Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim sen gonlunu ferah tut, Allah yukarda o ne bicim bedduaymis ogluna bile beddua ediyor. neyse sen unut, kotu soz sahibinindir, Allah kurtarmis seni onlardan cok sukur.
nedimecim onuncu gunden once yapma tatlim bir de direk kan yaptirsan idrarda cikmaz ama onuncu gunde kanda kesinkez cikar.

musetta ben dayanamıcam sende dene belki 2. çizgiyi yakalarız doktor çıkmaz dedi ama olsun)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben birde zeynepi okuyunca gaza geldim.. allahım yüzümüze bak nolur..... :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar kanda onuncu gun cikiyor ama bize oniki denmesinin sebebi onuncu gun az cikarsa kafa karisir hani kimyasal falan diye 12 gun diyorlar, onuncu gun yaptirin bence aa az cikarsa kotuyu dusunmeyin cunku onuncu gunde normal olarak az cikar.

benim bu gün 8. günüm çıkmaz yapmama gerek yok offfffff ne zor beklemek yarabbim günlerde geçmiyor..(

ufff neyse arakadaşlar ben yatıyorum.. uyuyayımda zaman biraz çabuk geçsin....iyi geceler hepinize....

Eyyy rabbım evlat Özlemı Çeken herkese halım selım alım hayırlı ımanlı hayalı takvaalı hızmet yolunda saĞlıklı sıhhatlı afıyette dÜnyasını ve ahıretını gÜzelleŞtırecek hak yolda olan salıh ve ıhlaslı evlatlar naasıbb eyle
amın!amın!amın!

nedime de gelmedi kaynana gitmeyip komondadan sonra acaba bilgisayari da mi ele gecirdi:))))))) bizle yazisirmis:)))))))

:roflol::sm_cool::roflol: Allah iyiliğini versin bu saatte kahkaha attırdın bana az değilsin vallah:roflol:daha fazla kalsa yanımda kesin kesin ele alır amaaaa bu günn gittiiiiii)))))

aysecim duan çok çok güzel ıNŞALLAH YARADANIM hekese bize de hayırlı evlatlar versin duan kabul olsun.AMııNNN..!

:roflol::sm_cool::roflol: Allah iyiliğini versin bu saatte kahkaha attırdın bana az değilsin vallah:roflol:daha fazla kalsa yanımda kesin kesin ele alır amaaaa bu günn gittiiiiii)))))

nedime senin kaynanayı gözümün önünde canlandırdım bir an:))) akasya duragı die bir dizi var bilirmisin orda zeyno diye bir gelin var saitdin karısı onun kaynanası gibi mi seninkide maşallah o çok bilmiş bir şeydi:sm_cool:

aysecim duan çok çok güzel İNŞALLAH YARADANIM hekese bize de hayırlı evlatlar versin duan kabul olsun.AMİİNNN..!

aimin canım inş rabbimden zaten tek istegimiz önce saglıklı sonra hayırlı bir evlat olması rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin amin ecmain:Saruboceq:

aysecim duana yurekten amin diyorum.
nedimecim mutfagi topluyordum uzadi isim hala da gitem lazim geri:)) kaynanla yazisiyoz insallah:)) sensin di mi:)))))

saol cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kizlar ben de transfer sonrasi sizin gb gece kusu olmaya devam ederim beni yalniz birakmayin hamile hamile oturamazsiniz gerci o zaana kadar sizde hamilelik belirtileri artar:))) Insallahhhhh

ya kizlar ben de transfer sonrasi sizin gb gece kusu olmaya devam ederim beni yalniz birakmayin hamile hamile oturamazsiniz gerci o zaana kadar sizde hamilelik belirtileri artar:))) Insallahhhhh

:)ay cnm benim kıyamam allah izin verise sen bir kere o ana gel transferin olsun hayırlısıyla biz seni bırakmayız insan zaten heycandan uyuyamıyor: hiç o zaman)))))

özlem güldürme beni düşük sebebim olucan))))))))))))))))))siz benim kaynanayı görseniz nefesiniz bölünür hiç abartmıyorum gören nasılsın teyze demekte güçlük çekiyor çok soğuk biri hiç kimseyle dostluğu sevmez gelinlerinin akrabalarından arkadaşlarından nefret eder herkezde ondan)bende olduğu sürece kimse bana gelmez telefonla idare ediyoruz;(((hiç sevmediğim insan modeli çok zorlanıyorum.

((((( allah sabır versin cnm benimki çok iyi o zaman ben çok çok şükredim :)

ayşecim sanada büyük geçmiş olsun kayınvalide ve 4 görümce demek ne demekyaaa ???*kesinlikle düşman başınasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…