Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kıslar ben cıkıyorm çok geç oldu allaha emanet olun öptüm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nedime senin kaynana tam benlik:)))))))))) ben var ya onu iki gunde lokum yaparim boyle tipler beni cok sever:)))))))))

kader napalım ...sadece bana karşı değil 4 eltiyiz hepimize aynı üstelik en iyianlaştığı gelini benim birde anlaşamasak :jeyyar:

arada terasi yikadim geldim kizlar yoruldum:)) sabah olucak ben teras yikiyom:))))))))))
hadi yatalim mi topluca, iyi uykular ayseci bebsini gor Insallah:)) sende nedimeeeeeeeeee kaynanasiz bir gecede mis gb yavrunu gor Insallah:))
ay bende goreyim Insallah.

seninkinin uyumamasindan tuhaf bir tip oldugu belliydi zaten:))
yazik kiz ne yapsin onunda yaradilisi boyle demekki, kadini madamat ettik formda:)))

ayşecim sanada büyük geçmiş olsun kayınvalide ve 4 görümce demek ne demekyaaa ???*kesinlikle düşman başınasempatiksalakcinni

saol cnm allah razı olsun hamdolsun rabbime şuan çok huzurluyum tek özlemim evlat hasreti inş oda olcak allahın izniyle mevlam bu bebegi verise nasip ederse çok istiyorm benim ailem uzakta oturdugum yerdede şuan tanıdık kimse yok yaklaşık 6 aydır burdayım inş bebegim gelirde bir an önce bana arkadaş yoldaş olur canıma can olur inş:):)))))))

özlemcim onda ne gelinler var sen bi bilsen kovan da oldu balkondan atılmakla tehtid de edilde.....ne küfürler yedi hiç kendini bozmaz :1ninca:

Insallah aysecim ben de yalnizim burda hem de baska bir ulke dusun(
Allah hayirlisini nasip etsin.
yatiyorum kizlar opuyorum hepinizi.

nedime senin kaynana tam benlik:)))))))))) ben var ya onu iki gunde lokum yaparim boyle tipler beni cok sever:)))))))))

ay özlem koptum burda:dance::dance:gülmekten sen beni güldürdün ya gece gece allahımda seni güldürsün emi:))))))

tmm cnm aeol tatlı rüyalarr :))))))
bende yatıyorm nedime aeol sende özlem:)))

özlemcim onda ne gelinler var sen bi bilsen kovan da oldu balkondan atılmakla tehtid de edilde.....ne küfürler yedi hiç kendini bozmaz :1ninca:

yok canim ben biraz sirin ve cana yakinimdir ondan dedim bir arkadasimin annesi oyle, yasi da var herkese ters bir tek bana guluyor:)))))))))) ozlem gelsin der baska bir sey demez:))) bir arkadasimin da dedesi oyle illa ozlem gelsin tavla oynayalim der, yaslilarla iyi anlasiyorum:)))

olur aysecim bak hepimiz bir birimiz için dualar ediyor yardan dualarımızı karşılıksız bırakmaz korkma içini ferah tut annesi ne rkadaş olacaktır kızın olsun))

oy oyy allahım düşünmesi bile insanı mutlu ediyor fark etmez saglıklı olsunda :)))) kıs erkek yeterki olsun

hadi yatın artık kitap okumak istiyorum ama sizi bırakamıyorum.özlem kananamın resmimini koyucam bak bakalm teşhisin ne olucak))))

özlemcim ben sana dedim ya ikizleri(kızları)doğuruyorsun 40ından sonra doğal yolla hamile kalıp erkek doğuruyorsun.yani lohusalık bitiminde)))

ben artık çıktım kzılar yoksa çıkamıycam :)))))))) grşz aeol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…