Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ç&D nasıl gidiyor iyi misin değişiklikler var mı benim ara ara adet oluyormuşum gibi sancım oluyor progestandan ve folik asitten başka bişey kullanıyor musun

slm canım araara pembe leke geliyo dr normal diyo ama bilmiyorum.adet sancısı gibi ağrılarımda var.yataktan çıkmıyorum korkumdan.estrofem de kullanıyorum her fitil aldığımda. bu sabah testi tekrarladık 280.3 olmuş buda iyiye işaret...

evet canım gayet iyi değerin ben de yarın bi tekrar ediceğima slında benim kendi doktorum etme dedi ama ben merak ediyorum. inşallah keseleri de görürüz kalp atışını da duyarız boş çıkmaz inşallah çok korkuyorum bi tarftan kalp sesini duyana kadar kendimi kaptırmıyorum hamileyim diyemiyorum bile hayırlısı olsun ama

evet bende kalp atışını ve ilk 4 ayı atlatmadan rahat olamıycağım gibime geliyo.hakkımızda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyo elmizden.ben yinede bu bebişlerin bizi bırakacağını sanmıyorum:)

inşallah rabbime emanet...

kanamam devam ediyor çok moralim bozuldu sanırım bebiş beni terkediyor(

cnm benim moralini bozma ne olur inş bir şey olmaz allahım inş bebegini sana bagışlar d.r aradın mı ? cnm ...

evet canım aradım sabah devam ederse yarın sabah arıycam başka bir ilaç daha verecekmiş. çok kanamam yok ama kahverengi sürekli artan bir lekelenme oldu adet gibi...eyvahedigeldismile

evet canım aradım sabah devam ederse yarın sabah arıycam başka bir ilaç daha verecekmiş. çok kanamam yok ama kahverengi sürekli artan bir lekelenme oldu adet gibi...eyvahedigeldismile

musetta cnm benim ablamda aynen öyle hamile kaldı senin ki gibi sürekli kanaması yanı lekelenmesi oldu hamile oldugunun farkında bile degildi rabbim bilir ama sen kesin hamilesin inş bebegin sana sımsıkı tutunur bunu canı gönülden diliyorm rabbime emnet olun bebişin ve sen...

canım ben de geçen hafta sonucumu öğrenmeden wc yanında beyaz kundakta bebek yanına bir sürü pislik geliyor görmüştüm pislik nasip bereket anlamına geliyormuş pislikten kastım çok afedersiniz ama kaka

evet canım yaaa ben de kaka gördüm.. İnşallah hayırlara işaret olsun

inşallah canım saol bakalım yarın olsunda hayırlısı ile dr arıycam sabahtan. başka ne ilaç verecekse versin. olumlu düşünmeye çalışıyorum. ama çok gerildim. sürekli oturuyorum,uzanıyorum. tuvalete bile kalkmıycam yani o kadar gerildim. Allahtan hayırlısı... ben elimden geleni yaptım saatinde aldım tüm ilaçlarımı. 5 dk bile geçiktirmedim. tüm tedaviye dr ne derse uydum. gerisi Allahtan. HAyırlısıysa olur ne diyeyim.
kasıklarımda ağrı var lekelenmede arttı akşam iyice....

inş cnm hayırlısı olsun hakkında bende sabahtan bu tarafa bel agrısından ölüyorm sinirlerim okadar bozuk ki iki gündür sürekli tansiyonum düşüyor aglamaktan artık bir hal oldum hiç bir umudum yok rabbim beni affet ama benim hiç umudum yok

Allah yardımcımız olsun ayşecim, Allah biliyorya bu tedavide 5 yıl yaşlanmışım gibi geliyor...

tansiyonunun düşmesi de belki strestendir.

Allah yardımcımız olsun ayşecim, Allah biliyorya bu tedavide 5 yıl yaşlanmışım gibi geliyor...

tansiyonunun düşmesi de belki strestendir.

amin cnm rabbim hepimizin yardımcı olsun inanırmısn bende aynen öyleyim o kadar zor bir tedaviydiki rabbim biliyor eger tutmazsa bir daha denemeye korkuyorm cesaretim yokk.her hamilelik haberini aglaya aglaya okuyorm rabbim diyorm bu güzel haberi bende yazabilcekmiyim eşim akşamdan bu tarafa bana kızıyor sen böyle yaparsan olcagı varsada olmaz diye yemin ederim gözlerimi acamıyor o kadar çok agladım ki göz kapaklarım şişti rabbim ne olur yüzüme baksenağlama allahım herkesin yüzünü güldürsün amin

ben 28 yaşıma gircem 19 yaşımdan bu tarafa yüksek tansiyon hastasıyım babadan genatik d.r gittim yaşın genç ilaç veremem şimdiden nasıl önünü alırsın diyor stresten uzak dur diyor ama nasıl olcak oo (((((( bilmiyorm

yüklenme canım bu kadar kendine . yaşın çok genç... hem tedavide hem tansiyon olayında çok büyük sans bu. moral gerçekten çok önemli. iyi düşün sürekli. olumsuzu aklına getirme. eşinde haklı. snei böyle gördükçe üzülüyordur. . ben aklımdan çıksın diye komedi filmleri izliyorum. bugüne kadar iyiydimde aslında. kanama olunca toparlanamadım.

ah ben bir tv bakabilsem ben aklımdan bir çıkartabilsem bunu bir yapabilsem rabbime şükür ama bilmiyorm hey kurban oldugum rabbim kimsenin emeklerin boşa çıkarma allahım. bu gün 9. günüme girdim daha çok perşembeye korkuyormda test yaptırmaya diyorm 10. gün gidip kanda testmi yaptırsam

benimde bugün 9. gün ama testi çarş dediler baana sen niye perş yaptıracaksın? geçen hafta ctesi oldu benim transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…