Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlaaaarrrrr hamıleyııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerın baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

:teytey:
Kızlaaaarrrrr hamıleyııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tÜm bekleyenlerın baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin
harika bir haber bu gazla simdi kontorole gidiyorum :teytey:

a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
hepsi sanaaa bak yanılmadıkk :) çok sevindim gülüm allah kucağına almayı nasip etsin

Aminnnnn zübeyde senin listen çok uğurlu geldi. İnşallah herkes hamiş olarak geçer listeye.

evet listem uğurlu aman nazar değmesin listeme yazılan hamile oluyo :) ayyy şaka bi yana gerçekten çok az negatif var onlarda bu kadarla kalır çünkü herkesi hamile yazmak istiyorum sıra musette ve ayşede hayırlısı ile onlarıda kutlayacağız aaa bide sel76 var topiğimizi açan onu çok merak ediyorum aslında sonu ne biran önce sonucunu bildirsede rahatlasak

Ben çıkıyorum şimdilik. ınşallah Ayşe ve musetta nında güzel haberlerini alırız. Herkese çok teşekkür ediyorum.

21 nisanda yumurtalarım toplandı 23 nisanda transferim oldu

2. gün transferi.benimde öyle yapılmıştı transferin yapıldığı günü saymazsan 13 günde kanda istemişti herhalde 2. günü transfer yaptıkları zaman kan testi 13. gün istiyorlar

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çokkkkkkkkkkk tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
Çok mutlu oldum,,
Zübeydeeeeeeeee bu liste uğurlu liste :) hihoyyyt

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım tebriklerrrrr :lepi: :lepi::teytey::teytey::içelim:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.....
maşallahı var listemizin... ayşecim seninde güzel haberini alalım artık
:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlar merhaba,

Oturdum bilgisayarın başına 1 saattir eskileri okuyorum, son 1 hafta giremedim iş yerinde son günlerimdi, artık evdeyim,daha çok girerim inşallah, ee iş kadınlığından ev kadınlığına terfi ettimsositososito

Bu topik ne oğurlu bir topik, Allah nazarlardan saklasın, hamişlerimizin hepsini tebrik ediyorum

Sonuç bekleyenlere sabır diliyorum, Allahım isyeten herkese bebiş nasip etsin..

Yarın kayınvalidemle kayınpeder geliyo, sabahtan beri ev işleri ile uğraşıom canım çıktı valla, ama kayınvaliden çok tatlı kadındır, işe de gitmicem gezer tozarım artık.

Ben de cumaya Hale hanımdan randevu aldım, adetimin 21.günü eğer uygun görürse başlıcaz hayırlısı ile

Çooook öpüldünüz, akşam sonuçlar için tekrar giricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…