Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

BÜtÜn yenı hamıŞleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gÖzÜnÜz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

10. günüm bu gün cnm inş sorun çıkmaz yaa demii? zeynepela korkuyorm (((((((((( deger çok mu düşük

10. gün için çok çok güzel bir değer hamilesin artık rahatla benim 12. gün 195 14. gün 371 di o katlanacak artık çok güzel artık bebeğinin kalbini ne zaman duyacaksın onu düşün benim gibi

10. gün için çok çok güzel bir değer hamilesin artık rahatla benim 12. gün 195 14. gün 371 di o katlanacak artık çok güzel artık bebeğinin kalbini ne zaman duyacaksın onu düşün benim gibi

cok saol cnm eşim deli oldu rabbim sana şükür hamileyim yaaa inanmıyorm rabim olmayan herkese versin bekleyenlerin hepsinin sonuçu pozitif olsun inş rahman

cok saol cnm eşim deli oldu rabbim sana şükür hamileyim yaaa inanmıyorm rabim olmayan herkese versin bekleyenlerin hepsinin sonuçu pozitif olsun inş rahman

evet yaa hem eşlerimiz için hem kendimiz için bu süreç çok zor ömrümümüzden ömür gitti bakalım hayırlısı olsun inşallah kolayca hamile kalanlar değerini bilmiyor oysa çok büyük nimet

slm kızlar toplandı yumurtalarım geldim merkezden biraz uyumuşum çok aşırı heycanlandım nedense bütün vücudum titredi okadarda strese gerek yokmuş ama elde degilki:)) 6 yumurta toplandı yarın arayacaklarını söylediler beklemedeyim bir poşet ilaç verdiler beslenmene dikkat et dediler artık hayılrısı diyorum 30temmuz tanıştım merkezde çok tatlı şeker kız ama benim çok stresli anımdaydı birşey anlamadım tanışmamızdanda...

tatlım hayırlı olsun allahım bol kaliteli embriyolar nasip etsin

evet yaa hem eşlerimiz için hem kendimiz için bu süreç çok zor ömrümümüzden ömür gitti bakalım hayırlısı olsun inşallah kolayca hamile kalanlar değerini bilmiyor oysa çok büyük nimet

efet aynen katılıyorm cnm inş bebeklerimizin kalp atşınıda duyarız ben çok heycanlıyım zeynep hala ellerim titriyor allahım hamdu senalar olsun rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip et evlat hasreti cekenlere en kısa zamanda evlat ver rabbim :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cnm hayırlı olsun inş en kısa zamanda bebiş haberlerini duyarız seninde:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…