Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar hepinize oyle cok sevindimki Allah nazarlardan korusun topigimize kirkbir kere Masallah, gece gorusmek uzere, listeye girmek icin igneye gitmeliyim:))))))))) nedimem gece erken uyu bebislerin icin

kizlar hepinize oyle cok sevindimki Allah nazarlardan korusun topigimize kirkbir kere Masallah, gece gorusmek uzere, listeye girmek icin igneye gitmeliyim:))))))))) nedimem gece erken uyu bebislerin icin

inşallah canım ben senden iyi haberler alacağımızı çok iyi biliyyorum

kızlarrrr hepinizi çooooook çoooook seviyorum inanın ki hiç kimseyle paylaşmadan size yazıyorum iyi ki varsınız sizin sayenesizde herşey daha kolay ve daha heyecanlı mutlu yaşıyorummmm)))olumunekankayizsmile

kızlarrrr hepinizi çooooook çoooook seviyorum inanın ki hiç kimseyle paylaşmadan size yazıyorum iyi ki varsınız sizin sayenesizde herşey daha kolay ve daha heyecanlı mutlu yaşıyorummmm)))olumunekankayizsmile

biz pozitif olacağına çok inanmıştık

cancan ım onu haberi yok daha şimdi habr vericem ama kalkar gelir melirrrrr))))) canım seninde haberini bekliyoruz halay çekicezz))))))))

bizde senı cok sevıyoruz nedıme ablacım doya doya yaşa sevıncını inşallah bu sevinçleri neşeleri hepimiz hakettik

kızlar açıkçası ben umutsuzdum nedenini bilemiyorum ama çok karamsardım ;(((ayyy musetta cım inşallah seninde herşey yoluna girer üzme kendini ama yarın ama başka bir gün sende hamileyim sözcüğünü bekliyoruzz)))

nedime hayırlı olsun cnm cok sevindim yaa bende yarın yapcam senden güç aldım inş benimde pozitif :Saruboceq:

ah canım inşallah

Nedıme ablaa allah aŞkına sonucun kaÇ herkes sana bunu soruyo gÖrmÜyonmu kızzz sÖylede hepımızın merakı gıtsın yoksa ıkız yeĞenlerımız mı gelıyo :)

bizde senı cok sevıyoruz nedıme ablacım doya doya yaşa sevıncını inşallah bu sevinçleri neşeleri hepimiz hakettik

canımm bu sevinçleri hep birlikte yaşıcaz bu radaki tüm arkadaşlar ama 1 gün sonra ama 1 ay yada 1 yıl sonra hpimiz in ismi hamişşş diye yazlacak sonrada doğumlarımızı yazıcaz İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:Saruboceq:anneler gunune anne adayı olarak gırıyoruz kızlar inşallah seneye bebişler kucağımızda kutlamak nasıp olur rabbime sonsuz teşekkürler bize meleklerimizi verdi:CüvCüv:

tahlil günüm çarş günü bugün tarnsferin 10 günüydü
ayy eşimi aradım şok olduu
rabbim herkeze nasip etsin
kalp atışını duyana kadar inanamıycam galiba

elvinnaz hayırlı olsun cnm rabbim bizede nasip eder inş bu güzel sevinci:CüvCüv::CüvCüv:

:Saruboceq:anneler gunune anne adayı olarak gırıyoruz kızlar inşallah seneye bebişler kucağımızda kutlamak nasıp olur rabbime sonsuz teşekkürler bize meleklerimizi verdi:CüvCüv:

en güzel anneler günü hediyesi işte !!!a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…