Ya hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, hepiniz ne tatlı insanlarsınız ya. Kendimi tam sonucu görmeden kaptırmak istemiyorum ama testin içinde ikinci çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir diyo.
Ya hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, hepiniz ne tatlı insanlarsınız ya. Kendimi tam sonucu görmeden kaptırmak istemiyorum ama testin içinde ikinci çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir diyo.
seninki kaçıncı gün taransferi canım 3. mü 5. mi
inşallah canım bende hap alıyorum bakalım etkileyecek mi ?canım umudunu yitirme bak benim 2. kaliteydi hatta. benim arkadaşta da kanama olmuştu iğne vurunmuştu 3 günden sonra durmuştu ve şıu anda bebişini büyütüyor
evet canım sana yazmıştım, adını yanlış yazmışım kusura bakmaAma sana kızıyorum ben.. neden böyle negatif düşünüyorsun.. Pozitif olmalısın
evrendeki Pozitif enerji dururken sen neden negatifleri kendine çekiyorsun yahu.. Bak 2 ay kanaması olan hatunlar var doğurdu... rahat ol, iyi bak, iyiyi düşün ki iyi olsun.
3. gün canım geçen hafta ctesi olmuştu transfer
inşallah canım bende hap alıyorum bakalım etkileyecek mi ?
arkadaşlar ne desem bilmem ki!! iyi ki varsınız... siz olmasanz bu dönemi atlatamazdım sanıyorum .. hepniz sağolun:enbuyukkk:
canım yaa dularımız seninle sen içini rahat tut hakkında en hayırlı olan olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
10. günde idrar testi çıakrmı??
yapan varmı
10. günde idrar testi çıakrmı??
yapan varmı
gözün aydın canım ay ne güzel haberler geliyor
çok sevindim darısı başımıza şimdi halay çekelim kutlayalım diymi yaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:
Bİ haber daha elvİnazdan geldİ bol hamİŞlİ bİ haftaya baŞladık darısı tÜm bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?