Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bomba gibiyim ben bugun :) günler yaklaşıyor kalbim pır pır :) her gün bi adım daha ona yaklaşıyorum onu hissedeceğim güne az kaldı ya mutluyum :)

zübeydecim tedaviye başladın degilmi.bende 2 kere uzun protokoldü ama çogu kısa dönemde bitmişti.şimdide adetin 2.günü gonal f le başlayacagım.inş .10 12 gün sonra hemen uyarılmış yumurtalarım oluyor.toplanıyor hep 1. kalite embryolarım oluyor.2 3 gün sonra transfer ediliyor.ama sadece benim opu dan sonra çok agrım oluyor.............sonra gelsin 12 gün.[yıl] inş. bu seferde güzel hamişşşşşşşş haberini alırım.

merhaba 7 yıllık evliyim tüp bebek tedavisine başladık testlerimizi yaptık dr nisanın 5 de iğnelere başlamamı söyledi ama 23 nisanda kaynımın düğünü var hemde mayısın 8 de direksiyon sınavım var ne yapcağıma karar veremedim dr la görüşüp iğnelere mayıs damı başlasam kararsız kaldım

benimde üniversite sınavım var ama o esnada ben ya yeni transfer olmuş olurum yada olacağım bebeğim için hepsinden vazgeçtim :) canım direksiyon sınavını ertelersin o problem değil bence düğün için ise kısa mı uzun protokol mu senin

canım ya evet yarın yumuş büyütme iğnelerine geçerim büyük bi ihtimal lucrin bitiyo yarın :)

aslında uzun kısa diye bilgi verilmedi ama nisanın 5 de iğnelere başlamamı adetimin 2 günü gelmemi söylediler bilmiyorum uzunmu kısamı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 2 ay oldu ama malesef tutmadı size bir sorum olacaktı ben bu ikinci adetimde 4 gün erken oldum fakat az az bugün dokuzuncu gün oldu ,hiç böyle olmazdı ben korkuyorum kist olurmu diye sizdede böyle olan varmı tabi birden çok tüp bebek yaptırdıysanız

zübeydecim sağol ismimi
listede görünce daha çok heyecanlandım.sen benden öndesin anlaşılan trasfer ne zaman inşalla bir değil iki tutar )) ndersin???

Son düzenleme:
canım keşke ama 2 tane olmuyor artık bilgin yok sanırım tek emb transfer edilecek keske 2 tane olsa da 2 si de tutsa :)

zübeydecim kaç yaşındasın? doktorum bana iki transfer yapılabilir dedi (yaşım gereği) umarım öyle olur .ikiz bakmaktan korkuyorum ama iki bebeğim olmasını çok isterim. Allahım başta sizlere versin çifter çifter bana sonrada verse olur ama kızlarım olsa fena olmaz Allahım bana bir erkek evlat verdi hani bir de kızım ya da kızlarım olsa hiç fena olmazsağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allahım hepimize

bu konuda pek bilgi sahibi değilim zeynepçim ama doğru olan adetli iken gitmekse bence öyle git.Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…