Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemli odumu patlattin tatli hamis ama inanir misin niye gelmiyor diye takmama ragmen kalp atisini duydugunu inan hissettim yani aklim takildi gelmeyisine ama kalbim her sey yolunda dedi, 41 kere Masallahhhhhhh, Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
alkisalkisalkis

CDcim igne daha etkili, bol bol dinlen disari cikma simdilik istersen. icini de hep ferah tut, sekiz haftadan sonra kanama desen kotuydu ama inan baslarda cok mahsum oluyor ufak lekeler, korkma.
bebisine kocaman Masallah
canım benide biraz rahatlatan erken olması.Dr da kahve pembe lekeler bizi korkutmasın kırmızı korkutur diyo ama benim ilk gebeliğimde kahverendi oldu kan kırmızısı teleşımın sebebi bu. yaptığı iğne kasılmaları engeller ağrını hafifletir dedi ama ben şuanda bile ince ağrılar hissediyorum.hepsi geçsin demiyorum tabiki ama bir kere yaşadım ya korkum ondan...

CDcim haklisin insan basina bir kez gelince hele, rahat olmasi cok zor, ben de 12.haftada yasadim ayni seyleri. miniminnacik bir kanamaydi ama benimle birlikte cok kanamasi olanlar dogurdu bebeklerini. inan kanama sekizinci haftadan sonra urkutucu bastakiler yerlesme ve fitille ilgili oluyor genelde.
bir de biliyorsun gelicek bebek geliyor ne kanamalar atlatiliyor yine de geliyor. hamile kalirsam ben de her seyden cok korkuyorum daha simdiden ama guclu durmazsak kendimizi rahat birakmazsak 9 ay gecmez.
bol bol dinlen bol su ic, o igne sana cok iyi gelicek. agrilar rahim genisledikce olucak, agriya cok takilma.

kızlar ilk hamişimiz benmasal kayboldu;((((sel ne yaptı acaba o da hiç yazmıyor.gizemli sende bi daha bizi ihmal etme bak arkadaşların telaş yapıyor lmaz:

canım yerim ben senin siyah nokta dediğin minik yavrunu anasının bi tanesi...demek gördün yavrunu ah ne güzel )benim sonuç kısmetse 2 gün sonra İNŞALLAH BİZLERDE GÖRÜRÜZ O MİNİK NOKTAYI olumunekankayizsmile

Arkadaşlar merhaba,

Yazmasamda sizleri sürekli takip ediyorum, hamişleri yürekten tebrik ederim, sonuç bekleyenlere sabır dilerim.

Benim tedavim nisan başında başlayıp yumurtalarım kalitesiz geliştiği için iptal edilmişti, zaten ilkinde de tutmamam sebebi buydu:a015:,şimdilik ginere doğum kontrol hapı kullanıyorum, regl olunca mayısta tekrar gidicem ama yine ertelenecek diye çok korkuyorum, inanın riyalarıma bile giriyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

slm cnm sakın moralini bozma allahın izniyle inş bu sefer güzel olcak dualaımız seninle şimdiden hayırlı olsun cnm inş en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alırız

zeynepela hadi güzel haberi bekliyoruzz)))))))))))))))

kızlar bir hamiş adayının diğer hamiş adaylarına vereceği en güzel haber BEN HAMİLEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DEĞERİM 195 HEM DE HİÇ UMUDUM YOKTU DULARIM SİZLERLE RABBİM GLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMASIN BEN ÇOK DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTTİ UMARIM TAMAMINA ERDİRİR RABBİM

Kızlar benım gıbı umutsuz olmayın kendımı harap etmıŞtım hayal kırıklıĞı yaŞamayayım dıye hep kendımı umutsuzluĞa ıttım tek embrıyo bır de 2. Kalıte hem de 3. GÜn emryosu dedım ama oldu ŞÜkÜrler olsun....

cnm hayırlı olsun çok çok sevindimm zemuszemuszemuszemus rabbim hayırlısyla kucagınada almayı nasip etsin eee artık darısı bizim başımızainş:CüvCüv::CüvCüv:

cnm hayırlı olsun çok çok sevindimm zemuszemuszemuszemus rabbim hayırlısyla kucagınada almayı nasip etsin eee artık darısı bizim başımızainş:CüvCüv::CüvCüv:

İNŞALLAH CANIM YAA HALA ŞOKTAYIM BUGÜN TEST YAPTIRANA KADAR HEP ADET OLUYORUM DİYE DEFALARCA WC GİTTİM KAN GELDİ BAK AKINTIM OLUYOR DİYE AMA ŞÜKÜRLER OLSUN DULARIM SİZLERLE UMARIM BEBEĞİM BENİ BIRAKMAZ:teytey::teytey:

cnm benim merak etme allahın izniyle bir şey olmaz inş o şimdi annesine sım sıkı tutunmuştur maşallah oy oyy yemin ederim o kadar çok sevindim ki anlatamam bende korkuyorm şuan umarım sonu güzel olur8

Çooooook sevindim:CüvCüv: allah sonuna kadar bebeğini seninle tutsun, Allah hepimizin yüzünü güldürsünopuyorumnanaktan

tebrikler canım :) Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

cnm bir şey sorcam benimde 3. gün embryosu ve 8 hücreliydi d.r çok ii gidiyor dedmişti seninde mi 8 hücreliydi?

tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bende stresliyim yumurta toplamadan sonraki 2.günümdeyim ne pldulkarını merak ediyorum çok yarın belli olucak galiba yle söylemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…