur, ikincisi varsa da şimdi gözükmeye bilir dedi:)))))
Bi de annem hazıranın sonuna kadar bana bakacak. Riskli gebelik gibi bakıyo olaya.. Geçen sene düşük vardı benim o yüzden işte.. Ama ben bebeişi 5+2 hesaplarken doktor 4+6 hesapladı.. SAT ımı sordu, 24 mart dedim "hımm, transferi 15. gün sayıyoruz bız, sen SAT ını 28 mart olarak düşün dedi.. Kafam karıştı valla kızlar:))))) Ama neyse yaa bebeişim allahın izniyle benimle ya o yeter..Şimdi 14 mayısta kısmetse pıt pıt a gidicez:))))
Darısı hepiniizin başınaaaaaaa:)))
Arkadaşlar merhaba,
Yazmasamda sizleri sürekli takip ediyorum, hamişleri yürekten tebrik ederim, sonuç bekleyenlere sabır dilerim.
Benim tedavim nisan başında başlayıp yumurtalarım kalitesiz geliştiği için iptal edilmişti, zaten ilkinde de tutmamam sebebi buydu:a015:,şimdilik ginere doğum kontrol hapı kullanıyorum, regl olunca mayısta tekrar gidicem ama yine ertelenecek diye çok korkuyorum, inanın riyalarıma bile giriyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.
zeynepela hadi güzel haberi bekliyoruzz)))))))))))))))
kızlar bir hamiş adayının diğer hamiş adaylarına vereceği en güzel haber BEN HAMİLEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DEĞERİM 195 HEM DE HİÇ UMUDUM YOKTU DULARIM SİZLERLE RABBİM GLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMASIN BEN ÇOK DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTTİ UMARIM TAMAMINA ERDİRİR RABBİM
cnm hayırlı olsun çok çok sevindimm zemuszemuszemuszemus rabbim hayırlısyla kucagınada almayı nasip etsin eee artık darısı bizim başımızainş:CüvCüv::CüvCüv:
İNŞALLAH CANIM YAA HALA ŞOKTAYIM BUGÜN TEST YAPTIRANA KADAR HEP ADET OLUYORUM DİYE DEFALARCA WC GİTTİM KAN GELDİ BAK AKINTIM OLUYOR DİYE AMA ŞÜKÜRLER OLSUN DULARIM SİZLERLE UMARIM BEBEĞİM BENİ BIRAKMAZ:teytey::teytey:
kızlar bir hamiş adayının diğer hamiş adaylarına vereceği en güzel haber BEN HAMİLEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DEĞERİM 195 HEM DE HİÇ UMUDUM YOKTU DULARIM SİZLERLE RABBİM GLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMASIN BEN ÇOK DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTTİ UMARIM TAMAMINA ERDİRİR RABBİM
Kızlar benİm gİbİ umutsuz olmayın kendİmİ harap etmİŞtİm hayal kırıklıĞı yaŞamayayım dİye hep kendİmİ umutsuzluĞa İttİm tek embrİyo bİr de 2. Kalİte hem de 3. GÜn emryosu dedİm ama oldu ŞÜkÜrler olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?