Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

topiğimize maşallah insallah kesecikleride boylece hepimiz göreceğiz:ecrin_bebek:

ayyyy çok mutluyum kızlar ya meleğimin kalbi atıyo hergün dua ettiğim arkadaşlarımdan hamile kalanlar var çok şükretmeliyiz kızlar çoookk rabbim tamamına erdirsin inşallah

zeynep ela senın hamilelik belirtilerin neler bende belım agrıyor sadece o ara ara da kasıklarım agrıyo merak edıyorum canım yaaa bende haftaya carsamba gorcem keseyı inşallah hihoyyyt

kızlar ya nedime abla nerde kan testi için örnek verdide sonucu hastanede mi beklio acep aman çok merak ettim

zeynep ela senın hamilelik belirtilerin neler bende belım agrıyor sadece o ara ara da kasıklarım agrıyo merak edıyorum canım yaaa bende haftaya carsamba gorcem keseyı inşallah hihoyyyt

aynen canım benim de adet sancısı gibi ara ara sancılanıyorum belim ağrıyor göğüslerimde şişlik var ama öyle adet öncesi olduğu gibi değil. bir de hafif hafif başım ağrıyor yorgunmuşum gibi hiç mide bulantısı yok. çok da iştahlıyımdır ama hiç iştahlı değilim kaç gündür senin transfer günün ne zamandı canım ben de haftaya gideceğim inşallah pıt pıt atar bebeklerimizn kalbi

canım aynen baş ağrısı bendede var şişkinlikte var ben 4+4 deyım insallah canım pıt pıtları duyarız bizde benımde mide bulantım fasla yok ara ara oluyo sen jelmı kullanıosun zeynepelacım

slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın...

canım aynen baş ağrısı bendede var şişkinlikte var ben 4+4 deyım insallah canım pıt pıtları duyarız bizde benımde mide bulantım fasla yok ara ara oluyo sen jelmı kullanıosun zeynepelacım:nazar
benım transferım 16 nısanda oldu kanda test 25 nısanda 169 idi 9.gunumde
senınkı?

canım bende iğneyi vurulduğum akşamın sabahı diil ertesi gun 12 de toplandı

Ben cumartesi saat 23 te yaptım çatlatma iğnesini pazartesi sabah 9 da yumurtalarım toplandı. Yumurtalıklarda ağrı yapıyor tabii normal bi durum endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…