Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Ya hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, hepiniz ne tatlı insanlarsınız ya. Kendimi tam sonucu görmeden kaptırmak istemiyorum ama testin içinde ikinci çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir diyo.

Ya hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, hepiniz ne tatlı insanlarsınız ya. Kendimi tam sonucu görmeden kaptırmak istemiyorum ama testin içinde ikinci çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir diyo.

evet canım yaa ben de 8. gün akşam yapmıştım ilk çıkmadı attım silik bile çıksa olacak dmeiştim eşime. eşim de gidip bakmış ikinci çizgi o kadar silikti ki çünkü burdan okuduklarım hep öyle silik bile olsa sonra pozitif oluyor

evet tatlım ben boşuna mı yazdım :teytey::teytey::teytey::teytey:

seninki kaçıncı gün taransferi canım 3. mü 5. mi

3. gün canım geçen hafta ctesi olmuştu transfer

canım umudunu yitirme bak benim 2. kaliteydi hatta. benim arkadaşta da kanama olmuştu iğne vurunmuştu 3 günden sonra durmuştu ve şıu anda bebişini büyütüyor
inşallah canım bende hap alıyorum bakalım etkileyecek mi ?

arkadaşlar ne desem bilmem ki!! iyi ki varsınız... siz olmasanz bu dönemi atlatamazdım sanıyorum .. hepniz sağolun:enbuyukkk:

canım yaa dularımız seninle sen içini rahat tut hakkında en hayırlı olan olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah

gözün aydın canım ay ne güzel haberler geliyor
çok sevindim darısı başımıza şimdi halay çekelim kutlayalım diymi yaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

gözün aydın canım ay ne güzel haberler geliyor
çok sevindim darısı başımıza şimdi halay çekelim kutlayalım diymi yaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah yarınki testle birlikte kesin sonucuda yazarım inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve aramızda bebeği olmayan kimseyi bırakmasın inşallah.

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

Ç&D nasılsın canım nasıl gidiyor ben bugün tekrar test yaptım 371 çıktı başımda hafif hafif hep ağrı ver senden naber

can can hoşgeldin aramıza ay bugün ne bereketli bi gün ya maaşallah bizim topiğede bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…