Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım sen de hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin senin kaç embro transfer edilmişti kaçı tuttu

canım sen de hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin senin kaç embro transfer edilmişti kaçı tuttu

amin darısı sizlere inş.
benim 3 tane transfer edildi 01.01.10 tarihinde iki tane tutundu bi kese boş gelişti biride kızım çok şükür yolu yarıladık 20.haftaya ulaştık sağlıkla...

amin darısı sizlere inş.
benim 3 tane transfer edildi 01.01.10 tarihinde iki tane tutundu bi kese boş gelişti biride kızım çok şükür yolu yarıladık 20.haftaya ulaştık sağlıkla...

inşallah kucağına da alırsın canım hakkında hayırlısı olsun benim de cumartesi kan değerim pozitif çıktı ama ya boşsa diye çok korkuyoum o yüzden kalp atıını duymadan bana rahatlama yok

amin darısı sizlere inş.

kese boş geliştiği ultrasonla anlaşılıyor değil mi?? peki onu alıyorlar mı yoksa kendisi mi düşüyor bilmiyorum kusura bakma bir de endişelerim var ya o yüzden soruyorum

evet sırayla inş. tutunur inş kalp atışını duyarız öyle sırada herşey :))) taki sağlıkla kucağına alana dek
ama o an dünyanın en güzel sesini dinliyorsun güp güp güp anlatılamaz bi duygu...halen kulaklarımda ve o heyecanı süperdi.. annecim ben buradayım diyor....

zeynepcim inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kalbini ferah tut

kese boş geliştiği ultrasonla anlaşılıyor değil mi?? peki onu alıyorlar mı yoksa kendisi mi düşüyor bilmiyorum kusura bakma bir de endişelerim var ya o yüzden soruyorum

boş keseye takılma canım
önceleri büyüdü boş gelişti ama sonrada küçüldü şimdi yok sanırım dr bişey demediğine göre düşük yapanlarda oluyormuş herkeste farklı oluyor işte

2.kalite 1. kaliteye bakmaz gelişim
benimde blastokist 5.gün transferi ve 3 taneydi :)))
rahimde çok daha ii ilerleyebiliyolar ya

iyi geceler hamis guzellerim benim:)) kimsecikler yok ben de cok yorgunum zaten artik gece gec gelen hamileleri kovalayacagim klava: guzelce uyuyun dinleninki bebisleriniz guzelce buyusun
bugun haberlerinize cok sevindim kizlar, her hamile haberine sevincten gozlerim doluyor, Allah nazarlardan saklasin sizleri, kirkbir kere Masallah
burada mektubuma son verirken kucuklerin gozlerinden buyuklerin ellerinden oper selametler ederim :smiley-cool:
ee ne yapayim topikte bir ben varim mektup gb icimi doktum :bbo:
yarin goursmek uzere dordunce gunku ignede dagildim ben :teselli: basim donuyor karnim agriyor, erken yatayim a.s

hamile olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum inş değerleriniz çifter çifter katlar sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz inş darısı benim ve benim gibi sonuç bekleyenlerin başına olur....

saol canım. kanamam devam ediyor ama sanki biraz azaldı gibi geliyor. ilaçlara devam ediyorum. yarın kesilse bari. en azından içim rahat edecek. ama inan aynı adet dönemi gibi. karnım, kasıklarım ağrıyor.akşam sıcak su torbası yaptım ağrıma sızıma iyi geldi. çarş bekliyorum şimdilik.

İnşallah canım. Yarına kesilir inşallah. Moralini yüksek tut. Düşünmemeye çalış. Senin kaçıncı denemendi? Problem neydi?

İnşallah canım. Yarına kesilir inşallah. Moralini yüksek tut. Düşünmemeye çalış. Senin kaçıncı denemendi? Problem neydi?

benim ilk denemem canım. endometriosis kistim var. tüplerden biri tıkalı. daha önce aşılama denenmişti ama olmadı. kist için ameliyat oldum ancak yeniden tekrar etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…