Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Nedimeeee, bende idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silikte olsa çıktıııı. Buna bile çok sevindim. Ben inatla yarını bekliyorum. Olsun bugün seni yarında beni kutlarız inşallah.

tabrikler canım hamilesin o silik çizgi çıkanlar hep olumlu sonuç alıyorlar şimdiden sevinelim:teytey::teytey::teytey:zemuszemus

Nedimeeee, bende idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silikte olsa çıktıııı. Buna bile çok sevindim. Ben inatla yarını bekliyorum. Olsun bugün seni yarında beni kutlarız inşallah.

oooohhh ne güzel bi hamiş daha geldiii ayy ben çok mutluyum bide sel76 dan haber alsak rahatlayacağım

ZÜBEYDECıM 8. hamiş beni geçmişsin kayıtlara )))umarım silmek zorunda kalmayızz) seni seviyorum fıstık enkısa zmanda sendende pozitif sonuç bekliyorum

inş zeynepcim nedimenin inş güzel haberini alırız ondan cesaret alıp yarın bende yaptırırm
en azında var mı? yok mu? onu bilirim:))))))uyku uyaamıyorm artık düşünmekten

evet canım son günler öyle oluyor ben de uyuyamamıştım erkenden yaptır haberlerini bekliyorum tabiki iyi haberlerini

tabrikler canım hamilesin o silik çizgi çıkanlar hep olumlu sonuç alıyorlar şimdiden sevinelim:teytey::teytey::teytey:zemuszemus

Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım. Nasıl dayanabiliyorum bilmiyorum. Normalde meraktan dayanamayıp benimde bugün test yaptırmam lazımdı. Allah bana öyle bi sabır verdi ki bende şaşıyorum.

YA SEN NİYE BU kadar negatif düşünüp bebeğini üzüyorsun bak sonra çok pişman olacaksın yapma güzelim

zübeydecim kanama normal adet kanamasına döndü. güya öğleden beri başka bi ilaç kullanıyorum ama etkilemedi. dr da pek hoşlanmadı bu kanamadan . olmaması lazımdı dedi. zaten konulan embro istenilen gibi değildi ama zeynepealla umut olmuştu bana. kanama bu kadar çok olunca çok heveslenmemeye çalışıyorum. olursa sevinirim ama olmazsa çok kötü olurum umutlanırsam iyice. 2 yılın, 1,5 yılı her ay boşa umutlanıp testte negatifi görünce ağlamakla geçti. bi daha yıkılmak istemiyorum.:sinifsinif:

( ya bu kadar güzel hamile haberli topiğe yakışmıyor benim olumsuz cümleler di mi ? neyse bundan sonra negatiflik yok söz)kaydirigubbakcemile3

cnm tebrikler çok sevindim inş yarında tam sonuş alırsın ne güzel sende hamilesin :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çok mu kanaman adet kanaması gibi mi

evet canım neredeyse adet kanaması gibi. normal pet kullanmaya başladım. 1 liralık para büyüklüğünde geliyor. dün kahverengiydi. bugün pembelik oldu sonradan kırmızıya döndü...

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.deneme...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

canım umudunu yitirme bak benim 2. kaliteydi hatta. benim arkadaşta da kanama olmuştu iğne vurunmuştu 3 günden sonra durmuştu ve şıu anda bebişini büyütüyor

canım bana mı dedin ???
banaysa nefes sorunum olmadı. kanamam var halende geçmedi.:umursamaz:

evet canım sana yazmıştım, adını yanlış yazmışım kusura bakma Ama sana kızıyorum ben.. neden böyle negatif düşünüyorsun.. Pozitif olmalısın
evrendeki Pozitif enerji dururken sen neden negatifleri kendine çekiyorsun yahu.. Bak 2 ay kanaması olan hatunlar var doğurdu... rahat ol, iyi bak, iyiyi düşün ki iyi olsun.

dimi tatlım ya hepimiz musetta için pozitif düşünüp pozitif yapacağız :)

Cancan TEBRİKLEEERRR.. Hadi hayırlısı:))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin canım:)

nedime kaç kez saate baktım sen kadar meraktayım heralde erken de çıkabilir benim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…