Teşekkürler darısı isteyen herkesin başına. Bu arada senin durumunu okuyodum. Bence bugün bi test yap benimde bugün 12. günümdü ve kan testinde çıktı.
Kızlar merhaba,
Oturdum bilgisayarın başına 1 saattir eskileri okuyorum, son 1 hafta giremedim iş yerinde son günlerimdi, artık evdeyim,daha çok girerim inşallah, ee iş kadınlığından ev kadınlığına terfi ettimsositososito
Bu topik ne oğurlu bir topik, Allah nazarlardan saklasın, hamişlerimizin hepsini tebrik ediyorum
Sonuç bekleyenlere sabır diliyorum, Allahım isyeten herkese bebiş nasip etsin..
Yarın kayınvalidemle kayınpeder geliyo, sabahtan beri ev işleri ile uğraşıom canım çıktı valla, ama kayınvaliden çok tatlı kadındır, işe de gitmicem gezer tozarım artık.
Ben de cumaya Hale hanımdan randevu aldım, adetimin 21.günü eğer uygun görürse başlıcaz hayırlısı ile
Çooook öpüldünüz, akşam sonuçlar için tekrar giricem..
slm kızlar benim polikinligi aradım yarım saate çıkar sonuç dediler ama yemin ederim hayatımda bu gün kadar zor gecen hiç bir gün hatırlamıyorm artık
kalbim agrıyor stresten acıkcası hiç umudum yokkk neyse hayırsı olsun
ayşecim tatlım niye öyle diyorsun ya bu topikte yasaklıyorum umudum yok kelimesini umudun var ve hepimizin umudu var lütfen tatlım yapma böyle umutlu pozitif bekle ki herşey pozitif olsun değilmi arkadaşım bak birazdan haklıymışın zübeyde diyeceksin :)
Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar benim polikinligi aradım yarım saate çıkar sonuç dediler ama yemin ederim hayatımda bu gün kadar zor gecen hiç bir gün hatırlamıyorm artık
kalbim agrıyor stresten acıkcası hiç umudum yokkk neyse hayırsı olsun
Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım rahatla biraz iyi sonuçları bekliyoruz seni çok çok iyi anlıyorum benim için saniyeler geçmek bilmemişti ve benim testim 45 dk çıktı
cnm ben sabah 9 gibi verdim yaa kadın diyor akşam 6:30
deli oldum allahım yaa bu saate kadar kaç kişi ameliyat oluyor bu altı üstü test vercek yeminle gittigime pişman oldum ömrümden ömür gitti((((((((((88
zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle
canım geldi mi sonuç ayyy tüylerim diken diken oldu çok sevindim canımmmmmmm yaaa aynıyız işte ne kadar güzel artık beişlerimizi konuçcaz çok mutluyummmmmmmmmmmm:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
cnm ben sabah 9 gibi verdim yaa kadın diyor akşam 6:30
deli oldum allahım yaa bu saate kadar kaç kişi ameliyat oluyor bu altı üstü test vercek yeminle gittigime pişman oldum ömrümden ömür gitti((((((((((88
92.4 nasıl cnm bu deger düşük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?