slm kızlar toplandı yumurtalarım geldim merkezden biraz uyumuşum çok aşırı heycanlandım nedense bütün vücudum titredi okadarda strese gerek yokmuş ama elde degilki:)) 6 yumurta toplandı yarın arayacaklarını söylediler beklemedeyim bir poşet ilaç verdiler beslenmene dikkat et dediler artık hayılrısı diyorum 30temmuz tanıştım merkezde çok tatlı şeker kız ama benim çok stresli anımdaydı birşey anlamadım tanışmamızdanda...
zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle
Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya kızlar bu test tarihi kişiden kişiye değişiyormu :) 5 gün transferi olan 10.gün kanda baktırıyor,3 gün olan 12.gün baktırıyo peki neden daisy 14.gün baktırıyo : ) bilinmeyenli denklem oldu benimkide :)
fıstıklar slm yarın benim transfer sonrası 8. günüm idrar testinde çıkarmı acaba çünkü azcık pembelik çıkarsa koşa koşa kan vermeye giderim heralde...ama duygularım çok karışık genelde skindim telaşlanmadım heyecan yapmadım ama son günlerde daha farklıyım...
ya kızlar eşi klomen kullanan varmı günde kaç tane kullanmıştı benim eşime yarım verdi doktor ama arkadaşıma günde 2 tane vermiş onun bayağı yukselmiş sperm sayısı sizde kullanan oldu mu ?
Canım benim eşimde hiç sperm yok o yüzden kullanmadı tüm tedaviler bana
zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle
canımmmm hayırlı olsun maşalllaah ne guzeeelhayırlı olsun kacıncı gunun bugun:CüvCüv:
kızlar ben çok stres yapıyorum ya keseyi görmezsem ya kalp atışı olmazsa rabbime çok şükür tek embriyo ile tuttu ama 2. Kalite olunca korkuyorum
cnm korkma allahın izniyle onuda duycan inş bana hala şaka gibi geliyor şükür allahıma yaaa
canım benim çok stres yaptın ondan.. tadını çıkar anneliğinin :CüvCüv::CüvCüv:
inşallah kız çıkayım da dile benden ne dilersen
selam kızlar herkese a.s.
benim de yumoşlar toplandı bugün herşey yolunda çok şükür :)
henüz narkozun etkisinden çıkamadım biraz cık da ağrım var ama heyecanlıyım hala :)
hamile arkadaşları tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah opuyorumnanaktan
zübeydecim ne durumdasın seni merak ettim adet oldun mu canım?
PANADOL, hadı yumoşların bebiş olsun inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?