Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedimecim bak gitmeden bir sey daha diyecegim sana da iki embro kondu bana da Allahin izniyle iki konucak, karsilikli ikiz buyutelim Insallah, kaynanana bebislerle gelirim toplu foto cektiririz, aha da gittim bu sondu:))))))

KIZIM SENıN BANA KASTIN NE SESıME KOCAM KALKICAK ŞıMDı HANı ANASINDAN PEK FARKI YOKTUR VE NEDEN GÜLDÜĞÜMÜ NASIL AÇIKLARIM sırnaşık şey

nedimecim bak gitmeden bir sey daha diyecegim sana da iki embro kondu bana da Allahin izniyle iki konucak, karsilikli ikiz buyutelim Insallah, kaynanana bebislerle gelirim toplu foto cektiririz, aha da gittim bu sondu:))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

CANIM HADİ HAYIRLISI ALLAHIM KUCAĞINA ALIP ÖPÜP KOKLAMAYI DA KISMET ETSİN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CANIM BENİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENİ UMUTLANDIRDIN UMARIM MUTLULUKLARIMIZI BİRLİKTE YAŞICAZ SENİDE MİNİK YAVRUNUDA ÖPÜYORUM ÇOK TATLI BEBİŞ OLUCAK ONLAR YAAA KIZLAR HİÇ ÜZMEYİN KENDİNİZİ HEPİMİZ MUTLU HABERLERİMİZİ ALICAZ :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ay canim cok cok cok sevindim, gozlerim doldu walla, Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin, cok mutlu huzurlu bir hamilelik gecirirsin Insallah.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım yaa çok çok sağolun ben de sizlerin iyi haberleriyle daha da mutlu olacağım umarım devamı da gelir kolay bir hamilelik geçiririz hepimiz inşallah

eminim en zoru sonuc beklemektir; Allah sabir versin kizlar.
kizlar yumurta gelistirici igneleriniz kac gun surdu, 12.gun civari mi catlata ignesi oluyor, tabii herkeste degisir ama bir geneli vardir herhalde.???

evet en zoru sonucu beklemek bence de canım ben 5nde adet oldum 7sinde yani 3. gün başladım iğneleri ayın 16nda yani 9-10 gün sonra yumurta toplanmış sonra 19unda yani toplama işleminden 3 gün sonra transfer oldu

inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim inşallah

Ben gece bi sürü rüya gördüm arkadaşlar, Net hatırladığım benim kliniğe gidiyorum doktor beni muayene ediyo, bebişin fotosunu çekiyor, o minik kesenin bir tarafında bi şey görüyor, ve bu gece burada kalacaksın gitmeyeceksin, bu geceyi atlattın mı tamamdır sorun yok diyor bana.. Kalıyorum ama tuvaletler o kadar pis ki anlatamam. klinikteki tüm tuvaletleri geziyorum ama hepsi berbat durumda... Öyle gezerken pis wc lerde uyandım arkadaşlar... Bu ne şimdi... rüya tabirlerine baktım iyi yormlarda var ama tam da tutmuyo sanki
ALLAH HAYIR ETSIN ıNŞALLAH

canım ben de geçen hafta sonucumu öğrenmeden wc yanında beyaz kundakta bebek yanına bir sürü pislik geliyor görmüştüm pislik nasip bereket anlamına geliyormuş pislikten kastım çok afedersiniz ama kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…