Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol canım uyardığın için benimde bu sabah aklıma geldi. zaten dünden beri 2. ilacı kullanıyorum ama bi değişiklik olmayınca bugün arıyım diyodum bu aspirin işi olunca şimdi aradım not bıraktım arayacak beni dr. ben sorıyım en azından ....

inan canım kaygılanmıyorum o kadar sakin, o okadar rahatım ki anlatamam. kanamam olduğundan beri hamile olabileceğime olan inancım çok ama çok azaldı. onun için buna normal bir jinekolojik olay olarak bakıyorum

aa musetta deme oyle degerin artiyor formda ne kanamali hamileler oldu hic mi okumadin, uzuldum boyle dusunmene. sana kac embro konmustu?

bir de biliyorsun tup bebekte embro yerini secmiyor doktor koyuyor o yuzden kilcal damara denk geldiyse yerlesme yeri kanama oldukca oluyor ama geciyor onemli olan kanamanin kesenin icinde plesentanin altinda olmamasi bunu da biraz zaman gecince doktorun gorecektir, dinlenmen cok onemli kanamda tek yapilcak uzanmak ve bol su icmektir. lutfen karamsar olma.

çok sevindim canım hayırlı olsun :) benim ilk denememde çarşamba toplama c.tesi transfer yapmışlardı canım heralde sıfır sayılıyodur bilmiyorumkismile
iş yerine doktora gidiyorum diyince vermiyolarmı rapor yazsın yada sana doktorun.

musettacım sen bi tahlil yaptırsaydın bugun tatlım yaa olmaz mı

aa musetta deme oyle degerin artiyor formda ne kanamali hamileler oldu hic mi okumadin, uzuldum boyle dusunmene. sana kac embro konmustu?

şimdi dr ile konuştum arkadaşlar o hiç memnun değil bu kanamadan. sonuç negatif galiba demedi ama ben öyle diye hissettim. bu kadar kanama ne olacak bilmiyorum

zübeydecim korkuyorum test yaptırmaktan inanırmısın. dr da bugün yaptır demedi testi. yarın olsun da bakalım.
özlemcim benimde tek embroydu yasadan dolayı ama embro istenilen gibi değildi. donmuşumda olmadı bu sefer. döllenme aşamasına kadar herşey harikaydı, yumurta sayısı,falan.... sonra nolduysa kötü oldu.

inan canım kaygılanmıyorum o kadar sakin, o okadar rahatım ki anlatamam. kanamam olduğundan beri hamile olabileceğime olan inancım çok ama çok azaldı. onun için buna normal bir jinekolojik olay olarak bakıyorum

canım geçmiş olsun doktora kontrole gitmedinmi sen kanamadan sonra yani kanaman arttıktan sonra bence ara bi git görsün seni korkutma kendini ama yidene tedbiri elden bırakmamak lazım benim annem bana hamileyken kanaması çok olmuş kanama var diye bebek gidecek diye bişi yok Allah korusun. ama benim ilk gebeliğimde kanama aktif kanama bile değildi ben iki güne bi nerdeyse gitmiştim doktora.

inşallah cnaım ya... valla ne düşüneceğimi bilemiyorum inan. Hayırlısı ise olacaktır. dr la telde konuşuyoruz 2 gündür. yarın test yaptırcam bakalım.

inşallah cnaım ya... valla ne düşüneceğimi bilemiyorum inan. Hayırlısı ise olacaktır. dr la telde konuşuyoruz 2 gündür. yarın test yaptırcam bakalım.

evet canım herşeyden önemlisi Allaha güvenmek hakkımızda ne hayırlıysa onu vericektir hakkımızda hayırlı olanı anlayabilecek iradeyi versin bize dayanabilecek sabırla birlikte inş. ama ümidini hiiiiiiiiç kaybetme inş. bebişin seninledir.
ben 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ama inanki hiç isyan etmedim ilk yarım saat belki biraz gözyaşı döktüm ama sonra Allahım sen büyüksün sen bilirsin dedim, annemi aradığımda inanmadı bebeğin öldüğüne çünkü gülerek söyledim sakat bi bebek sahibi olmaktan kurtardı Allah beni dedim. inş. candan diliyorum sen böyle bişey yaşamazsın bebişin heeeeeeep seninle olurr sakın moralini bozma emi kuzum.

cnm bugün toplama olsa diyelim yarın birinci gün sayılıyor önemli olan ne gün olacağı değil boşver sen onlar önemli olan 3. de olsa 5. de olsa sağlıklı olması

musettacim hayirlisi olsun demekten baska elden ne gelir, en kotusunu dusunme hemen, dur bakalim sen elinden geleni yap, canim ya bu durumda ne denir beceremiyorsam kusura bakma.

LH ve osteredol istedi doktor karatasoz, besinci ignem besinci regle gunum, sence kac cikarsa normaldir?

bilmiyorumki canım yaa bilmiyorumkismile ben böle testler yaptığımı bile hatırlamıyorum yani gonal-f e başlarken bi kan verdim sadece ona göre değer belirlendi sonrada iki güne bi gittim kan verdim muayene oldum bilmiyorumkismile başkada bişi yapmadım

ee iste kan vermissin iki gunde bir bu dediklerime bakildi sende de:)))))))))))))))))neyse hatirlamiyorsun demek.

ee iste kan vermissin iki gunde bir bu dediklerime bakildi sende de:)))))))))))))))))neyse hatirlamiyorsun demek.

kızlar nasılsınız yahu nası gidiyo bakiiim

öylede o bana o konuda hiç bilgi vermediler :))))))))))))) sadece gittim kan verdim aradılar ilaç dozunuz bu dediler hiiiiiiiiiiiiiiiiç bilgi vermediler neye baktılar ne çıktı bilmiyom yaneeeeeee. :)))))))))))))))))) cahilliğimiz affolaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…