selam kızlar herkese a.s.
benim de yumoşlar toplandı bugün herşey yolunda çok şükür :)
henüz narkozun etkisinden çıkamadım biraz cık da ağrım var ama heyecanlıyım hala :)
hamile arkadaşları tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah opuyorumnanaktan
zübeydecim ne durumdasın seni merak ettim adet oldun mu canım?
kızlar ben çok stres yapıyorum ya keseyi görmezsem ya kalp atışı olmazsa rabbime çok şükür tek embriyo ile tuttu ama 2. kalite olunca korkuyorum
ay cnm hayırlı olsun hadi bakalım bi adım daha atlattın ...inşallah hepsi döllenir inşallah hepsi birinci kalite olur dualarımız seninle bundan sonrasıda ayrı bi kademe
zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle
CNM ÇOK ÇOK TŞK EDERİM DARISI SENİN BAŞINA SENİN İÇİN DUA EDİYORM YEMİN EDERİM HABERİ İLK DUYDUGUMDA İLK SANA DUA ETTİM İNŞ SENİNDE HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZ BİTANEM :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
selam kızlar herkese a.s.
benim de yumoşlar toplandı bugün herşey yolunda çok şükür :)
henüz narkozun etkisinden çıkamadım biraz cık da ağrım var ama heyecanlıyım hala :)
hamile arkadaşları tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah opuyorumnanaktan
zübeydecim ne durumdasın seni merak ettim adet oldun mu canım?
musettacim nasil oldun?
yupppppppppppppiiiiiiiiiiiii
internetim yeni geldi catlamistim meraktan cok ama cok cok sevindim aysecim saglicakla kucagina al
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
saol canım, düşünmen bile yeterli... Allah bebeğini sağlıla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım,
hamile haberlerinin yaninda benim haberim sonuk kalicak ama 12 yumurtam gorunuyor zemuszemus
cok sukur yeter dedik kaydirigubbakcemile3 tabii gidisatlari iyi olur Insallah, kizlar ben yumoslari gorunce bile duygulandim embrolarin kondugu ani gorsem aglarim kesin kaydirigubbakcemile3
Ayşe bak Allah gönlüne göre verdi,
Cancan seni de çok tebrik ediyorum cnm,
Nedime abla seninde hayırlı uğurlu olsun 2.bebeğin ve Allahım isteyen herkesin kucağını bebeksiz bıramasın,
Unuttuğum varsa nolur kusuruma bakmayın, hepinizi seviyorumopuyorumnanaktan
iyiyim canım kanamam aynen devam. yarın test günüm onu bekliyorum sen nasılsın ?[/QU
musetta cnm bütün dualarım seninle inş rahman sonuç güzel olur inş kanamanda en kısa zamanda durur:Saruboceq:
saol cnm :))))))) hiç umudum yoktu ve artı hale şoktayım şükür rabbime allahım isteyen herkese versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?