Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyiyiz gizemlim siz nasilsiniz:))
kizlar yukardaki mesjima bakar misiniz kan degerlerini hatirlayan yazabilir mi besinci gun civari hatirlayan:))

istenilen hasta modeli:)) benim gb sormamak en iyisi her seyi:)) ama ben merakliyimdir iste hosuma da gider tibbi konular:))
bir de benim doktorum bir rahat adam, ne ciksa normal der hastasina adamin normal sinirlari cokkkkkkkkkkk ileride:)))))))

kızlar nasılsınız yahu nası gidiyo bakiiim

iyi gidiyo kuşum :) bahar geldi böcü börtü uyandı coştuuu :)))) nasıl olalım ben süperim valla. spor yapıyomya ondan herhal :)))) zemuszemus saçlarımı kısacık kestirdiiiiiiiim kızıla boyatııımmm zemuszemus yarım kilo vermişiiiiiiiim zemuszemus ee daha nosssuuun yaaaa... az önce öğrendim kayınvalidemin bugün doğum günüymüşş:))))) şimdi kara kara onu düşünüyom benimki akşam yemeğe gidek diyo bende gidersem zorla yemek yedirirler diye gitmek istemiyorum e o kadar rejim boşa gidecek gidersem. bi sorunum o şu an için :))))))))))))
sen neler yapıyon keyfin nassıı kuzucuk nassı , zorluyomu senii

istenilen hasta modeli:)) benim gb sormamak en iyisi her seyi:)) ama ben merakliyimdir iste hosuma da gider tibbi konular:))
bir de benim doktorum bir rahat adam, ne ciksa normal der hastasina adamin normal sinirlari cokkkkkkkkkkk ileride:)))))))

:))))))))))))))))))))) benim doktor fazla konuşmaz o yüzden pek bişi soramazsın ona güvenip dediğini yapacan sadece :)))))))))))))))))))))))) yoksa bende meraklıyımdır da aştım kendimi sabırlı olmayı öğrendim galiba susuyom artık :))))))))))))

için çıkmasın emi senin alem kız tedaviyi soruyorum ben nası diye

için çıkmasın emi senin alem kız tedaviyi soruyorum ben nası diye

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: heeeeeeeee bilemedim :roflol: perşembe günü doktora gidicem bilmiyorum valla bakalım ne diyecek biz yaz sonuna ertelemeyi düşündük ama doktor onaylıcakmı bilmyorum bize zaman kaybetmeyin diyodu çünkü ilk tedavi öncesi hayırlısı olsun bakcaz görcez :)

çok üzüldüm canım çok zor şeyler yaşıyoruz bu süreçte. Dediğin gibi bende onunla avunuyorum. Olmazsa Allahtan sonuçta...

ya tatlım korkuyorsun anlıyorum idrarda da bakmadın mı
valla onada bakmadım. zaten kanamam olduğundan beri evden dışarı çıkmıyorum. bugün niyetlenmiştim idrar testine. ama yarın zaten asıl test günü diye vazgeçtim

musettacim hayirlisi olsun demekten baska elden ne gelir, en kotusunu dusunme hemen, dur bakalim sen elinden geleni yap, canim ya bu durumda ne denir beceremiyorsam kusura bakma.

aşkolsun canım ne kusuru.... hepiniz sağolun. ben elimden geleni yaptım. gerisi Allahtan sonuçta

kızlar merhaba benimde bugün transferimin 12. günü dr.um 2 gün sonra test yaptırmamı söyledi bende bekliyorum şimdi heycanla test günümü. birşey merak ediyorum Allah korusun sonuç negatif olduğunda kanama ne zaman başlıyor, test öncesi mi sonrası mı?

kızlar ben sabah da yazdım ama;
progesteron iğnesi oluyorum akşamları bugün 14. iğne yapılacak ama arık o kadar canım yanıyor ki ; iğne sonrası çok kanama oluyor. bunları geçtim geçtiğimiz günlerden birinde ilaç çamaşırıma geri gelmiş kanla beraber, yağlı iğne olduğundan belli oldu . sizde de böyle oldu mu, hemşireyi aradım normal olduğunu söyledi, ama ilaç dışarı çıkarsa nasıl normal

korkma canım bende 6 kutu kullandım benımde kanama cok oldu bıraktıgım halde bezelerı duruyo hala simdi jele gectık.aynen senın dedıgın gıbı ıc camasırıma sızıyodu ilaç hatta kanbilmiyorumkismilebişi olmas bebısın tutunur merak etme annesi normal yani oluyoooo:CüvCüv:

benım ılk denememde testten 3 gun sonra olmustum ıkıncıde testten 3 gun önce olmustum sondenememde çok şükür pozıtıf oldugu için olmadınhihoyyytinsallah sende pozıtıf olursun caanım:CüvCüv:

benım ılk denememde testten 3 gun sonra olmustum ıkıncıde testten 3 gun önce olmustum sondenememde çok şükür pozıtıf oldugu için olmadınhihoyyytinsallah sende pozıtıf olursun caanım:CüvCüv:

cnm sırf kanamayla olmuyoki bazen akıntı olarak bile gidiyo ben hemşireme ay kanamam falan yok allaha şükür demiştim oda bana sadece kanamayla atılmıyor adette de atılabilir yada akıntıyla bile gidebilir dediler

ya kızlar bu test tarihi kişiden kişiye değişiyormu :) 5 gün transferi olan 10.gün kanda baktırıyor,3 gün olan 12.gün baktırıyo peki neden daisy 14.gün baktırıyo : ) bilinmeyenli denklem oldu benimkide :)

cnm benimde 5. gün transferiydi ama bana 12 gün sonra dediler bunlara takılmayın çok merak ediyosanız 7. günden sonra gidin bi kan testi yaptırın

ya valla ben de anladım cnm heralde dr. beni çok sakin ve rahat gördü tedavi esnasında heyecanlanayım diye test tarihimi uzattı:)))

benim 5. gün transferi 12. gün sonuç baktırcaz; bende anlamadım :)

fıstıklar slm yarın benim transfer sonrası 8. günüm idrar testinde çıkarmı acaba çünkü azcık pembelik çıkarsa koşa koşa kan vermeye giderim heralde...ama duygularım çok karışık genelde skindim telaşlanmadım heyecan yapmadım ama son günlerde daha farklıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…