Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben 29 yaşındayım :) ben çalışıyorum ama ikizim olsun çok isterdim gerçi annem bakacak ama olsun o da istiyordu kısmet belki şans tek emb danda tutar :) allahım bir tane versinde eli ayağı düzgün sağlıklı olsun o bana yeter benimde gönlümde kız yatıyo hatta annemin diyetisyeni protein yersen kızın olur dedi ama ben şuan kız erkek seçimi yapacak kadar lükse sahip değilim :) olsun da hiç farketmez

selam kızlar ben geldiim.ankaradayım şuan yarın kontrole gidicem.sizlere yazarım gelişmeleri.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hayırlı olsun tedaviniz.
zübeydecim sende yeni iğnelere başlıyomuşsun oh ne güzel canım.kontrole ne zaman gidiyosun bu arada?

arkadaslar bende 2. tup bebek tedavime yeniden start vermek icin hastalanmami bekliyorum gecen tedavimde kisa protokol uygulanmisti ve olmadi bu tedavimde uzun protokol yapacagini soyledi doktor neden acaba bi bilginiz var mi?

tamam tatlım benim gibi sende uzun protokolsun lucrin mi verdi sana da hangi merkezde tedavi görüyorsun

evet lucrin verdiler. ankara tıp fakultesinde önce kaan hocayl başladık testlere baktı eşimin sperm sayısı azdı direk tüp e geçelim dedi. şimdi murat sönmezer le devam edcez ama karasız kaldım nisandamı başlasak mayısdamı bakalım hayırlısı

zübeydecim yarın ikimizde haberleri paylaşırız artık :)
umudum hazanım da bugün umuta gidecekti.yarın bekliyorum haberlerini canım :)

gokcecim lucrin kullanıyosan yaklaşık1 ay sonra olur transfer canım.ona göre karar verebilirsin :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... ..................
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut.....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor

Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bu listedeki herkese ve tüm isteyenlere bir an önce BEBEKLERıNı saglıklı olarak kucaklarına almayı nasip etsin AMıııııN...

Hımm hadı hayırlısını evocum ıkımızde gÜzel haberlerle dÖnelım :) zeynepÇım Çok saĞol tatlım

Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bu listedeki herkese ve tüm isteyenlere bir an önce BEBEKLERİNİ saglıklı olarak kucaklarına almayı nasip etsin AMİİİİİN...

inşallah canım kaydirigubbakcemile5 ne güzel dilekler bunlar .

iyi akşamlar kızlar beni listeye eklememişsin zübeydeciğim....
2 deneme sperm azlıgı bahceli evler medikal park adet bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…