Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar günaydın
ben şimdi tüp bebek merkezindeyim muayene olmayı bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
bugün panadol la tanıştık oda burda onu içeri aldılar yumoşları birazdan toplanıcak çok heyecanlandım
Allahım sen yardım et.

bende merakla seni bekliyorum canım:)

kızlar günaydın bir gün ortalıkta yoktum listemiz hamilelerle dolmuş taşmış maşallahhh :))))))))) hepinizi çooook tebrik ediyorum inş. sonun akadar sorunsuz bi hamilleik yaşarsınız:))))))))))

inş. seninkilerde kocaman kocaman olmuştur :))

kızlar günaydın zübeyde ,karatasöz,
zübeyde kız naptın merkezi aradınmı tekrar

valla tatlişkolaraım regl olmadım merkezi aradım normal dedi lucrin yapıyo dedi pazara kadar olmam gerekiyomuş olmazsam pazartesi merkeze gideceğim :) yani ben hala beklemedeyim

slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar (((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım

zübeydecim ben yarın kontrole gidicem ama kasıklarımda hiç ağrı falan yok normalde klomenle bile ağrım olurdu bu fostimon bana etki etmedimi ne tedirginim yarını bekliyorum esra hanım bana neden bunu verdi anlamadım etkisi az olan bi iğneymiş araştırdığıma göre genelde aşılama için verliyomuş

slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar (((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım
canım bu nasıl bir tahlil bööle yurt dışınamı gönderiyolar kan örneğini akannehir

ay canim ya haklisin, bir rica daha mi bulunsan arayip bizim burda da besbucukta veriyorlar sonuclari ama gebelikse ikide arayin diyorlar kadin cok heycanli gorunurse.
dualarimdasin, Insallah mujdenle yine cosucagiz.

alla alla niye o kadar uzun sürüyoki ben hemşireye sormuştum normalde 15 dk. lık bi iş demişti demekki çok hamle var kan veren. istersen ara bi telefonla öğleden sonra.

canım bu nasıl bir tahlil bööle yurt dışınamı gönderiyolar kan örneğini akannehir

canım ben dudulluda oturuyorm burda labaratuvar yok sadece kan veriyorsun servis alıyor olnarı merkese götürüyor sonra sonuç çıkıyor bir kadına dedim ben tüp bebek yaptırdım dedim o zaman dedi sayısal degerine bakılcak bu ne demek anlamdım yaff kafam karıştı işlerim ne kadar ters gidiyor rabbim yaa delircem 7 saat bir test olur mu ?senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…