mrb kızlar hepiniz tedavide yada transferleriniz olmuş beklemede yada güzel sonuç almışsınızdır
inş. herşey yolunda gider sizlerde bu mutluluğu tadarsınız allahın izniyle...
sel76 arkadaşımı çok merak ediyorum en son opu olacak demişti acaba ne durumda çok merak ediyorum haberiniz varmı acaba ondan?
canım sen de hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin senin kaç embro transfer edilmişti kaçı tuttu
amin darısı sizlere inş.
benim 3 tane transfer edildi 01.01.10 tarihinde iki tane tutundu bi kese boş gelişti biride kızım çok şükür yolu yarıladık 20.haftaya ulaştık sağlıkla...
amin darısı sizlere inş.
benim 3 tane transfer edildi 01.01.10 tarihinde iki tane tutundu bi kese boş gelişti biride kızım çok şükür yolu yarıladık 20.haftaya ulaştık sağlıkla...
kese boş geliştiği ultrasonla anlaşılıyor değil mi?? peki onu alıyorlar mı yoksa kendisi mi düşüyor bilmiyorum kusura bakma bir de endişelerim var ya o yüzden soruyorum
zeynepcim inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kalbini ferah tut
iyi geceler herkese
hamile olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum inş değerleriniz çifter çifter katlar sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz inş darısı benim ve benim gibi sonuç bekleyenlerin başına olur....
saol canım. kanamam devam ediyor ama sanki biraz azaldı gibi geliyor. ilaçlara devam ediyorum. yarın kesilse bari. en azından içim rahat edecek. ama inan aynı adet dönemi gibi. karnım, kasıklarım ağrıyor.akşam sıcak su torbası yaptım ağrıma sızıma iyi geldi. çarş bekliyorum şimdilik.
İnşallah canım. Yarına kesilir inşallah. Moralini yüksek tut. Düşünmemeye çalış. Senin kaçıncı denemendi? Problem neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?