Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cancan ve aysecim Insallah guzel mujdelerle geliceksiniz yarin.
musettacim nedime hakli sicak su torbasi ve sicak banyodan uzak dur rahatlatiyorsa sadece ayaklarinin altina sicak su torbasi koy, corapsiz gezme. bol su:)) yarin tamamen biticek Insallah lekeler

duygularinizi alalim taze hamis, bak her gun benim ikiz kizlara dua edicen soz mu? hamilelerin duasi kabul olurmus sırnaşık şey

özlemcim deme yaa ikiz olabilir mi :1hug: kız benim hiç cesaretim yok ikize ikizlerim olsun ayrıca kızlarım olsun çok isterim de;(((bende arıza büyük;((((

aycanım dua etmem hiç ALLAHIM başta onlara ver sonra bana ver diiie dua ettim çok şükür bili yorsunuzki artık benim bir deli kanlım var ALLAHIM size çifter çifter versin diye dua ediyorum umarım benim gibi yıllar sonra evlatlarınıza mini kardeş yaparsınız;(((((

nedimecim aslinda tek de olabilir bir an dusundum besinci gun transferi ve 11. gunde yaptin testi, tek olma ihtimali de var sen yine de guzel bir surprize hazirlikli ok, gonlundeki neyse o olsun Insallah.

sagol canim, Insallah bir kizin olur, ikiz istersen ikiz kizin olur olmadi bir kiz bir oglan olur ama kizi tuturursun Insallah, once saglik tabii bunlar ekstra temennilerimiz

bu arada ben sigarayi birakamadim(( cok uzuluyorum bu duruma ama birakamiyorum( Insallah cok kotu etkilemez yarin kontorolum var ilk kez, besinci gunum ignede.

var güzel,im yaradan bana acıyıpp verdiğine göre size kesin verir sen bbeni ii takib etmemişin klava:bi ndaha dersine ii çalışş))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…