Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tahlil günüm çarş günü bugün tarnsferin 10 günüydü
ayy eşimi aradım şok olduu
rabbim herkeze nasip etsin
kalp atışını duyana kadar inanamıycam galiba

hayırlı olsun canım aynen öle oluyor bızde pıt pıtları beklıoz allah hepımıze duymayı nasıp etsın:teytey:

Son düzenleme:
yuppppppiiiiiiiii canım ablam beniiim tebrik ederım hoş geldın aramıza inşallah rabbım pıt pıtlarını duymayı nasıp eder cok sevındıııım kac cıktı kan:CüvCüv::teytey:

kızlaaarrrrr darısı sizinbaşınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))))))))

delikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

cok ck sevindim saglikla kucagina da al birtanem, darisi evet bizeeeeeeeeeee delikafadulden

Nedime gözünaydın canım, Allah tamamına erdirsin, kaç çıktı sonucun bakalım? Boşu boşuna kendini strese soktun.

canım aynen baş ağrısı bendede var şişkinlikte var ben 4+4 deyım insallah canım pıt pıtları duyarız bizde benımde mide bulantım fasla yok ara ara oluyo sen jelmı kullanıosun zeynepelacım

sadece progestan ve folik asit kullanıyorum başka kullandığım bişey yok

abla çatlattın meraktan herkezi
hepimiz seni bekliyoruz yaw ama biliyorduk zaten hamile olduğunu adın listede çoktaaaaaaan yer aldı da yine de gelmeni bekledik.
çok sevindim abla gözün aydın
darısı başımıza,darısı başımıza,darısı başımıza,darısı başımıza,darısı başımıza
40 kere söylersen olurmuşkaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nedimecim guzelce uyursun bu gece dur halayim arka sayfada kaldi banane bir daha cekicem, degerin kac ikiz olabilir mi?
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance:

tebrikler canımmmmm hepimiz söylemiştik zatennnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim:

Nedimmeeeee çok tebrik ederim. Yarında ben buradan bağırırım inşallahhhhh

canım inşallah burası yarında senın müjdenı ktlayacak sımdıden heyecanla beklıoruz canım inşallah pozıtıf sonuclar alırız:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…