Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ay cnm hayırlı olsun hadi bakalım bi adım daha atlattın ...inşallah hepsi döllenir inşallah hepsi birinci kalite olur dualarımız seninle bundan sonrasıda ayrı bi kademe

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benıım maşallah allah tamamına erdırsın cok sevındım her nekadar bu haberı beklesekte kesın bılmek cok guzel opuyorum canııım:CüvCüv:

canlarım benım5. gun transferıydı 8. gun ıdrarda (sabahki ile) cıktı 9. gun kanda 165 cıktı.11.gun399 cıktı veeeee 15 mayısa dr ılk usg için cagırdı çok heyecanlıyım ve beklıyorum.
bence nursım 5.gun transferıyse cıkar:CüvCüv::CüvCüv:
zubeydecım aklın karısmasın sen bı o zamana gel bız sana deriiis:lepi:kaydirigubbakcemile3

ya kızlar eşi klomen kullanan varmı günde kaç tane kullanmıştı benim eşime yarım verdi doktor ama arkadaşıma günde 2 tane vermiş onun bayağı yukselmiş sperm sayısı sizde kullanan oldu mu ?

Ayşe bak Allah gönlüne göre verdi,

Cancan seni de çok tebrik ediyorum cnm,

Nedime abla seninde hayırlı uğurlu olsun 2.bebeğin ve Allahım isteyen herkesin kucağını bebeksiz bıramasın,

Unuttuğum varsa nolur kusuruma bakmayın, hepinizi seviyorumopuyorumnanaktan

ya kızlar eşi klomen kullanan varmı günde kaç tane kullanmıştı benim eşime yarım verdi doktor ama arkadaşıma günde 2 tane vermiş onun bayağı yukselmiş sperm sayısı sizde kullanan oldu mu ?

Canım benim eşimde hiç sperm yok o yüzden kullanmadı tüm tedaviler bana

Canım benim eşimde hiç sperm yok o yüzden kullanmadı tüm tedaviler bana

benimkinde de 2 tane vardı bu hapı kullandık 10 tane oldu şimdi o 10 taneyi dondurdu merkez her hafta veriyo benim bi arkadaşım 2 tane kullanmış günde onun bayağı artmış eşim yarım kullanıyo o yuzden merak ettim

yeni hamilelrimiz olmuşş ohh ohh maşallahhh çok şükür :)))))))))) hayırlı uğurlu olsun kızlar çok sevindim Allah sonuna kadar iyi bir gebelik yaşamayı nasip etsin inş.

zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle

tebrikler canım, bak demiştik sana di mi ?? :teytey::teytey:
oh oh güzel haberler geliyor bir bir......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar ben çok stres yapıyorum ya keseyi görmezsem ya kalp atışı olmazsa rabbime çok şükür tek embriyo ile tuttu ama 2. kalite olunca korkuyorum

canımmmm hayırlı olsun maşalllaah ne guzeeelhayırlı olsun kacıncı gunun bugun:CüvCüv:

CNM TŞK EDERİM ALLAH RAZI OLSUN 10. GÜNÜMDÜ BU GÜN RABBİM OLMAYANLARA NASİP ETSİN İNŞ:Saruboceq:

kızlar ben çok stres yapıyorum ya keseyi görmezsem ya kalp atışı olmazsa rabbime çok şükür tek embriyo ile tuttu ama 2. Kalite olunca korkuyorum

cnm korkma allahın izniyle onuda duycan inş bana hala şaka gibi geliyor şükür allahıma yaaa

canım benim çok stres yaptın ondan.. tadını çıkar anneliğinin :CüvCüv::CüvCüv:

CNM ÇOK ÇOK TŞK EDERİM DARISI SENİN BAŞINA SENİN İÇİN DUA EDİYORM YEMİN EDERİM HABERİ İLK DUYDUGUMDA İLK SANA DUA ETTİM İNŞ SENİNDE HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZ BİTANEM :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar herkese a.s.
benim de yumoşlar toplandı bugün herşey yolunda çok şükür :)
henüz narkozun etkisinden çıkamadım biraz cık da ağrım var ama heyecanlıyım hala :)
hamile arkadaşları tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah opuyorumnanaktan

zübeydecim ne durumdasın seni merak ettim adet oldun mu canım?

canım hayırlı olsun yumoşların seninle aynı gunde ilerliyoruz benimde bugundü yarın ararız dediler dedigin gibi hala narkoz etkisi ve heycan hala devam ediyor bende hala sersem gibiyim habersiz kalmayalım birbirimizden hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…