var tabi nedime test yaptırmaya gitti idrarda ikinci çizgi çoookkk silik çıkmış diye ama ses yok hala merak içindeyim sen nasılsın
canım benim de yaşım 27 benim de tek embriyo 3. gün 8 hücreli idi bir de glade 2 idi benim çok ortak yanımız var şimdi ortak yanımız da hamişiiz inşallah
kızlar canlarımmmmm gittim kanverdim ama sonuç 17.30 da dua edin kızlarr)
musetta canını sıkma biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama inşallah dualarımız karşılıksız kalmıcak)(kendi adıma diorum..) inşallah olur ama olmazsada menepoza girene kadar çalışmalara devam edicemm )) hihoyyyt
ya cnm bende prolaktin yüksekligi var o yüzden pek umut edemiyorm bu prolaktin yükseldiginde aynı gebelik belirtileri yapıyor(((((((((( hamile gibi hissediyorsun kendini mide bulantisi bel agrısı gösgüs agrısı d.r söyledim dedi nasılsa prolaktin yükselcek şimdilik ilaç kullanmana gerek yok dedi yani seninle durumuz senide dedigin gibi aynı ben en son
3ay önce pralaktinim için ilaç kullandım dostinex die bir hap ve test yaptırdım düşük tü yani iyidi ama ben onun yükselmiş olmasından şüpeleniyorm
musetta canını sıkma biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama inşallah dualarımız karşılıksız kalmıcak)(kendi adıma diorum..) inşallah olur ama olmazsada menepoza girene kadar çalışmalara devam edicemm )) hihoyyyt
mustella canım sende nefes sorunu mu oldu?
inşallah canım, ben kendim için çok umutlu değilim ancak sizlerin bu güzel haberlerini alınca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum. diyorum ki bir kişi daha kurtardı kendini bu durumdan , Allah dualarını kabul etti. böyle olacağını hiç düşünmezdim ama inan böyle oluyor. inşallah sende alacaksın 17:30 da annelik haberini canım.....
bende umutsuz değilim. sonuçta tekrar deniycez tüp bebeği. bu ilkti zaten. kısmet ne zamansa o zaman olur
Ay hadi hayırlısı nasıl geçer şimdi zaman :)
yok yok iyi düşün neden yükselsin hep iyiyi düşün aklına bile getirme. herşey normaldir bak ilaçla düşmüş zaten.
inşallah canım, ben kendim için çok umutlu değilim ancak sizlerin bu güzel haberlerini alınca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum. diyorum ki bir kişi daha kurtardı kendini bu durumdan , Allah dualarını kabul etti. böyle olacağını hiç düşünmezdim ama inan böyle oluyor. inşallah sende alacaksın 17:30 da annelik haberini canım.....
bende umutsuz değilim. sonuçta tekrar deniycez tüp bebeği. bu ilkti zaten. kısmet ne zamansa o zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?