merhaba kizlar bende tup bebek tedavisi goruyorum su anda insallah nasipse nisanin ortalarina dogru transferim gerceklescek. ilk denememde 3 tane embrio koydular tutunamadi. simdiki deneyecegimde bir tane koyacaklar insallah tutunur bende sizler gibi anne olmaya hasretim 9 yillik evliym hepimiiznde hakkinda hayirlisi olsun.
iyi akşamlar kızlar beni listeye eklememişsin zübeydeciğim....
2 deneme sperm azlıgı bahceli evler medikal park adet bekliyom
tünaydın topiğimiz güzel bayanları kızlar listeye olmayanları ekledim ama bilgileriniz tam değil eksik yerler için bilgilerinizi bekliyorum evet ben şimdi bahçeciden geldim e2:23 çıktı ultrason çok iyi rahim inceliğine gayet iyi dedi lucrin nin dozunu azaltık 4 ünite daha kullanacağım birde pregon a başladık 300 le 4 günde onu yapıp cumartesi kontrol var tekrardan vitaminlere devam edeceğim yine (biraz daha kilo alacağım demek bu ) :) gayet güzel bi kontrol oldu psikolojik desteğe başladılar her kontrole gidişimde destek alacakmışım :) hadi hayırlısı bakalım
merhaba canım tedavin yolunda gözüküyor darısı bizlerin başına ben medical park b.evlerde tedaviye başlıyacağım regl bekliyorum eklemeyi yaparsan sevinirimtünaydın topiğimiz güzel bayanları kızlar listeye olmayanları ekledim ama bilgileriniz tam değil eksik yerler için bilgilerinizi bekliyorum evet ben şimdi bahçeciden geldim e2:23 çıktı ultrason çok iyi rahim inceliğine gayet iyi dedi lucrin nin dozunu azaltık 4 ünite daha kullanacağım birde pregon a başladık 300 le 4 günde onu yapıp cumartesi kontrol var tekrardan vitaminlere devam edeceğim yine (biraz daha kilo alacağım demek bu ) :) gayet güzel bi kontrol oldu psikolojik desteğe başladılar her kontrole gidişimde destek alacakmışım :) hadi hayırlısı bakalım
merhaba canım tedavin yolunda gözüküyor darısı bizlerin başına ben medical park b.evlerde tedaviye başlıyacağım regl bekliyorum eklemeyi yaparsan sevinirim
kızlar ben lucrın kullanıyorum bunlar kaçgün kullanılıyor bilginize ihtiyacım vaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?