Herkese iyigeceler diliyorum. Tekrar görüşürüz. Sevgiler...
kızlar bir hamiş adayının diğer hamiş adaylarına vereceği en güzel haber BEN HAMİLEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DEĞERİM 195 HEM DE HİÇ UMUDUM YOKTU DULARIM SİZLERLE RABBİM GLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMASIN BEN ÇOK DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTTİ UMARIM TAMAMINA ERDİRİR RABBİM
Benimde dün çok başım ağrıdı. Bi Minoset içtim. Belim ve kasıklarımda ağrılar var. Adet belirtileri gibi. Salı gününü iple çekiyorum.
kızlar dr bana fostimon 150 isimli bi iğne verdi yarın lucrinle birlikte 2toz bi su kullanıcakmışım hiç duymadım bu iğneyi kullanan varmııı
.ayse ben onuncu gunu kastettim, ondan oncesi yaniltir.
musetta hamile kaldigimda regleme bir hafta kala inanilmaz regle agrilarim baslamisti, uc gun kala iyice artti ben son uc gun pedle gezmistim o kadar emindim her an gelicek cunku karnimda tam regle agrisi vardi ve haileymisim. dogal hamilelikti ama farketmez doktor rahim hemen gelismeye basliyor ondan demisti. sakin takma o agriyi iyi bile hatta:))
ayse ben onuncu gunu kastettim, ondan oncesi yaniltir.
musetta hamile kaldigimda regleme bir hafta kala inanilmaz regle agrilarim baslamisti, uc gun kala iyice artti ben son uc gun pedle gezmistim o kadar emindim her an gelicek cunku karnimda tam regle agrisi vardi ve haileymisim. dogal hamilelikti ama farketmez doktor rahim hemen gelismeye basliyor ondan demisti. sakin takma o agriyi iyi bile hatta:))
ayşecim herkesin tedavisi bünyesine, yumurta durumuna göre farklı olabilir... hepimizin kullandığı ilaçlar arasında bile farklar olabiliyor...
özlem ya beni kafam karıştı şimdi sizin d.r çok farklı uygulama yapıyor benim d.r neden böyle yaptı ahanda içime bi kurt düştü yaff(((((((((((((
((((((( bilmiyorm cnm yaa sadece dr. bana senin yumurtaların düşündügümden daha erken olgunlanştı dedi ve tedavimin 9 günü yumurta toplaması oldu 3 gün sonra transferim oldu yemin ederim kafam karıştı şimdi off yaa test yapmama da çok daha ((((
ne güzel işte yumurtalıkların sağlıklı demek ki çabuk cevap vermiş. sonuçta hepimizin kullandığı doz bile farklı. ben ilk hafta iğnelerimi yaptım dr 6. gün çağırdı bi kontrol etti. 2 gün sonra tekrar gel dedi. 2 gün sonra gittiğimde rahmi ölçtü, yumurtaların çapını ölçü falan ona göre çatlatma iğnesini verdi ve yumurta toplanacağı günü söyledi. sonuçta ilaca herkesn bünyesi farklı cevap verir. senin 9 gün yeterli olmuş benim 1,5 hafta sürdü mesela .. bu bünyeyle alakalı..
sen bunları dşünme bence, bebişine konsantre ol... onu düşün. iyi süşün iyi olsun canım( bende bir yapabilsem bu söylediğimi)kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah hep birlikte alırız güzel haberleri. Kendini nasıl hissediyorsun?
aman aysem 4 goruce bir kaynana neler diyorsun sen, kabusssssssssss!!!!!!!!!!!!
cok sukur kurtullmussun:))))))))))
can canım evet bakalım ne olcak ...güzel olan olacak değilmi)))) ama ben dayanamayıp pazartesi sabahı idrar testi yapıcam (dayanamıyorum) ikinci kırmızı çizgiyi görücem mi acaba ))))):teytey:
nedimeeeeeeee f5e basiyon degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?