Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...???????????????

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ

Son düzenleme:

listeye bak kırkbinkere maaşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

CANIM YAAAA HİÇ DURMA HEMEN YAPTIR Kİ RAHATLA İNŞALLAH SENDE HAMİLESİNNNN:CüvCüv:

tmcnm söz yarın yaptırcam varda yoksada belli olsun yoksa stresten ölcem artık inş vardır allahım inşş:Saruboceq::Saruboceq:bende bu güzel haberi verebilirm:Saruboceq:

listeye bak kırkbinkere maaşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cnm benide eklediginiz için tşk ederim inş seninde benimde ve bekleyen herkesinde sonuçları pozitif olur ve hamişler listesinde bizde oluruz:Saruboceq:

:Saruboceq:anneler gunune anne adayı olarak gırıyoruz kızlar inşallah seneye bebişler kucağımızda kutlamak nasıp olur rabbime sonsuz teşekkürler bize meleklerimizi verdi:CüvCüv:

ben de aynı şeyi düşünüp duygulandım hatta bebişimin kalp atışı için doktora gideceğim eğer kalbi atarsa bana hediye verecek annaeciği ondan sadece sağlıklı olmasını diliyor çünkü

zeynep ne güzel söyledin öyle annesi onu verene kurban olsun :)))musetta inş seninde sonucun pozitif olur

Kızlar elvınazla ılgılı bıŞıokumadım..kusura bakmayın cancan senınlede ılgılı Çok net bı bılgım yok kan testı yaptırdın mı canımmmmmm benı bılgılendırın)))

neyse kıslar allaha emanet olun ben çıkıyorm herifim geldi çok acıkmış:)))))))) onu doyurayım yarın umarım daha çok hamiş haberi alırız( aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

merhaba arkadaşlar benimde 29 nisanda tarnsferim oldu beşinci günümdeyim test tarihini 13 mayıs olarak verdiler hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim hayırlısı ile bebişnirilerinizi kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz neydi arkadaşlar merak ediyorum ilk tüp bebek denemem paylaşırsanız sevinirim

kasıklarımda hep bi ağrı kramp vardı son iki gündür karın ağrım oldu benim onun dışında bişey yoktu bugün lerde hafif bulantımda oldu

mrb kızlar hepiniz tedavide yada transferleriniz olmuş beklemede yada güzel sonuç almışsınızdır
inş. herşey yolunda gider sizlerde bu mutluluğu tadarsınız allahın izniyle...

sel76 arkadaşımı çok merak ediyorum en son opu olacak demişti acaba ne durumda çok merak ediyorum haberiniz varmı acaba ondan?

hayırlı olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…