eminim en zoru sonuc beklemektir; Allah sabir versin kizlar.
kizlar yumurta gelistirici igneleriniz kac gun surdu, 12.gun civari mi catlata ignesi oluyor, tabii herkeste degisir ama bir geneli vardir herhalde.???
evet canım beklemek çok zor. Çatlatma iğnesi benim 10. gündü. Herhalde kişiden kişiye değişen bişey bu durum.
nedime de gelmedi kaynana gitmeyip komondadan sonra acaba bilgisayari da mi ele gecirdi:))))))) bizle yazisirmis:)))))))
cancancim pihtilasma topigi vardi, ordaki arkadaslara bir sorsan belki bir tavsiyeleri vardir. doktoruna da danissan cok morardiginda bacaktan yap diyebilir. canim ya canin aciyor mu cok( buz iyi geliyor demislerdi.
ay cancancim gercekten Insallah hayatinin en guzel hediyesini alacaksin tatlim. umarim gobisin artik morarmaz. yalniz cancancim neyi farkettim ben bacaktan baskilama ignesini gobekten de prugenu oluyorum ve hemsieler yapiyor hic morlugum olmadi sadece bacaktan iki yerde o da hemsire degisisti diyecegim oki yaptigin yerle ilgisi var bir hemsire en iyi yerleri tekrar mi gosterse acaba diye dusundum senin icin.sinire gelirse morarir demisti hemsire bana.
canım ben nisanın 13 başladım tedaviye 19 da çatlama iynesi yaptım tam gece saat 23:00 yaptım 20.de boş geçti 21 gün yumurta toplandı 24 bebegimi koydular:)))))zor bir aşamaydı ama şimdi az kaldı bebegime inş opuyorumnanaktan
cancan az kalmis dayan o zaman:)) kizlar ya iki gun onceden yapsaniz kan testini:)) kiskirtmak gb olmasin ama:))
Maşallah senin protokol çok kısa sürmüş. tedaviyi sen nerede yaptırmıştın?
12 gün sürdü benim tedavim cnm kadıköy acıbadem de yaptrdım ben cem demirel çok ii bir d.ryani 12. gün transferim oldu benim
aa evet bende sandimki martta basladin ayse, gercekten seninki ultra kisa olmus Masallah:))senin bebis ugrastirmiyor annesini
Maşallah canım sonuçlarımızda hayırlı olur inşallah
cancan az kalmis dayan o zaman:)) kizlar ya iki gun onceden yapsaniz kan testini:)) kiskirtmak gb olmasin ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?