öylede o bana o konuda hiç bilgi vermediler :))))))))))))) sadece gittim kan verdim aradılar ilaç dozunuz bu dediler hiiiiiiiiiiiiiiiiç bilgi vermediler neye baktılar ne çıktı bilmiyom yaneeeeeee. :)))))))))))))))))) cahilliğimiz affolaaaa
kızlar nasılsınız yahu nası gidiyo bakiiim
istenilen hasta modeli:)) benim gb sormamak en iyisi her seyi:)) ama ben merakliyimdir iste hosuma da gider tibbi konular:))
bir de benim doktorum bir rahat adam, ne ciksa normal der hastasina adamin normal sinirlari cokkkkkkkkkkk ileride:)))))))
iyi gidiyo kuşum :) bahar geldi böcü börtü uyandı coştuuu :)))) nasıl olalım ben süperim valla. spor yapıyomya ondan herhal :)))) zemuszemus saçlarımı kısacık kestirdiiiiiiiim kızıla boyatııımmm zemuszemus yarım kilo vermişiiiiiiiim zemuszemus ee daha nosssuuun yaaaa... az önce öğrendim kayınvalidemin bugün doğum günüymüşş:))))) şimdi kara kara onu düşünüyom benimki akşam yemeğe gidek diyo bende gidersem zorla yemek yedirirler diye gitmek istemiyorum e o kadar rejim boşa gidecek gidersem. bi sorunum o şu an için :))))))))))))
sen neler yapıyon keyfin nassıı kuzucuk nassı , zorluyomu senii
için çıkmasın emi senin alem kız tedaviyi soruyorum ben nası diye
evet canım herşeyden önemlisi Allaha güvenmek hakkımızda ne hayırlıysa onu vericektirhakkımızda hayırlı olanı anlayabilecek iradeyi versin bize dayanabilecek sabırla birlikte inş. ama ümidini hiiiiiiiiç kaybetme inş. bebişin seninledir.
ben 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ama inanki hiç isyan etmedim ilk yarım saat belki biraz gözyaşı döktüm ama sonra Allahım sen büyüksün sen bilirsin dedim, annemi aradığımda inanmadı bebeğin öldüğüne çünkü gülerek söyledim sakat bi bebek sahibi olmaktan kurtardı Allah beni dedim. inş. candan diliyorum sen böyle bişey yaşamazsın bebişin heeeeeeep seninle olurr sakın moralini bozma emi kuzum.
valla onada bakmadım. zaten kanamam olduğundan beri evden dışarı çıkmıyorum. bugün niyetlenmiştim idrar testine. ama yarın zaten asıl test günü diye vazgeçtimya tatlım korkuyorsun anlıyorum idrarda da bakmadın mı
musettacim hayirlisi olsun demekten baska elden ne gelir, en kotusunu dusunme hemen, dur bakalim sen elinden geleni yap, canim ya bu durumda ne denir beceremiyorsam kusura bakma.
kızlar ben sabah da yazdım ama;
progesteron iğnesi oluyorum akşamları bugün 14. iğne yapılacak ama arık o kadar canım yanıyor ki ; iğne sonrası çok kanama oluyor. bunları geçtim geçtiğimiz günlerden birinde ilaç çamaşırıma geri gelmiş kanla beraber, yağlı iğne olduğundan belli oldu . sizde de böyle oldu mu, hemşireyi aradım normal olduğunu söyledi, ama ilaç dışarı çıkarsa nasıl normal
kızlar merhaba benimde bugün transferimin 12. günü dr.um 2 gün sonra test yaptırmamı söyledi bende bekliyorum şimdi heycanla test günümü. birşey merak ediyorum Allah korusun sonuç negatif olduğunda kanama ne zaman başlıyor, test öncesi mi sonrası mı?
benım ılk denememde testten 3 gun sonra olmustum ıkıncıde testten 3 gun önce olmustum sondenememde çok şükür pozıtıf oldugu için olmadınhihoyyytinsallah sende pozıtıf olursun caanım:CüvCüv:
benım ılk denememde testten 3 gun sonra olmustum ıkıncıde testten 3 gun önce olmustum sondenememde çok şükür pozıtıf oldugu için olmadınhihoyyytinsallah sende pozıtıf olursun caanım:CüvCüv:
ya kızlar bu test tarihi kişiden kişiye değişiyormu :) 5 gün transferi olan 10.gün kanda baktırıyor,3 gün olan 12.gün baktırıyo peki neden daisy 14.gün baktırıyo : ) bilinmeyenli denklem oldu benimkide :)
ya kızlar bu test tarihi kişiden kişiye değişiyormu :) 5 gün transferi olan 10.gün kanda baktırıyor,3 gün olan 12.gün baktırıyo peki neden daisy 14.gün baktırıyo : ) bilinmeyenli denklem oldu benimkide :)
ya valla ben de anladım cnm heralde dr. beni çok sakin ve rahat gördü tedavi esnasında heyecanlanayım diye test tarihimi uzattı:)))
ya valla ben de anladım cnm heralde dr. beni çok sakin ve rahat gördü tedavi esnasında heyecanlanayım diye test tarihimi uzattı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?