Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aleyküm selam cnm tşk ederim bu arada sana da hayırlı olsun inş allahın izniyle snde hamiş haberi verirsin bize :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

kızlar ben çok stres yapıyorum ya keseyi görmezsem ya kalp atışı olmazsa rabbime çok şükür tek embriyo ile tuttu ama 2. kalite olunca korkuyorum

canım üzme kendini herşey olacagına varıyor stres yapınca elimize emin olki birşey geçmiyor seni çok iyi anlıyorum bebişine zarar verme stres yaparak darısı bizim başımıza:))

ay cnm hayırlı olsun hadi bakalım bi adım daha atlattın ...inşallah hepsi döllenir inşallah hepsi birinci kalite olur dualarımız seninle bundan sonrasıda ayrı bi kademe

canım sagolasın dileklerin için diyorum hayattan çok şey istemiyoruzki bir evlat onun mucadelesini veriyoruz malesef kolay hamile kalanlara ugraşmadan mucadele etmeden onlar bizi anlamıyolar malesef tekrar tşk. seninde herşey gönlünce olsun ALLAH hepimize yardım etsin...

zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle

yupppppppppppppiiiiiiiiiiiii
internetim yeni geldi catlamistim meraktan cok ama cok cok sevindim aysecim saglicakla kucagina al
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hamile haberlerinin yaninda benim haberim sonuk kalicak ama 12 yumurtam gorunuyor zemuszemus
cok sukur yeter dedik kaydirigubbakcemile3 tabii gidisatlari iyi olur Insallah, kizlar ben yumoslari gorunce bile duygulandim embrolarin kondugu ani gorsem aglarim kesin kaydirigubbakcemile3

saol canım, düşünmen bile yeterli... Allah bebeğini sağlıla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım,

kızlar iyi geceleer:)) benim uykum geliyor erkenden bilgisayrın başında oturamıyorum, koltukta şekerliyorum anca:))))

Özlemcim, hele bi emriyo resmini eline al :)) bebeği kucağına almış gibi oluyosun vallahi:))

Evoevo cum senin de yumoşların hayırlı olsun, bebiş olsun inşallah:))

ben şimdi yatıyorum.. Bu topiğe inanmayan kalmadı dimi:) uğurlu burası uğurluuu, içinizi hep ferah tutun...

Ha ha:)) size diyorum da ben de 14 mayısta pıtpıt a gideceğim, içim içimi yiyiyor ama belli etmiyorum kıslar:))

Hadi ben yattımm.. iyi geceler hepinize:)

nedime sen nasilsin?dinlendin mi ben dun gecede uyuyamadim ve sabah yine kan testine salak labratuvvar osterojonu olcmus LHyi unutmus!!daha dogrusu basta yazmamis kagida yapilcak die, erkenden yine gidcegim sabah

yupppppppppppppiiiiiiiiiiiii
internetim yeni geldi catlamistim meraktan cok ama cok cok sevindim aysecim saglicakla kucagina al
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

SAOL CNM ALLAH RAZI OLSUN DARISI SENİN BAŞINA İNŞ TATLM:Saruboceq:

saol canım, düşünmen bile yeterli... Allah bebeğini sağlıla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım,

allah razı olsun cnm benim inş seninde hamiş oldugunu duycaz: içini ferah tut hani sen bana diyordun yaa bir şey olmıycak korkma die alalhın izniyle inş bir şey olmıycak merak etme cnm:Saruboceq::Saruboceq:

özlem hayırlı olsun cnm maşallah durum çok güzel rabbim nazardan korusunn aminnnnnnn

Son düzenleme:

saol cnm :))))))) hiç umudum yoktu ve artı hale şoktayım şükür rabbime allahım isteyen herkese versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim canım kanamam aynen devam. yarın test günüm onu bekliyorum sen nasılsın ?[/QU

musetta cnm bütün dualarım seninle inş rahman sonuç güzel olur inş kanamanda en kısa zamanda durur:Saruboceq:

saol cnm :))))))) hiç umudum yoktu ve artı hale şoktayım şükür rabbime allahım isteyen herkese versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşecim nasıl güzel bi haber bu böyle kaydirigubbakcemile3 inan çok korkuyordum hamile olmamandan.çok çok çoooook sevindim ne dicemi bilemiyorum nedendirbilmeme seni kollarında erkek bebeğinle hayal ediyorum:CüvCüv: hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cancan2 can canım hayırlısı olsun canım inşallah kucağınada alırsın öpersin koklarsııınopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:içelim: içelim derken yanlış anlaşılmasın lohusa şerbetini içiyoruz:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:a.s.a.s.

özlemcim(tavukçum)yumurtalarını çok beğendim)benim 12 idi9 tane aldılar ertesi gün 6sı sağlıklı dediler,transferden öncede ellerinde 5 sağlıklı vardı bunlardan ikisini seçicektik ama biz ayırmadan onlar kendisi ayrıldı dediler,bu sizin için çok ii bişi dediler..benim yumurta hikayemi anlattım da ben bunu niye anlattım sen sormadın ki...)):1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…