kızlar bir hamiş adayının diğer hamiş adaylarına vereceği en güzel haber BEN HAMİLEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DEĞERİM 195 HEM DE HİÇ UMUDUM YOKTU DULARIM SİZLERLE RABBİM GLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMASIN BEN ÇOK DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTTİ UMARIM TAMAMINA ERDİRİR RABBİM
Kızlar benİm gİbİ umutsuz olmayın kendİmİ harap etmİŞtİm hayal kırıklıĞı yaŞamayayım dİye hep kendİmİ umutsuzluĞa İttİm tek embrİyo bİr de 2. Kalİte hem de 3. GÜn emryosu dedİm ama oldu ŞÜkÜrler olsun....
Merhaba bayanlari umarım herkes iyidir. Gizemlinin iyi haberlerine çok sevindim. nedime seninle aynı gün güzel haberleri alıcaz inşallah.
mrb cancan inş sizdende güzel haberler alırız bende nedime ve senden iki gün sonra gidecem allah izin verise inş hepimizi sonuçları pozitif olur:ecrin_bebek:
amin canım inşallah hep birlikte alırız güzel haberleri. Kendini nasıl hissediyorsun?
valla cnm psikolejik mi? bilmiyorm ama akşamdan bu tarafa midem bulanıyor tansiyonum sürekli düşüyor hamdolsun allaha benmi fazla evham yapıyorm bilmiyorm şuan yatar şekilde yazıyorm((
Benimde dün çok başım ağrıdı. Bi Minoset içtim. Belim ve kasıklarımda ağrılar var. Adet belirtileri gibi. Salı gününü iple çekiyorum.
ay kizlar desenize bu hafta sonucumuz cok, Insallah hepsi mujdeli olucak
Vallaha zaman çok zor geçiyor. Her aşama bir öncekinden daha zormuş. Ama yinede geçiyor. Bak çok şükür 2 günüm kaldı. Bu arada ben karnımdan iğne yapmaktan karnım mosmor sizlerden bu durumda olan varmı?
cancan sen ne iynesi yapıyorsun ben tedavi aşamsında yani yumurta toplandıgı güne kadar kullandım göbegimden iyne şuan sadece hap ve jel kullanıyorm
Karnımdan kanı sulandıran Clexane diye bi iğne kullanıyorum. ayrıca aspirin ve jelde kullanıyorum. Ama karnımdan yaptığm iğne mosmor yaptı her yerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?