Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benimde 3. gün 1. kalite 8 hücreliydi canım.hamileyim şuanda çok şükürrr

cnm benim çok saol bu arada hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin dün gece yazmıştım hayırlı olsun die görmedin sanırım çok sevindim inan zeynapela dedi ya hamileyim die seninde öyle tek embryo içime umut ışıgı oldu bu gün zaten çok acayibim sinirlerim çok bozuk her bir şeye aglıyorm (( ne agrım ne biz sızım hiç bir belirtim yok 7. günüm rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin ne diyim.

tşkler canım:) gece biraz paniklemiştim farkedemedim birçok şeyi.kusura bakma.veren allah veriyo 1e 3e bakmıyo yeterki sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. sakın üzme kendini stres yapma sadece onun seninle olduğunu düşün hiç umudunu yitirme:) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradana kalmış...

cnm bir şey sorcam benimde 3. Gün embryosu ve 8 hücreliydi d.r çok ii gidiyor dedmişti seninde mi 8 hücreliydi?

evet canım 8 hücreliydi ama fragmantasyon vardı yüzde 5 bu da kaliteyi 2yedüşürüyordu ama inan bunlar pek önemli değil rabbim dilerse oluyor sen çok dua et biz 4444 tefriciye okuduk 19 tane fetih ve transfer sırasında ya selam ya halik ya bari ya musavvir ya muhyi ya mucip çektim bunlar allah'ın yaratmakla ilgili isimleri en son duları kabul eden anlamına geliyor inşallah rabbim dularımızı kabul eder

canım sağol sayı kaç tane o hemen belli olur döllenme yarın belli olur yarın kaç embriyon olduğunu söylerler inşallah iyi sonuçlar alırsın ama stres yapma sayıya kaliteye de çok takılıp kendini üzme

hayırlı olsun zeynepelacım benimde 3.gün 8 hücreli embriyom transfer edildi inş bugün 4. günüm haftaya perşembe günü işe başlamam gerek çarşamba günü transferin 8. günü olacak acaba test yapsam çıkarmıeğer varsa hemen rapor almayı düşünüyorum ben vardiyeli çalışıyorum gecede çalıştığım için acele ediyorum...bikaç kişide 8.gün idrarda bile çıkmış ama sanırım onlarınki çoğuldu artık hakkımızda hayırlısı....

önemli degil cnm bebiş ve sen iyi olda gerisi boş :))))))) rabbim o duyguyu bize tatdırır inş 5 günüm var test yaptırmaya sabırsızlıkla o günü bekliyorm.eşim benden heycanlı garibim sürekli arıyor canın bir şey istiyormu miden bulanıyormu die en cok ta ona üzülüyorm umarım umutları boşa cıkmaz

canım ben de 8. gün idrar testi yaptım ilk çıkmadı sonra silik çıktı ama genelde idrar erken sonuç vermez kan güvenilir

inş cnm bende okuttum tefriciye elimden geldikce bende bir şeyler yaptım rabbim büyük allahım annelik duygusunu isteyen evlat özlemi ceken herkse tatırsın(AMİNNN)

Göreceksin vallahi.. nedimecim, içim senle ve zübeyde ile ilgili o kadar ferahki.. özellikle ikinizi çok net hissediyorum, kendimde de böyle idim...ınşallah sağlıkla kucaklarımıza da alacağız... Öptük sizi teyzeleri:))

inş cnm bende okuttum tefriciye elimden geldikce bende bir şeyler yaptım rabbim büyük allahım annelik duygusunu isteyen evlat özlemi ceken herkse tatırsın(AMİNNN)

amin canım inşallah hakkımızda en hayırlı olan olur sağlık sıhhat afiyetle kavuşuruz bebişlerimize

haklısın gerisi boş:) bilmezmiyim o günleri nasıl zor geçiyo.bütün zorluklara katlanır insan sonunda bebeğimiz olunca:) hakkımızda hayırlısı ...

amin canım inşallah hakkımızda en hayırlı olan olur sağlık sıhhat afiyetle kavuşuruz bebişlerimize

aminn cnm ama içim rahatladı demek ki tek embryoylada şansımız var ne bilim bu yeni yasayı duyunca çok üzülmüştüm eşimede dedim ne şansım olacak die tedaviye başlarken çok umutsuzdum ama şimdi sizi görüyorm rabbim nazarlardan korusun maşallah maşallah

ZEYNOO HADİ GÖZÜN AYDINNNNNN.. ne güzel bak hamişlerimiz çoğalıyor
kızlar allah kucaklarımıza almayı nasıp etsin... Maşallah hepsine bebişlerin

zeynepcim benim 11 yumurtam vardı 5 tanesi olgun dediler cuma günü toplandı cumatesi aradığımda da 3 döllenmişti 2 si de belli değil demişlerdi bugün aramadım yarın arıycam bakalım nasıl bölündüler ay çok merak içindeyim ya ne zormuş beklemek ya ve daha bunun transfer sonrası var

evet canım biz de öyle düşündük ama rabbim büyük olacaksa oluyor hiç düşünme senden de iyi haberler bekliyoruz

yumurta sayın güzelmiş canım inşallah iyi haberler alırsın benim de 3 döllenen vardı inşallah annelerine en iyi şekilde kavuşurlar sen gönlünü ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…