kızlar günaydın
ben şimdi tüp bebek merkezindeyim muayene olmayı bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
bugün panadol la tanıştık oda burda onu içeri aldılar yumoşları birazdan toplanıcak çok heyecanlandım
Allahım sen yardım et.
kızlar günaydın
ben şimdi tüp bebek merkezindeyim muayene olmayı bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
bugün panadol la tanıştık oda burda onu içeri aldılar yumoşları birazdan toplanıcak çok heyecanlandım
Allahım sen yardım et.
kızlar günaydın zübeyde ,karatasöz,
zübeyde kız naptın merkezi aradınmı tekrar
kızlar günaydın zübeyde ,karatasöz,
zübeyde kız naptın merkezi aradınmı tekrar
kızlaaarrrrr darısı sizinbaşınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))))))))))))
canım bu nasıl bir tahlil bööle yurt dışınamı gönderiyolar kan örneğini akannehirslm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar(((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım
slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar(((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım
slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar(((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım
canım bu nasıl bir tahlil bööle yurt dışınamı gönderiyolar kan örneğini akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?