Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

teşekkürler canım sende kendine çok dikkat et bebğinle artık seninle nasıl olsa inşallah kolay hamilelik geçirirsin

ay canim cok cok cok sevindim, gozlerim doldu walla, Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin, cok mutlu huzurlu bir hamilelik gecirirsin Insallah.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

SLM ÖZLEM NASISIN CNM opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Darısı hepimizin başına. Bende 4 Mayısta öğrenicem inşallah. Çok heyecanlıyım. Zaman daha bir ağır geçiyor sanki.

Merhaba bayanlari umarım herkes iyidir. Gizemlinin iyi haberlerine çok sevindim. nedime seninle aynı gün güzel haberleri alıcaz inşallah.

Merhaba bayanlari umarım herkes iyidir. Gizemlinin iyi haberlerine çok sevindim. nedime seninle aynı gün güzel haberleri alıcaz inşallah.

mrb cancan inş sizdende güzel haberler alırız bende nedime ve senden iki gün sonra gidecem allah izin verise inş hepimizi sonuçları pozitif olur:ecrin_bebek:

amin canım inşallah hep birlikte alırız güzel haberleri. Kendini nasıl hissediyorsun?

valla cnm psikolejik mi? bilmiyorm ama akşamdan bu tarafa midem bulanıyor tansiyonum sürekli düşüyor hamdolsun allaha benmi fazla evham yapıyorm bilmiyorm şuan yatar şekilde yazıyorm ((

valla cnm psikolejik mi? bilmiyorm ama akşamdan bu tarafa midem bulanıyor tansiyonum sürekli düşüyor hamdolsun allaha benmi fazla evham yapıyorm bilmiyorm şuan yatar şekilde yazıyorm ((

Benimde dün çok başım ağrıdı. Bi Minoset içtim. Belim ve kasıklarımda ağrılar var. Adet belirtileri gibi. Salı gününü iple çekiyorum.

Benimde dün çok başım ağrıdı. Bi Minoset içtim. Belim ve kasıklarımda ağrılar var. Adet belirtileri gibi. Salı gününü iple çekiyorum.

benim daha çok perşembe günü bu gün çok güzel 2 haber aldım birisi zeynepela hamilelik haberi birinide eşim getirdi görümcem hamiliymiş inş darısı bizim başımıza inş rabbim ne olur bebeişlerimizi kavuştur bizi(aminnnnnnnn)

kizlar ben daha simdiden transferden sonrasi nasil gecer diye sabirsizlanmaya basladim. nasil gecirdiniz duygularinizla nasil basa ciktiniz, azcik akil verin:)

ay kizlar desenize bu hafta sonucumuz cok, Insallah hepsi mujdeli olucak

inş özlem allahım inş kalbim durcak bu gün iki hamilelik haberi aldım kendimin kini düşünmekten sanki kalbim durcak evin içinde 4 dönüyorm daha 5 gün var yaa (((((((

Vallaha zaman çok zor geçiyor. Her aşama bir öncekinden daha zormuş. Ama yinede geçiyor. Bak çok şükür 2 günüm kaldı. Bu arada ben karnımdan iğne yapmaktan karnım mosmor sizlerden bu durumda olan varmı?

cancan sen ne iynesi yapıyorsun ben tedavi aşamsında yani yumurta toplandıgı güne kadar kullandım göbegimden iyne şuan sadece hap ve jel kullanıyorm

cancan sen ne iynesi yapıyorsun ben tedavi aşamsında yani yumurta toplandıgı güne kadar kullandım göbegimden iyne şuan sadece hap ve jel kullanıyorm

Karnımdan kanı sulandıran Clexane diye bi iğne kullanıyorum. ayrıca aspirin ve jelde kullanıyorum. Ama karnımdan yaptığm iğne mosmor yaptı her yerimi.

eminim en zoru sonuc beklemektir; Allah sabir versin kizlar.
kizlar yumurta gelistirici igneleriniz kac gun surdu, 12.gun civari mi catlata ignesi oluyor, tabii herkeste degisir ama bir geneli vardir herhalde.???

cancancim pihtilasma topigi vardi, ordaki arkadaslara bir sorsan belki bir tavsiyeleri vardir. doktoruna da danissan cok morardiginda bacaktan yap diyebilir. canim ya canin aciyor mu cok( buz iyi geliyor demislerdi.

Karnımdan kanı sulandıran Clexane diye bi iğne kullanıyorum. ayrıca aspirin ve jelde kullanıyorum. Ama karnımdan yaptığm iğne mosmor yaptı her yerimi.

demek ki her d.r tedavi şekli degişik oluyor bende iyne yok sadece hap ve jel var
cnm benim yaa kıyamam inşallah bu kadar acının sonu güzel olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…