Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

selam kızlar herkese iyi pazarlar hihoyyythihoyyyt
ben ankarada olduğum için giremedim bikaç gündür.yumoşlarım büyümüşler herşey yolunda çok şükür :)
salı günü toplanacaklar artık sona yaklaştık.internetim olmadığı için sık giremiyorum.büyük ihtimalle cumaya transferim olur aksilik çıkmazsa.
dualarınızda beni de unutmayın :)
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu sabah kahverengi lekelenmelerim başladı. 8. günümdeyin transferin.. dr aradım çoğalırsa yarın ara başka ilaç daha vereyim dedi. yattıyorum.. çok korkuyorum ya! nereden çıktı bu??? kasıklarım, belim falanda ağrıyor

canim biliyorsun bugunlerde olan lekelenme biliyorsun yerlesme oluyor genelde bence uzulcegine sevin, artmayacak korkma, guzelce uzan suyunu bol ic sakin ama sakin uzulme bence bebisin en guzel yere iyice yerlesiyor, yedi sekizde kim lekelenme dediyse hamile cikti Insallah.

canim hayirli olsun hadi Insallah en guzel kismina geldin, yolun acik olsun bizi de haberdar et.

kızlar tünaydın bugün transferim olur diye düşünmüştüm ama olmadı.Sabah aradılar 10 30 da yemek yiyip yemedimğimi sordular ben yemedim ama çok az su içmiştim o zaman pazartesi yaparız dediler normal mi bu.Eğer yarın olursa 4.gün transferi oluyo mu.Birde hiç bi bilgi vermediler bana yarın söyiyceklermiş size de o gün mü embriyolarınız hakkında bilgi verdiler.Sadece 5 tane oldun yuurtam olduğunu biliyorum hangi kalitedeler kaç hücreli oduklarını bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu

özlemcim ağzından bal damlıyor... inşallah kaydirigubbakcemile5 çok korktum sabah. gece de rüyamda adet olduğumu görmüştüm. yatıyorum şimdi. su da içeyim bol bol ...

transferin anesteziyle mi olucakki?
merak etme genelde gun gun karar veriliyor diye biliyorum. canim ara hemen merkezini ayrintili ogren boyle kendini uzecegine tum bilgileri alirsin.

musetta canim burda gorunuyorsun kahve mi lekelenmen? nasil hissediyorsun? korkma Insallah yerlesme.

evet kahverengi lekelenme. bir kaç damla geldi şimdilik. dün biraz dolandım, evi süpürdüm falan ondn mı oldu acaba..

özlemcim ben aradım ısrarla söyledim bilgi almak için ama yarın vericeklerini söylediler evet tranferin anestesiyle olucak o yüzden gerildim biraz gider ayak ya zaten kasık ağrımda var hala geçmedi o yüzden strese girdim biraz

merhaba kızlar geçmişi pek okuyamadım ama zeynepela hamile sanırım :) canım tebrik ederim inş. sorunsuz bi hamilelik yaşarsın, musetta canım doktorun söylemiştir ama kırmızı kanama olmadığı müddetçe normal karşılıyolar korkma :) aralmacım sende sakin ol bu aşamada doktorlara güvenmekten başka çaremi olmuyo malesef, ne derlerse onu yapıcaz inş. herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun. evoevo güzelim senin içinde inş. herşeyin hayırlısı olurr :))
eee kızlar sonuç bekleyenler hiç evde test yapan yokmu yaaa :)))

yaa canım bozma morelini 4. gün transferi de olabiliyor ama ne alaka zaten yemek yenilebilir bana iyice tok ve sıkışmış gel dediler transfer günü ama kötü olsaydı emriyoların beklemez acilen transfer yapardılar

yaa canım neden anestezi ile yapılıyor transfer??

hic merak etme embroyolarin iyi olmasalardi ne yapar ne eder bugun yaparlardi transferini, demekki iyi durumdalar transfer ikinci ve besinci gun arasi her gun olabilir altinci gun yapanlar bile var. hem birgun daha beklersin kasik agrilarin azalir. lutfen gerilcek vakit degil simdi, guzel bir dus al rahatla, yarina bebisini almaya hazirlan, vucudun ne kadar rahat olursa bebisinin tutunmasi o kadar kolay olur tam sona gelmissin, gulucukler acsin yuzunde.

anesteziyle olucakmis da ondan, bizim anne adayi korkuyor demek:)) minicik anestezi vericekler, bes dakikalik.

ç&D nasıl gidiyor iyi misin değişiklikler var mı benim ara ara adet oluyormuşum gibi sancım oluyor progestandan ve folik asitten başka bişey kullanıyor musun

haklısınız kızlar zeynepela karatasz özlem tek çare beklemek ve sabırlı olmak

evet canım yüksek morel çok önemli hayırlısı de sakin ol hep ne olacak acaba nasıl vs.lere girme yoksa çıkılmıyor işin içinden Allah yardımcın olsun dularımız seninle inşallah sağlıkla ve kolayca bebeğine kavuşursun

Arkadaşlar merhaba,

Sizlere bir sorum olacak, ben yaklaşık 10 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum, ve 1 aftadır da kasıklarım adet olcakmışım gibi bir ağrı var, bazen sadece sağ bazen de sadece sol tarafım ağrıyor, ama adetime de daha var, bu arada midem de bulanıyor, ilacın yan etkileri arasında yok, ilk zamanlar önemsemedim ama kafama takılıyo, hiç böle bişey yaşanınız var mı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…