musetta ben dayanamıcam sende dene belki 2. çizgiyi yakalarız doktor çıkmaz dedi ama olsun)
ufff neyse arakadaşlar ben yatıyorum.. uyuyayımda zaman biraz çabuk geçsin....iyi geceler hepinize....
nedime de gelmedi kaynana gitmeyip komondadan sonra acaba bilgisayari da mi ele gecirdi:))))))) bizle yazisirmis:)))))))
:roflol::sm_cool::roflol: Allah iyiliğini versin bu saatte kahkaha attırdın bana az değilsin vallah:roflol:daha fazla kalsa yanımda kesin kesin ele alır amaaaa bu günn gittiiiiii)))))
aysecim duan çok çok güzel İNŞALLAH YARADANIM hekese bize de hayırlı evlatlar versin duan kabul olsun.AMİİNNN..!
ya kizlar ben de transfer sonrasi sizin gb gece kusu olmaya devam ederim beni yalniz birakmayin hamile hamile oturamazsiniz gerci o zaana kadar sizde hamilelik belirtileri artar:))) Insallahhhhh
özlem güldürme beni düşük sebebim olucan))))))))))))))))))siz benim kaynanayı görseniz nefesiniz bölünür hiç abartmıyorum gören nasılsın teyze demekte güçlük çekiyor çok soğuk biri hiç kimseyle dostluğu sevmez gelinlerinin akrabalarından arkadaşlarından nefret eder herkezde ondan )bende olduğu sürece kimse bana gelmez telefonla idare ediyoruz;(((hiç sevmediğim insan modeli çok zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?