slm kızlar. hoş geldinizz:))))))))
benim ilk denemem canım. endometriosis kistim var. tüplerden biri tıkalı. daha önce aşılama denenmişti ama olmadı. kist için ameliyat oldum ancak yeniden tekrar etti.
İnşallah bu ilk ve son tüp bebek denemen olur. Ayaklarını uzatıp sürekli dinlen bence. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.
merhaba canım nasılsın ??
ii cnm tşk ederim heycanlıyım sadece biraz da korku var içimde sabah test yapacam umarım sonuç güzel olur
içini ferah tut canım, yarın seninde halayını çekicez göreceksin bak...:teytey:
senin nasıl gidiyor cancan ? keseyi gördünüz mü ?
Ben bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Sağolsun kızlar beni hamile ilan ettiler. esas test günüm yarın. Sabah hastaneyi ben açıcam galiba. Artık saatler geçmiyo. Heyecandan yatamıyorum.
ooo silikse kesin hamilesin... burada kızlar en azından dr kadar bilgi sahibi oluyorlar.. sen güven onlara... daha yanılan olmadı:)
İnşallah öyleyimdir. Bakalım yarın test günüm. İnşallah Allah isteyen herkese versin, emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Kızlar bana dua edin. Yarın hayırlı haberler vereyim inşallah. Herkese iyigeceler ve iyiuykular.
Kızlar bana dua edin. Yarın hayırlı haberler vereyim inşallah. Herkese iyigeceler ve iyiuykular.
dualrımız seninle canım, güzel bir uyku çek... iyi geceler..
ayşecim bende çıkıyorum... iyi geceler sanada sende uyumaya çalış bebiş dinlensinalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?