Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sesimi duyduğun için çok teşekkürederim canım.ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görücem bugün iğneye başlıcam bildiğim bu birde adetin 2. günü testlerim var bakalım neler olucak çok heyecanlıyım hepimiz için Allahtan hayırlısı....

hemşerim olduğuna sevindim. benim yaş 36 oldu diyebilirim ayrıca çorlu da oturuyorum. adet tarihim 9 unda ama herzaman 3 yada 5gün önce olurumhadi zübeydecim beni de listeye ekle) senin kaçıncı denemen?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................regl bekliyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... ..................
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut.....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.deneme..............brüksel.................... iğne kullanıyor

Son düzenleme:
anladım canım tedavin hayırlı olsun benim ilk denemem ve inşallah son denemem olur bende yarın kontrole gidiyorum herlade yumoş büyütmeye başlayacağız 15 gün içinde işlemlerim biter test günümü beklerim diye düşünüyorum

zübeyde sen lucrin kullanıyorsun dimi peki bundan sonraki iğneyi ne kadar süre kullanıcaz onu biliyomusun canım

tatlım sana yarın detaylı bilgi verebilirim yarın kontrole gidiyorum toplamda ben 13 iğne kullanmış bulunuyorum lucrin olarak bakalım yarın ne verecekler kaç gün sürecek :) benim yumurtaların çabuk tepki veriyor çünkü daha önce ben 2 kutu klomen kullandım 10 gün yeterli büyüme olmuştu ve çatlatma iğnesi yapılmıştı o zaman ki doktorum yumurtaların çok iyi hemen uyarılıp istediğimiz seviye ye geliyor demişti bakalım yarın mustafa hocam ne diyecek

günaydın kızlar nasılsınız.ben iyiyim 2 gündür yoktum kız kardeşim yurtdışından 2 haftalıgına geldi .onunla birlikteydim.

bomba gibiyim ben bugun :) günler yaklaşıyor kalbim pır pır :) her gün bi adım daha ona yaklaşıyorum onu hissedeceğim güne az kaldı ya mutluyum :)

günaydın arkadaşlarrrr.nasılsınız?ben yarın ist a gidiyorum kısmet,umut tüpbebeğe ön görüşme için.inşallah bir problem çıkmazda nisan da başlarım iğnelerime...
evocum evde olmanın tadını çıkartıyorsun sanırım daha yoksun ortalarda:)

canım hayırlı olsun bende cumartesi umuttayım kontrole
hangi doktoru seçtin tatlım.

inşallah canım güzel sonuçlarla dönersin.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…