Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bildigim kadariyla d.kontrol hapi igde bulantisi yapiyor. ayrica agrilarinda normal gb; bende de baskilayici kullanirken oldu, baskilayici ignelerde dogum kontrol hapi gb ayni maddeden. hatta benim kullandigim decapeptyl d;kontrol icin bile kullaniliyor ayda bir kez yapilani var.tabii sen yine de doktoruna sor.

Cevabın için çok sağol özlemcim, kendimi fazla dinliyorum galiba:kedi:

aynı anda yazmışız nolsun şekerim ya sıkıldım insan pazar günü şu baharın güzel havasında eve niye tıkılır yaaaaaaa

bel ve kasık ağrısı olur tatlım sıkma canını, benim belim tutulmuştu hareket bile edemiyodum, doktor normal diyo böle şeylere kendini fazla dinleme :) ilk gebeliğinde olmamışmıydı böyle şeyler

valla bende çok özledim fotoğraf çekmeyi rüyama girdi hatta :))) belkim ilerde olurum ünlü bi fotoğrafçı bellimi olur burda olsaydn doğumuna girer bebişinle seni çekerdim :))))))))))

ayyy ne güzel olurdu bende çok severim fotoyu heleki yakalanan doğal resimlere bayılırım.hayatım ilk hamileliğim M.Ö nirden hatırlıyam;((((((19umdaydım)

kizlar bel agrisi da noral diye biliyorum soyleki hamile oldugumu ogrendigim hafta tam regle sonrasi bir hafta inanilmaz belim tutuldu gb agridi cok feciydi doktor rahim genisliyor bele vurur demisti aciklamisti ama ben yabanci dilden hepsini anlamamistim kisacasi hamilelikle ilgiliydi normaldi:))))) hadi hayirlisi nedimemmmmm

kızler nerdesiniz ya bir şey sorcam benim dünden bu tarafa sürekli tansiyonum düşüyor sizdede tansiyornu düşen var mı? benim gibi 9 za 5 gözlerimi acamıyorm korkmaya başladım evdede yannızım allahım yaa(((((((

normalde de düşer mi tansiyonun canım

aysecim hamilelikte olur uzan ve panik yapma tuzlu ayran denesen

3 gündür hiç agrım yoktu sabahtan bu tarafa belim resmen dökülüyor sanki her an adet olcakmışım gibi ama benim adetimede çok mayısın 12 de kendimi strese soktum galiba ondan mı agrıyor bilmiyorm .özlemcim tuzlu ayran içtim zaten şuan yatar durumdayım allahım yaa yardım et :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…