Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hahcanim tamam Insallah mujdeyle geliceksin dualarimdasinnnnnnnnnnn, saat alti gb v=burda olacagim halay cekicegiz Insallah sana.
kizlar gorusmek uzere hepiniz kendinize cok cok iyi bakin.

var tabi nedime test yaptırmaya gitti idrarda ikinci çizgi çoookkk silik çıkmış diye ama ses yok hala merak içindeyim sen nasılsın

ben iyiyim şekercim.. sabah iğnem bitmişti, onu yazdırmaya gittim.. geldim baktım güzel haber var mı diye:)))) e nedime daha ne istiyo işte silik de olsa çıkmış.. hem daha çok erken kıpkırmızı ikinci çizgi çıkacak hali yok ya:)

canım benim de yaşım 27 benim de tek embriyo 3. gün 8 hücreli idi bir de glade 2 idi benim çok ortak yanımız var şimdi ortak yanımız da hamişiiz inşallah

ya cnm bende prolaktin yüksekligi var o yüzden pek umut edemiyorm bu prolaktin yükseldiginde aynı gebelik belirtileri yapıyor (((((((((( hamile gibi hissediyorsun kendini mide bulantisi bel agrısı gösgüs agrısı d.r söyledim dedi nasılsa prolaktin yükselcek şimdilik ilaç kullanmana gerek yok dedi yani seninle durumuz senide dedigin gibi aynı ben en son
3ay önce pralaktinim için ilaç kullandım dostinex die bir hap ve test yaptırdım düşük tü yani iyidi ama ben onun yükselmiş olmasından şüpeleniyorm

musetta canını sıkma biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama inşallah dualarımız karşılıksız kalmıcak)(kendi adıma diorum..) inşallah olur ama olmazsada menepoza girene kadar çalışmalara devam edicemm)) hihoyyyt

nedime inş güzel haberini alırız merak etme içini rahat tut cnm :Saruboceq:

yok yok iyi düşün neden yükselsin hep iyiyi düşün aklına bile getirme. herşey normaldir bak ilaçla düşmüş zaten.

canım tele gerek yok klınik evin yanında zaten)ayşecim yaaa sende kendini bukadar üzme bu kadar gerginliktense git kan testi yaptır ben kendimi biliyorum sabaha kadar stresten panik atağım beni ziyaret edebilirdi o yüzden sabahı bile beklemedim)

inşallah canım, ben kendim için çok umutlu değilim ancak sizlerin bu güzel haberlerini alınca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum. diyorum ki bir kişi daha kurtardı kendini bu durumdan , Allah dualarını kabul etti. böyle olacağını hiç düşünmezdim ama inan böyle oluyor. inşallah sende alacaksın 17:30 da annelik haberini canım.....
bende umutsuz değilim. sonuçta tekrar deniycez tüp bebeği. bu ilkti zaten. kısmet ne zamansa o zaman olur

YA SEN NİYE BU kadar negatif düşünüp bebeğini üzüyorsun bak sonra çok pişman olacaksın yapma güzelim

Nedimeeee, bende idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silikte olsa çıktıııı. Buna bile çok sevindim. Ben inatla yarını bekliyorum. Olsun bugün seni yarında beni kutlarız inşallah.

yok yok iyi düşün neden yükselsin hep iyiyi düşün aklına bile getirme. herşey normaldir bak ilaçla düşmüş zaten.

inş zeynepcim nedimenin inş güzel haberini alırız ondan cesaret alıp yarın bende yaptırırm
en azında var mı? yok mu? onu bilirim:))))))uyku uyaamıyorm artık düşünmekten

canım umudunu yitirme hemen kimisinin yerleşme kanaması fazla olabiliyor henüz negatif olan bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…