kizlar hepinize oyle cok sevindimki Allah nazarlardan korusun topigimize kirkbir kere Masallah, gece gorusmek uzere, listeye girmek icin igneye gitmeliyim:))))))))) nedimem gece erken uyu bebislerin icin
kızlarrrr hepinizi çooooook çoooook seviyorum inanın ki hiç kimseyle paylaşmadan size yazıyorum iyi ki varsınız sizin sayenesizde herşey daha kolay ve daha heyecanlı mutlu yaşıyorummmm)))olumunekankayizsmile
kızlarrrr hepinizi çooooook çoooook seviyorum inanın ki hiç kimseyle paylaşmadan size yazıyorum iyi ki varsınız sizin sayenesizde herşey daha kolay ve daha heyecanlı mutlu yaşıyorummmm)))olumunekankayizsmile
kızlar açıkçası ben umutsuzdum nedenini bilemiyorum ama çok karamsardım ;(((ayyy musetta cım inşallah seninde herşey yoluna girer üzme kendini ama yarın ama başka bir gün sende hamileyim sözcüğünü bekliyoruzz)))
bizde senı cok sevıyoruz nedıme ablacım doya doya yaşa sevıncını inşallah bu sevinçleri neşeleri hepimiz hakettik
tahlil günüm çarş günü bugün tarnsferin 10 günüydü
ayy eşimi aradım şok olduu
rabbim herkeze nasip etsin
kalp atışını duyana kadar inanamıycam galiba
:Saruboceq:anneler gunune anne adayı olarak gırıyoruz kızlar inşallah seneye bebişler kucağımızda kutlamak nasıp olur rabbime sonsuz teşekkürler bize meleklerimizi verdi:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?