Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benim ilk denemem canım. endometriosis kistim var. tüplerden biri tıkalı. daha önce aşılama denenmişti ama olmadı. kist için ameliyat oldum ancak yeniden tekrar etti.

İnşallah bu ilk ve son tüp bebek denemen olur. Ayaklarını uzatıp sürekli dinlen bence. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.

İnşallah bu ilk ve son tüp bebek denemen olur. Ayaklarını uzatıp sürekli dinlen bence. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.

evet evet sadece oturuyorum evde. özellikle bu kanamadan sonra tuvalete bile gitmeye korkar oldum. bakalım sonucu çrş görücez artık.

senin nasıl gidiyor cancan ? keseyi gördünüz mü ?

ii cnm tşk ederim heycanlıyım sadece biraz da korku var içimde sabah test yapacam umarım sonuç güzel olur

içini ferah tut canım, yarın seninde halayını çekicez göreceksin bak...:teytey:

içini ferah tut canım, yarın seninde halayını çekicez göreceksin bak...:teytey:

inş cnm çok saol seninde benimde daha burda olan her kesin de sonuçları inş pozitif olurr
rabbim bizim için hayırlısı neyse onu versin inş:Saruboceq:

ooo silikse kesin hamilesin... burada kızlar en azından dr kadar bilgi sahibi oluyorlar.. sen güven onlara... daha yanılan olmadı:)

cnm sen allahın izniyle hamilesin merak etme inş yarında güzel sonuçlar alcaksın bak gör rabbimiz izniyle:Saruboceq:

Kızlar bana dua edin. Yarın hayırlı haberler vereyim inşallah. Herkese iyigeceler ve iyiuykular.

dualrımız seninle canım, güzel bir uyku çek... iyi geceler..

ayşecim bende çıkıyorum... iyi geceler sanada sende uyumaya çalış bebiş dinlensinalkisalkisalkis

dualrımız seninle canım, güzel bir uyku çek... iyi geceler..

ayşecim bende çıkıyorum... iyi geceler sanada sende uyumaya çalış bebiş dinlensinalkisalkisalkis

tmm cnm bende cıkıyorm görüşürüz aeol çok saol her şey içinboshayallersmile

aaaaaaaaa uykucular yaaaa bak ben uyuyormuyum hemde yatalı saatler olmuş yuh size))))yalnız kaldım ya kızlar ben daha hiç uyumadım ve 3 saat uykuylayım;(((musettacım bişi benim dikkatimi çekti benim bildiğim bu zamanlarda karnına sıcak su koyulmaz sıcak banyo yapılmaz ...uzak dur.

ahhh kız sen nerden çıktın bak şimdi tam sana yazıcaktım kız sanki bir sandık mücevher bulmuş gibi sevindim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…