Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

doktor milleti böle olaya tıp yönünden bakmayı biliyolar sadece :))[/QUOTE]

evet aynen öyle dedim test yaptırm diyor yaptırpta moralini bozma zaten 3 gün kalmış diyor birde gülüyor sen ne sabırsızsın diyor dedim hocam 9 günü yaptım ama gel sen bana sor bekle hadi inş güzel haber alırız diyor yarın 10 günüm kanda test yaptırsam mı? ki 3. gün embryosu cıkar demi?

doktor milleti böle olaya tıp yönünden bakmayı biliyolar sadece :))

evet aynen öyle dedim test yaptırm diyor yaptırpta moralini bozma zaten 3 gün kalmış diyor birde gülüyor sen ne sabırsızsın diyor dedim hocam 9 günü yaptım ama gel sen bana sor bekle hadi inş güzel haber alırız diyor yarın 10 günüm kanda test yaptırsam mı? ki 3. gün embryosu cıkar demi?[/QUOTE]

çıkar canım çok yüksek olmasa da çıkar yani en azından varsa için rahatlar

yarın olsu bi rabbimin izniyle giderim belki ama korkuyorm cesaret edemiyor((((((

zeynepela bu ara da sen nasılsın cnm bebiş nasıl rahat geciryordur inş hamileligin rabbim sorunsuz ve en güzel bir şekilde hamileligini gecirmene yardım etsin :Saruboceq:

iyi olmaya çalışıyorum ama kalp atışını ve keseyi görene kadar rahatlamıyacağım galiba. başım hafif hafif hep ağrıyor belimde ağrı ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bugün yine kan testi yaptırdık içimiz rahatetsin diye eşim almış sonucu 371 dedi sonuç iyi galiba mide bulantım falan yok ama aslında ben çok çabuk midesi bulanan biriyim ama bakalım hayırlısı bi de çok iştahlıyımdır normalde şimdi hiç öyle değilim

kızlar merhaba.. Yazdıklarınızı okuyamadım.. Yeni haberler var mı şekerler

maşallah canımhadi balkalm darısı bizim başımıza merak etme cnm allahın izniyle onuda duycaksın pıt ptı edecek ne güzel ya:)))) rabbim nazarlardan korusun:Saruboceq:

merhaba canım iyi haber kötü haberin olmaması diyelim şimdilik

Aman aman kötü haber olmasın da, iyi haber için bekleriz sorun değil:)) nedimeyi merak ettim ben de:)

Bir de mustella nın nefesimi daralıyormuş, tam bulamadım mesajını... benimde nefesim sıkışmıştı nefes alamıyormuşum gibi olmuştum... hastanede yattım bir gece, ertesi gün testim pozitif çıkmıştı.. buralarda ise okur inşallah, içi rahatlasın:)

Son düzenleme:
canim iyiyim ama esim kapida hadi hadi deyip beni bekliyor, ben de altta nedimeyi gordum gidemiyorum:)))
yazilarinizi ayrintili okuyup bir sey yazamadim, ondan yani.

kızlar canlarımmmmm gittim kanverdim ama sonuç 17.30 da dua edin kızlarr)

ediyoruz canım burda merakla bekliyorum ben de tekrar kan verdim bugün eşim arayıp durmuş sonuç için ben pc başında tel diğer odada burda haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun iyi olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…