slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar(((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
maaşallah çoooooooooooook sevindim abla ya süpersin he allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar sizide bekliyoruz
ay canim ya haklisin, bir rica daha mi bulunsan arayip bizim burda da besbucukta veriyorlar sonuclari ama gebelikse ikide arayin diyorlar kadin cok heycanli gorunurse.
dualarimdasin, Insallah mujdenle yine cosucagiz.
canım ben dudulluda oturuyorm burda labaratuvar yok sadece kan veriyorsun servis alıyor olnarı merkese götürüyor sonra sonuç çıkıyor bir kadına dedim ben tüp bebek yaptırdım dedim o zaman dedi sayısal degerine bakılcak bu ne demek anlamdım yaff kafam karıştı işlerim ne kadar ters gidiyor rabbim yaa delircem 7 saat bir test olur mu ?senağlamasenağlama
ay canim ya haklisin, bir rica daha mi bulunsan arayip bizim burda da besbucukta veriyorlar sonuclari ama gebelikse ikide arayin diyorlar kadin cok heycanli gorunurse.
dualarimdasin, Insallah mujdenle yine cosucagiz.
canım sen idrar testi yapmışmıydın merak ettim :)
tatlım keşke yakın bi hastanede yaptırsaydın klinikler öyle geç veriyor hastaneler 1 saatte veriyo
yok yapmadım onu evlendigim günden bu tarafa o kadar çok yaptım ki her seferinde sonuç negatiff bu sefer kanda yapcam idrara yapmıycam dedim bakalım umarım sabrın sonu selamet olur umarım sonuç güzel olur
canım benim rahat ol yaa bu kadar stres yapma Allah aşkına dayanamıyosan bi idrar testi yap eğer 10 günü geçtiysen çıkma ihtimali yüksek ama yok yapmam diyosanda bence git bi arkadaşına filan kafanı dağıt alışverişe çık ben zaman ççabuk geçsin istersem gezmeye gidiyorum sevdiğim bi arkadşımla, evde kafayı sıyırırsın akşama kadar böyle düşünülüp durulurmu hiç.klava:
kızım siz gece o kadar geç yatıp sabahta nasıl bu saatte kalkıyosunuz :)))))))))))))))))))) hiç uyumazmısınız siz yaaaaaaa :))))))))))) nedimede öyle anaaaaa kız hamile bide sabahlara kadar otururrr.
canim nasilsin nerelerdeydin, ozledik.
ay ben cok uykucuyumdur cocuk gb 9 saat uyurum en az:)) kan testim vardi da bugun ondan kalktim simdi dogru yataga:)))
aysecim yaa gercekten en zoru su an son saattleri beklemek, Allah yuzunu guldursun Insallah, sonuc pozitif oldugunda bu beklemeni gulumseyerek hatirlayacaksin Insallah.
aaaaaaaaa uykucular yaaaa bak ben uyuyormuyum hemde yatalı saatler olmuş yuh size))))yalnız kaldım ya kızlar ben daha hiç uyumadım ve 3 saat uykuylayım;(((musettacım bişi benim dikkatimi çekti benim bildiğim bu zamanlarda karnına sıcak su koyulmaz sıcak banyo yapılmaz ...uzak dur.
cancan ve aysecim Insallah guzel mujdelerle geliceksiniz yarin.
musettacim nedime hakli sicak su torbasi ve sicak banyodan uzak dur rahatlatiyorsa sadece ayaklarinin altina sicak su torbasi koy, corapsiz gezme. bol su:)) yarin tamamen biticek Insallah lekeler
saol özlem allah şait sabaha kadar uyuyamadım kalktım heycandan eşime bile söylemedim test yaptırcagımı polikinlige kadar agla aglagittim alalhım içimde bir korku var inanın yeminle şuan ellerim titriyor ben sabırsızlaştıkca işim uzuyor rabbim beni sınıyor inş bu sınavı güzel bir şekilde gecerim eve sıgmıyorm
inş. seninkilerde kocaman kocaman olmuştur :))
aaa bilmiyodum, iyi ki söylediniz. sağolun .gazım oluyodu birde karın ağrım çoktu onun için rahatlatır diye koymuştum sıcak suyu bende.. inşallah bişi olmamıştır.
kanama aynen devam ediyor arkasaşlar. ilacın faydası oldu mu bilmiyorum. bide aspirin kullanıyorum ben oda sanırım kıvamını cıvıklaştırıyor. sabah yataga bile geçmiş ki bende hiç olmazdı. hayırlısı diyorum başka bişi demiyorum ....:1ninca:
canım yüzdün yüzdün son aşamaya geldin. sabret bebeişinin haberlerini alacaksın. Allah sabır versin, şu zaman çabucak geçsin....
sağol canım
doktor baktı heralde 16 tane falan yumurta var çapları 10 ile 11 mm arasında doktor çok iyi dedi puregon un dozunu azalttı 200 yapıyordum 150 ye indirdi peşembe günü yine gidicem cumartesi bidaha çağırırım pazartesi salıda toplama işlemin olur muhtemelen dedi
şimdilik bukadar bakalım.
bişey sorucam pazartesi toplamam olursa 5. gün transferi cumaya mı gelir cumartesine mi
yani toplandığı günü 1. gün kabul ediyorlarmı yoksa toplanan günü 0 mı sayıyorlar bana bilgi verin arkadaşlar.
inşallah herşey sorunsuz gider şimdi perşembe günü için yine izin al
benim toplama günü işe gitmemek için güzeeeeel bi bahane bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?