benm 5. gün tarnsferdi valla az önce yaptım testi silik çıktı ikincisi
çok heycanlandım
zeynep ela senın hamilelik belirtilerin neler bende belım agrıyor sadece o ara ara da kasıklarım agrıyo merak edıyorum canım yaaa bende haftaya carsamba gorcem keseyı inşallah hihoyyyt
benm 5. gün tarnsferdi valla az önce yaptım testi silik çıktı ikincisi
çok heycanlandım
nedimeden haber yok hala
aynen canım benim de adet sancısı gibi ara ara sancılanıyorum belim ağrıyor göğüslerimde şişlik var ama öyle adet öncesi olduğu gibi değil. bir de hafif hafif başım ağrıyor yorgunmuşum gibi hiç mide bulantısı yok. çok da iştahlıyımdır ama hiç iştahlı değilim kaç gündür senin transfer günün ne zamandı canım ben de haftaya gideceğim inşallah pıt pıt atar bebeklerimizn kalbi
slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın...
slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın...
Tebrik ederim canım, kan tahlili günün ne zaman normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?