hah musettacim burdasin su asprin konusunda onceden konustunuz mu yani kanaman baslayinca azdi senin o zaman doktor kullan dese bile simdi arttiysa kes diyebilir. ama bunu kafaya tak diye degil ara bir konus diye yaziyorum en son steyecegim sey bos yere seni kaygilandirmak olur, bana veriyorlardi kanama baslayinca kes demislerdi ondan yaziyorum.
hah musettacim burdasin su asprin konusunda onceden konustunuz mu yani kanaman baslayinca azdi senin o zaman doktor kullan dese bile simdi arttiysa kes diyebilir. ama bunu kafaya tak diye degil ara bir konus diye yaziyorum en son steyecegim sey bos yere seni kaygilandirmak olur, bana veriyorlardi kanama baslayinca kes demislerdi ondan yaziyorum.
sağol canım
doktor baktı heralde 16 tane falan yumurta var çapları 10 ile 11 mm arasında doktor çok iyi dedi puregon un dozunu azalttı 200 yapıyordum 150 ye indirdi peşembe günü yine gidicem cumartesi bidaha çağırırım pazartesi salıda toplama işlemin olur muhtemelen dedi
şimdilik bukadar bakalım.
bişey sorucam pazartesi toplamam olursa 5. gün transferi cumaya mı gelir cumartesine mi
yani toplandığı günü 1. gün kabul ediyorlarmı yoksa toplanan günü 0 mı sayıyorlar bana bilgi verin arkadaşlar.
inşallah herşey sorunsuz gider şimdi perşembe günü için yine izin al
benim toplama günü işe gitmemek için güzeeeeel bi bahane bulmam lazım.
musettacım sen bi tahlil yaptırsaydın bugun tatlım yaa olmaz mı
aa musetta deme oyle degerin artiyor formda ne kanamali hamileler oldu hic mi okumadin, uzuldum boyle dusunmene. sana kac embro konmustu?
bir de biliyorsun tup bebekte embro yerini secmiyor doktor koyuyor o yuzden kilcal damara denk geldiyse yerlesme yeri kanama oldukca oluyor ama geciyor onemli olan kanamanin kesenin icinde plesentanin altinda olmamasi bunu da biraz zaman gecince doktorun gorecektir, dinlenmen cok onemli kanamda tek yapilcak uzanmak ve bol su icmektir. lutfen karamsar olma.
inan canım kaygılanmıyorum o kadar sakin, o okadar rahatım ki anlatamam. kanamam olduğundan beri hamile olabileceğime olan inancım çok ama çok azaldı. onun için buna normal bir jinekolojik olay olarak bakıyorum
canım geçmiş olsun doktora kontrole gitmedinmi sen kanamadan sonra yani kanaman arttıktan sonra bence ara bi git görsün seni korkutma kendini ama yidene tedbiri elden bırakmamak lazım benim annem bana hamileyken kanaması çok olmuş kanama var diye bebek gidecek diye bişi yok Allah korusun. ama benim ilk gebeliğimde kanama aktif kanama bile değildi ben iki güne bi nerdeyse gitmiştim doktora.
inşallah cnaım ya... valla ne düşüneceğimi bilemiyorum inan. Hayırlısı ise olacaktır. dr la telde konuşuyoruz 2 gündür. yarın test yaptırcam bakalım.
sağol canım
doktor baktı heralde 16 tane falan yumurta var çapları 10 ile 11 mm arasında doktor çok iyi dedi puregon un dozunu azalttı 200 yapıyordum 150 ye indirdi peşembe günü yine gidicem cumartesi bidaha çağırırım pazartesi salıda toplama işlemin olur muhtemelen dedi
şimdilik bukadar bakalım.
bişey sorucam pazartesi toplamam olursa 5. gün transferi cumaya mı gelir cumartesine mi
yani toplandığı günü 1. gün kabul ediyorlarmı yoksa toplanan günü 0 mı sayıyorlar bana bilgi verin arkadaşlar.
inşallah herşey sorunsuz gider şimdi perşembe günü için yine izin al
benim toplama günü işe gitmemek için güzeeeeel bi bahane bulmam lazım.
özlem hani uyuyodun sen :)
LH ve osteredol istedi doktor karatasoz, besinci ignem besinci regle gunum, sence kac cikarsa normaldir?
ee iste kan vermissin iki gunde bir bu dediklerime bakildi sende de:)))))))))))))))))neyse hatirlamiyorsun demek.
bilmiyorumki canım yaa bilmiyorumkismile ben böle testler yaptığımı bile hatırlamıyorum yani gonal-f e başlarken bi kan verdim sadece ona göre değer belirlendi sonrada iki güne bi gittim kan verdim muayene oldum bilmiyorumkismile başkada bişi yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?