Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cancan tebrik ederim cnm allahım hayırsıyla kucagına almayı nasip etsin inş

slm kızlar benim polikinligi aradım yarım saate çıkar sonuç dediler ama yemin ederim hayatımda bu gün kadar zor gecen hiç bir gün hatırlamıyorm artık
kalbim agrıyor stresten acıkcası hiç umudum yokkk neyse hayırsı olsun

umarım sorunsuz başlarsınız tedavinize, beklemek zorun kalmazsın arkadaşım.

ayşecim tatlım niye öyle diyorsun ya bu topikte yasaklıyorum umudum yok kelimesini umudun var ve hepimizin umudu var lütfen tatlım yapma böyle umutlu pozitif bekle ki herşey pozitif olsun değilmi arkadaşım bak birazdan haklıymışın zübeyde diyeceksin :)

inş cnm kadın diyor hala onaylanmamış yaff sen ne yapıyorsun 9bucuk saatte test cıkarmı o kadar gerirdim ki beklemekten ben seni arıycam diyorr tabii bekleyen o mu ki allahım yarabbim :Saruboceq:

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım tebrik ederim çok çok sevindim ne güzel hamiş haberlerini peş peşe aldık umarım peşpeşe de doğumları yapmak nasip olur

canım rahatla biraz iyi sonuçları bekliyoruz seni çok çok iyi anlıyorum benim için saniyeler geçmek bilmemişti ve benim testim 45 dk çıktı

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim tebrik ediyorum seni çook sevindim innaki bu topiklerde hamile haberi okuyunca sanki ben hamile kalmış gibi seviniyorum allah kucagına almayı nasit etsin benimde bugun yumurtalar toplandı beklemedeyim 6 yumurta toplandı bir poşette ilaç vs verdiler sanada vermişlermiydi darısı hepimizin başına...

canım rahatla biraz iyi sonuçları bekliyoruz seni çok çok iyi anlıyorum benim için saniyeler geçmek bilmemişti ve benim testim 45 dk çıktı

cnm ben sabah 9 gibi verdim yaa kadın diyor akşam 6:30
deli oldum allahım yaa bu saate kadar kaç kişi ameliyat oluyor bu altı üstü test vercek yeminle gittigime pişman oldum ömrümden ömür gitti((((((((((88

zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle

deli oldum allahım yaa bu saate kadar kaç kişi ameliyat oluyor bu altı üstü test vercek yeminle gittigime pişman oldum ömrümden ömür gitti((((((((((88

neden o kadar geçki ben de okuldan yeni geldim hemen nete girdim nasıl sonuçlar diye iyi haberlerinizi alayım diye

zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle

canım geldi mi sonuç ayyy tüylerim diken diken oldu çok sevindim canımmmmmmm yaaa aynıyız işte ne kadar güzel artık beişlerimizi konuçcaz çok mutluyummmmmmmmmmmm:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ben hep inandım zaten senin hamile olduğuna inan çok sevindim yaa inşallah devamı gelir bebeklerimizin kalbini pıt pıt duyarız

saol cnm şimdi geldi kadın diyor korkma 4 haftalık diyor rabbim isteyen herkese versin aminnn çok mutluyum inanamıyorm hala

ne dedim ben sanaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa bak kendini de bebeğide üzdünnn :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…