canım bana mı dedin ???
banaysa nefes sorunum olmadı. kanamam var halende geçmedi.:umursamaz:
Nedimeeee, bende idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silikte olsa çıktıııı. Buna bile çok sevindim. Ben inatla yarını bekliyorum. Olsun bugün seni yarında beni kutlarız inşallah.
Nedimeeee, bende idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok silikte olsa çıktıııı. Buna bile çok sevindim. Ben inatla yarını bekliyorum. Olsun bugün seni yarında beni kutlarız inşallah.
inş zeynepcim nedimenin inş güzel haberini alırız ondan cesaret alıp yarın bende yaptırırm
en azında var mı? yok mu? onu bilirim:))))))uyku uyaamıyorm artık düşünmekten
tabrikler canım hamilesin o silik çizgi çıkanlar hep olumlu sonuç alıyorlar şimdiden sevinelim:teytey::teytey::teytey:zemuszemus
YA SEN NİYE BU kadar negatif düşünüp bebeğini üzüyorsun bak sonra çok pişman olacaksın yapma güzelim
çok mu kanaman adet kanaması gibi mi
evet canım neredeyse adet kanaması gibi. normal pet kullanmaya başladım. 1 liralık para büyüklüğünde geliyor. dün kahverengiydi. bugün pembelik oldu sonradan kırmızıya döndü...
zübeydecim kanama normal adet kanamasına döndü. güya öğleden beri başka bi ilaç kullanıyorum ama etkilemedi. dr da pek hoşlanmadı bu kanamadan . olmaması lazımdı dedi. zaten konulan embro istenilen gibi değildi ama zeynepealla umut olmuştu bana. kanama bu kadar çok olunca çok heveslenmemeye çalışıyorum. olursa sevinirim ama olmazsa çok kötü olurum umutlanırsam iyice. 2 yılın, 1,5 yılı her ay boşa umutlanıp testte negatifi görünce ağlamakla geçti. bi daha yıkılmak istemiyorum.:sinifsinif:
( ya bu kadar güzel hamile haberli topiğe yakışmıyor benim olumsuz cümleler di mi ? neyse bundan sonra negatiflik yok söz)kaydirigubbakcemile3
canım bana mı dedin ???
banaysa nefes sorunum olmadı. kanamam var halende geçmedi.:umursamaz:
evet canım sana yazmıştım, adını yanlış yazmışım kusura bakmaAma sana kızıyorum ben.. neden böyle negatif düşünüyorsun.. Pozitif olmalısın
evrendeki Pozitif enerji dururken sen neden negatifleri kendine çekiyorsun yahu.. Bak 2 ay kanaması olan hatunlar var doğurdu... rahat ol, iyi bak, iyiyi düşün ki iyi olsun.
Sağol zübeyde benide eklemişsin. İnşallah yarın kesin sonucuda alıp yazarım burdan.
Sağol zübeyde benide eklemişsin. İnşallah yarın kesin sonucuda alıp yazarım burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?