Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kıslar şimdi polikinlikten geliyorm kan verdim ama sonucum için akşam 6:30 cıkar dedi yaff ben nasıl bekliycem o saatte kadar (((((((((((((((((zaten sabaha kadar uyumadım

tatlım keşke yakın bi hastanede yaptırsaydın klinikler öyle geç veriyor hastaneler 1 saatte veriyo

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

maaşallah çoooooooooooook sevindim abla ya süpersin he allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar sizide bekliyoruz

tatlı anne nasılsın :) nasıl gidiyo hamilelik varmı bulantın filan

ay canim ya haklisin, bir rica daha mi bulunsan arayip bizim burda da besbucukta veriyorlar sonuclari ama gebelikse ikide arayin diyorlar kadin cok heycanli gorunurse.
dualarimdasin, Insallah mujdenle yine cosucagiz.

kızım siz gece o kadar geç yatıp sabahta nasıl bu saatte kalkıyosunuz :)))))))))))))))))))) hiç uyumazmısınız siz yaaaaaaa :))))))))))) nedimede öyle anaaaaa kız hamile bide sabahlara kadar otururrr.

canım sen idrar testi yapmışmıydın merak ettim :)

ay canim ya haklisin, bir rica daha mi bulunsan arayip bizim burda da besbucukta veriyorlar sonuclari ama gebelikse ikide arayin diyorlar kadin cok heycanli gorunurse.
dualarimdasin, Insallah mujdenle yine cosucagiz.

saol özlem allah şait sabaha kadar uyuyamadım kalktım heycandan eşime bile söylemedim test yaptırcagımı polikinlige kadar agla aglagittim alalhım içimde bir korku var inanın yeminle şuan ellerim titriyor ben sabırsızlaştıkca işim uzuyor rabbim beni sınıyor inş bu sınavı güzel bir şekilde gecerim eve sıgmıyorm

Arkadaşlar ben progesteron iğnesi oluyorum akşamları bugün 14. iğne yapılacak ama arık o kadar canım yanıyor ki ; iğne sonrası çok kanama oluyor. bunları geçtim geçtiğimiz günlerden birinde ilaç çamaşırıma geri gelmiş kanla beraber, yağlı iğne olduğundan belli oldu . sizde de böyle oldu mu, hemşireyi aradım normal olduğunu söyledi, ama ilaç dışarı çıkarsa nasıl normal

canım sen idrar testi yapmışmıydın merak ettim :)

yok yapmadım onu evlendigim günden bu tarafa o kadar çok yaptım ki her seferinde sonuç negatiff bu sefer kanda yapcam idrara yapmıycam dedim bakalım umarım sabrın sonu selamet olur umarım sonuç güzel olur

tatlım keşke yakın bi hastanede yaptırsaydın klinikler öyle geç veriyor hastaneler 1 saatte veriyo

yakın hastaneye gitmem için en az bir saat arabada gitmem gerek cnm belki bir şey vardır die münübüse binemiyorm onlar adamın içini cıkardıyorlar deli gibi kullanmıyorlar bekliycem başka care yok ararım gene saat 2 gibi inş sonuç çıkmış olur

yok yapmadım onu evlendigim günden bu tarafa o kadar çok yaptım ki her seferinde sonuç negatiff bu sefer kanda yapcam idrara yapmıycam dedim bakalım umarım sabrın sonu selamet olur umarım sonuç güzel olur

canım benim rahat ol yaa bu kadar stres yapma Allah aşkına dayanamıyosan bi idrar testi yap eğer 10 günü geçtiysen çıkma ihtimali yüksek ama yok yapmam diyosanda bence git bi arkadaşına filan kafanı dağıt alışverişe çık ben zaman ççabuk geçsin istersem gezmeye gidiyorum sevdiğim bi arkadşımla, evde kafayı sıyırırsın akşama kadar böyle düşünülüp durulurmu hiç. klava:

birazdan yatmaya gidecem biraz uyurum zaten gece hiç uyumadım cnm neyse izninizle çıkım yatım belki uyurum beynim zokluyor aeol kıslar bana çok dua edin umarım sonuç olum olur inş

Maşallah kızlar sayfaya giriş yapmayalı hamileler çoğalmış ne güzel darısı başımıza :)))))

peki ama canını çok sıkma hadi bakalım inş. hayırlı haberlerini verirsin bize.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)))))) dehşet bebek özlemi içerisindeyim inş. Allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun.

kızım siz gece o kadar geç yatıp sabahta nasıl bu saatte kalkıyosunuz :)))))))))))))))))))) hiç uyumazmısınız siz yaaaaaaa :))))))))))) nedimede öyle anaaaaa kız hamile bide sabahlara kadar otururrr.

canim nasilsin nerelerdeydin, ozledik.
ay ben cok uykucuyumdur cocuk gb 9 saat uyurum en az:)) kan testim vardi da bugun ondan kalktim simdi dogru yataga:)))
aysecim yaa gercekten en zoru su an son saattleri beklemek, Allah yuzunu guldursun Insallah, sonuc pozitif oldugunda bu beklemeni gulumseyerek hatirlayacaksin Insallah.

canım benim valla bende özlüyorum merak ediyorum sizi:) dün modemim yoktu internete giremedim az önce plates yaptım hehehe :))) rejim yapıyomda birazdanda yürüyüşe çıkıcam bakalım bi hafta dişimi sıkıcam az yicem selülitler yok denecek kadar azaldı biliymusun yürüyüş dehşet bişi yaaa tavsiye ederim hepinize vallaaa gelnce girerm yine öpüyorum şekerlerrrr

aaa bilmiyodum, iyi ki söylediniz. sağolun .gazım oluyodu birde karın ağrım çoktu onun için rahatlatır diye koymuştum sıcak suyu bende.. inşallah bişi olmamıştır.
kanama aynen devam ediyor arkasaşlar. ilacın faydası oldu mu bilmiyorum. bide aspirin kullanıyorum ben oda sanırım kıvamını cıvıklaştırıyor. sabah yataga bile geçmiş ki bende hiç olmazdı. hayırlısı diyorum başka bişi demiyorum ....:1ninca:

canım yüzdün yüzdün son aşamaya geldin. sabret bebeişinin haberlerini alacaksın. Allah sabır versin, şu zaman çabucak geçsin....

inş. seninkilerde kocaman kocaman olmuştur :))

sağol canım
doktor baktı heralde 16 tane falan yumurta var çapları 10 ile 11 mm arasında doktor çok iyi dedi puregon un dozunu azalttı 200 yapıyordum 150 ye indirdi peşembe günü yine gidicem cumartesi bidaha çağırırım pazartesi salıda toplama işlemin olur muhtemelen dedi
şimdilik bukadar bakalım.
bişey sorucam pazartesi toplamam olursa 5. gün transferi cumaya mı gelir cumartesine mi
yani toplandığı günü 1. gün kabul ediyorlarmı yoksa toplanan günü 0 mı sayıyorlar bana bilgi verin arkadaşlar.
inşallah herşey sorunsuz gider şimdi perşembe günü için yine izin al
benim toplama günü işe gitmemek için güzeeeeel bi bahane bulmam lazım.

canim ya ben hamileyken ve kanamam baslayinca bana aspirini kesmislerdi, simdi sen panik olma bu dedigimle ama doktoruna bir ulas ve bir kez daha sor bunu.
Insallah aksama guzel haberler verirsin bize.

ay bende bugun ilk kontorolumu olucam benim de tahmini sali carsamba toplamam ben de su an 200 puregon kullaniyorum:)))))))))))))) hadi beraber elleele olumunekankayizsmile
toplama gununu saymiyorlar, saat hesabi git toplamadan 24 saat sonrasi bir, 48 saat iki diye hesapla.

hah musettacim burdasin su asprin konusunda onceden konustunuz mu yani kanaman baslayinca azdi senin o zaman doktor kullan dese bile simdi arttiysa kes diyebilir. ama bunu kafaya tak diye degil ara bir konus diye yaziyorum en son steyecegim sey bos yere seni kaygilandirmak olur, bana veriyorlardi kanama baslayinca kes demislerdi ondan yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…