Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar benimde aranıza katılma vaktım geldı nısanda bende başlıyorum benım 3. denemem olcak istanbul memorial okmeydanında tedavim baslayacak. nısan 2-4 gıbı cok heyecanlıyım .canlarım hepımız insallah basarılı oluruz bana gono-f baslanacak

merhaba kizlar bende tup bebek tedavisi goruyorum su anda insallah nasipse nisanin ortalarina dogru transferim gerceklescek. ilk denememde 3 tane embrio koydular tutunamadi. simdiki deneyecegimde bir tane koyacaklar insallah tutunur bende sizler gibi anne olmaya hasretim 9 yillik evliym hepimiiznde hakkinda hayirlisi olsun.

canım hayırlı olsun alkisalkisalkisinşallah melegın sana bu sefer tutunur ve seni hiiiç bırakmaz :Saruboceq:

seninde tedavin hayirli olsun canim . insallah hepimizde birgun anne oluruz.Allahim kimseyi kimseye ozendirmesin.sen kac yillik evlisin?

canım ben 7 yıllık evlıyım24 yasındayım ve 3. denemem oldcak sen de anıtırmısın kendını

tabiki, bende 24 yasindayim dedigim gibi 9 yillik evliyim evlendikten sonra ilk iki yil bebek istemedim sadece korundum yasimin biraz buyumesini istedim. denedik olmadi sonra doktora gitmeye karar verdik yedi yildir ilaclar kullaniyorum ha bugun ha yarin derken 7 yildir tedavi icerisindeyim. 1 tane asilama yaptirdik olmadi ilk tup bebek te olmadi bakalim hayirlisi insallah bu kez olur cok yoruldum persembe gunu puregon ignelerine basliyorum

İlk denemem olacak. 24 Martta lucrin, 26 martta gonal-f e başladım.. 31 martta da kontrolüm var. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................yumoş büyütüyo :)
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme................yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.deneme................memorial.................gone_f kullanıyor
16.kys.......................................... ? ................. ................. pregon kullanıyor
17.quality......................................? ................ .................gone_f kullanıyor
18.cannur82.................................2.deneme...............medical park..............regl bekliyor

Son düzenleme:
tünaydın topiğimiz güzel bayanları kızlar listeye olmayanları ekledim ama bilgileriniz tam değil eksik yerler için bilgilerinizi bekliyorum evet ben şimdi bahçeciden geldim e2:23 çıktı ultrason çok iyi rahim inceliğine gayet iyi dedi lucrin nin dozunu azaltık 4 ünite daha kullanacağım birde pregon a başladık 300 le 4 günde onu yapıp cumartesi kontrol var tekrardan vitaminlere devam edeceğim yine (biraz daha kilo alacağım demek bu ) :) gayet güzel bi kontrol oldu psikolojik desteğe başladılar her kontrole gidişimde destek alacakmışım :) hadi hayırlısı bakalım

maaşallah herşey yolunda görünüyor hep böyle devam etsin inşallah.
pskolojik destek vermeleri çok güzel.

evet canım öyleymiş gittim ya bugun hemen sekreteri e2 tahlilini yaptırttı 1 saat sonra çıkacak dediler bekliyordum sekreteri geldi beni yönlerdirdi sonra hasta ilişkileri sorumlusu ile tanıştık telefonlarını verdi en ufak birşeyde arıyorsun beni dedi herşey çok iyiydi çok ilgililerdi musatafa bey yoktu başka bi dr muayne etti ama oda çok ilgili bi doktordu umutluyum bugun daha fazla cumartesiyi bekliyorum şimdi aaa bide dondurma işemini sordum tatlım evet ücretsiz para falan almıyorlar

merhaba canım tedavin yolunda gözüküyor darısı bizlerin başına ben medical park b.evlerde tedaviye başlıyacağım regl bekliyorum eklemeyi yaparsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…