Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynep inan ağlıyarak okudum haberini. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.. benimde umudum yok. 1. kalitede değil embrom. dr çok umut vermedi. zaman geçip test günü yaklaştıkça artık sinirden deli olacak gibi oluyorum. bir güzel haber düşünüyorum, bir nagatif haber.... ama senin haberin içime su serpti resmen.. Tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini.....

Benimde dün çok başım ağrıdı. Bi Minoset içtim. Belim ve kasıklarımda ağrılar var. Adet belirtileri gibi. Salı gününü iple çekiyorum.

benimde çarşamba test günüm. bugün bende adet olacakmış gibi ağrı çektim .... bu neye işaret bilmiyorum ...uff yaaa

ayse ben onuncu gunu kastettim, ondan oncesi yaniltir.
musetta hamile kaldigimda regleme bir hafta kala inanilmaz regle agrilarim baslamisti, uc gun kala iyice artti ben son uc gun pedle gezmistim o kadar emindim her an gelicek cunku karnimda tam regle agrisi vardi ve haileymisim. dogal hamilelikti ama farketmez doktor rahim hemen gelismeye basliyor ondan demisti. sakin takma o agriyi iyi bile hatta:))

kızlar dr bana fostimon 150 isimli bi iğne verdi yarın lucrinle birlikte 2toz bi su kullanıcakmışım hiç duymadım bu iğneyi kullanan varmııı

ben kullandım canım hatta bi tane daha vardı m iile başlayan bi ilaç o ikisini şu ile karıştırıp tek iğne ile yapıyorsun....

.

inş özlemcim iyiye işarettir.. çok korkuyorum umudum çok az çünkü ama inanmakta istiyorum...

özlemcim ben gonal_f 7 gün yaptım göbekten 225 ünüte yapıyordum

Son düzenleme:
özlem ya beni kafam karıştı şimdi sizin d.r çok farklı uygulama yapıyor benim d.r neden böyle yaptı ahanda içime bi kurt düştü yaff(((((((((((((

ayşecim herkesin tedavisi bünyesine, yumurta durumuna göre farklı olabilir... hepimizin kullandığı ilaçlar arasında bile farklar olabiliyor...

ayşecim herkesin tedavisi bünyesine, yumurta durumuna göre farklı olabilir... hepimizin kullandığı ilaçlar arasında bile farklar olabiliyor...

((((((( bilmiyorm cnm yaa sadece dr. bana senin yumurtaların düşündügümden daha erken olgunlanştı dedi ve tedavimin 9 günü yumurta toplaması oldu 3 gün sonra transferim oldu yemin ederim kafam karıştı şimdi off yaa test yapmama da çok daha((((

özlem ya beni kafam karıştı şimdi sizin d.r çok farklı uygulama yapıyor benim d.r neden böyle yaptı ahanda içime bi kurt düştü yaff(((((((((((((

hic karismasin her doktor ultrasonda ne goruyorsa ona gore karar veriyor. bana da 9 gun kullanirsin dedi ama tahmini tabii, bakicak belki daha az belki daha fazla gerekicek hic ama hic takilma, ben esimin isinden izin almasi konusunda on arastirma die soruyorum:))

aysecim bosuna kuruntu yapma simdi, adam doktor bakar gorur dogrusu neyse onu yapar merak etme hicbir doktor boyle bir hata yapmaz:))
nedime kiz ne yaptin kaynana gitti mi yoksa sen mi yok ettin:)))))))nasilsin tatlim?

ne güzel işte yumurtalıkların sağlıklı demek ki çabuk cevap vermiş. sonuçta hepimizin kullandığı doz bile farklı. ben ilk hafta iğnelerimi yaptım dr 6. gün çağırdı bi kontrol etti. 2 gün sonra tekrar gel dedi. 2 gün sonra gittiğimde rahmi ölçtü, yumurtaların çapını ölçü falan ona göre çatlatma iğnesini verdi ve yumurta toplanacağı günü söyledi. sonuçta ilaca herkesn bünyesi farklı cevap verir. senin 9 gün yeterli olmuş benim 1,5 hafta sürdü mesela .. bu bünyeyle alakalı..
sen bunları dşünme bence, bebişine konsantre ol... onu düşün. iyi süşün iyi olsun canım( bende bir yapabilsem bu söylediğimi)kaydirigubbakcemile3

tmm cnm nedime allah sabır versin ben ne cektim o kaynanadan birde 4 görümcem vardı başımda aynı evde kaçmasaydım beni öldürceklerdi yaminle canımı zor kurtardım kaynana lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor hamdolsun rabbime kendi evimdeyim uzagım şimdi:)))))))

oy cnm benim cok saol içimi rahatlattın valla ne olur sende fazla düşünme inş sonuç güzel olur bak zeynepela onunda hiç umudu yoktu maşallah allahım nazardan korusun inş seninde sonucun pozitif olur cnm

aman aysem 4 goruce bir kaynana neler diyorsun sen, kabusssssssssss!!!!!!!!!!!!
cok sukur kurtullmussun:))))))))))

amin canım inşallah hep birlikte alırız güzel haberleri. Kendini nasıl hissediyorsun?

can canım evet bakalım ne olcak ...güzel olan olacak değilmi)))) ama ben dayanamayıp pazartesi sabahı idrar testi yapıcam (dayanamıyorum) ikinci kırmızı çizgiyi görücem mi acaba))))):teytey:

aman aysem 4 goruce bir kaynana neler diyorsun sen, kabusssssssssss!!!!!!!!!!!!
cok sukur kurtullmussun:))))))))))

yemin ederim aynen böyleydi en büyük görümcem 35 yaşında ve en küçügü benden 2ay büyük yani 28 oda 2numara evlendi oda geri geldi 4 yıl kaldım onlarla alalhım şait olsun ki canımı zor kurtardım annemlere kaçtım ben karadenizliyim 6ay orda kaldım eşimden allah razı olsun sonra ev tuttu beni aldı kaynana 24 saat bana beddua ediyor oglumu benden aldın allah sana evlat yüzü göstermesin die bu gün eşim söyledi görümcem hamileymiş o kadar çok agladım ki rabbim onlara karşı dedim benim boynumu bükük bırakma die

Son düzenleme:
can canım evet bakalım ne olcak ...güzel olan olacak değilmi)))) ama ben dayanamayıp pazartesi sabahı idrar testi yapıcam (dayanamıyorum) ikinci kırmızı çizgiyi görücem mi acaba))))):teytey:

nedime bende diyorum pztesi test yapsam mı? zeynep silikte olsa 10. gün çizgi görmüştü değil mi . bizimde 9. gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…