Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

eminim en zoru sonuc beklemektir; Allah sabir versin kizlar.
kizlar yumurta gelistirici igneleriniz kac gun surdu, 12.gun civari mi catlata ignesi oluyor, tabii herkeste degisir ama bir geneli vardir herhalde.???

evet canım beklemek çok zor. Çatlatma iğnesi benim 10. gündü. Herhalde kişiden kişiye değişen bişey bu durum.

nedime de gelmedi kaynana gitmeyip komondadan sonra acaba bilgisayari da mi ele gecirdi:))))))) bizle yazisirmis:)))))))

evet canım beklemek çok zor. Çatlatma iğnesi benim 10. gündü. Herhalde kişiden kişiye değişen bişey bu durum.

bana da doktorumun tahmini tarihi 9.ya da 10.gun son ignemi olacagim:)) cok erken gelmisti bana demek oluyor, kizlar 12.gun toplanirsa dogumgunume denk geliyor dusunsenize bebisim dogumgunumde dollenirse ne guzel olur

ya esim guluyor bana bundan bile heyecanlanir mi bu igneler seni garip yapti diyor sanki her dogumgunumde embroyomu olusuyor, heyacanlandim tabii(

Sevgili Ayşe ve Özlem, çok teşekkür ederim ilginize. Doktoruma sordum karından yapmam gerektiğini ve morluklar için bişey yapmamamı söyledi. Ne yapalım idare edicez artık. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Sevgili özlem bende 4 Mayısta öğrenicem, 5 Mayısta benim doğumgünüm. ınşallah bana güzel bir doğumgünü hediyesi olacak bebişim.

ay cancancim gercekten Insallah hayatinin en guzel hediyesini alacaksin tatlim. umarim gobisin artik morarmaz. yalniz cancancim neyi farkettim ben bacaktan baskilama ignesini gobekten de prugenu oluyorum ve hemsieler yapiyor hic morlugum olmadi sadece bacaktan iki yerde o da hemsire degisisti diyecegim oki yaptigin yerle ilgisi var bir hemsire en iyi yerleri tekrar mi gosterse acaba diye dusundum senin icin.sinire gelirse morarir demisti hemsire bana.

cancancim pihtilasma topigi vardi, ordaki arkadaslara bir sorsan belki bir tavsiyeleri vardir. doktoruna da danissan cok morardiginda bacaktan yap diyebilir. canim ya canin aciyor mu cok( buz iyi geliyor demislerdi.

canım ben nisanın 13 başladım tedaviye 19 da çatlama iynesi yaptım tam gece saat 23:00 yaptım 20.de boş geçti 21 gün yumurta toplandı 24 bebegimi koydular:)))))zor bir aşamaydı ama şimdi az kaldı bebegime inş opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Haklısın ama şimdiye kadar o kadar çok yaptımki son üç seferki böyle oldu. Son iki tane kaldı zaten, inşallah hayırlı haberi alınca keser artık doktor iğneleri.

aysecim sen herhalde lucrini de hesaba kattin degil mi? ben gonal f ya da pregon kismini merak ettim ozellikle. yani regleden sonraki yumurta gelsitirici ignelerini?
Insallah cok az kaldi, dayanin kizlar Insallah halay cekicez kirbirkere Masallah topigimiz cok iyi gidiyor

Maşallah senin protokol çok kısa sürmüş. tedaviyi sen nerede yaptırmıştın?

cancan az kalmis dayan o zaman:)) kizlar ya iki gun onceden yapsaniz kan testini:)) kiskirtmak gb olmasin ama:))

aa evet bende sandimki martta basladin ayse, gercekten seninki ultra kisa olmus Masallah:))senin bebis ugrastirmiyor annesini

Maşallah senin protokol çok kısa sürmüş. tedaviyi sen nerede yaptırmıştın?

12 gün sürdü benim tedavim cnm kadıköy acıbadem de yaptrdım ben cem demirel çok ii bir d.ryani 12. gün transferim oldu benim

aa evet bende sandimki martta basladin ayse, gercekten seninki ultra kisa olmus Masallah:))senin bebis ugrastirmiyor annesini

evet kısa oldu :))))) bakacaz bakalım annesine ne kadar cabuk gelcek tedavide öyle oldu ama inş sonuçta da beni ugraştırmaz :))))))))))zemuszemuszemuszemus

cancan az kalmis dayan o zaman:)) kizlar ya iki gun onceden yapsaniz kan testini:)) kiskirtmak gb olmasin ama:))

((((( özlem ben cok korkuyorm o yüzden cesaret edipte yapamıyorm gerci daha erken benim yarın8. günüm olcak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…