Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemcim iyiyim de sevgili doktorum bana dediki sana daha hamilesin diyemiyoruz evet gebelik başlamış ama dğerler 1000 i geçmeden konuşamayız dğerler yükselince konuşucaz dedi bu işler böyleimiş bana özgü bi durum değilmiş...işte yani yine gün sayıcaz testlere dvam şimdi perşembe de kan testim var hayırlısı)

kızlar hepinizi çok özledim ben gündüz uyuduğum için sizi pek yakalayamıyorum hepinizin güzel haberlerini bekliyorum başta musetta senin Allahım hakkında en hayırlısını versin)bebek)hadi canlarım hepinize tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

saol cnm şimdi geldi kadın diyor korkma 4 haftalık diyor rabbim isteyen herkese versin aminnn çok mutluyum inanamıyorm hala

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bu listenin uğuruna inanıyorummmmmmmmm
Maşallah tüm hamişlerimizeeeeeeee Allah bizi de hamiş kısmına yazdırmayı nasip etsin :))))))))))) hihoyyyt:dance:

canım benim hala olmadım bugun yarın olurum sanırım bugun son hapımı içeceğim yarın olursam süper olur :) yetişicem sizlere heralde kapanışı benle yapıcaz :)

2. gün transferi.benimde öyle yapılmıştı transferin yapıldığı günü saymazsan 13 günde kanda istemişti herhalde 2. günü transfer yaptıkları zaman kan testi 13. gün istiyorlar

heralde cnm öyle oluyor zaten 1 günüm kaldı yarın baktırıcam ben de ve inşallah güzel haberi paylaşırım sizlerle:) valla hamile olan herkes adına çok çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin. böyle güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum umarım devamı gelir:teytey:

ay bu kadar haberden sonra dayanamadım eczaneden test sipariş ettim :) getirecekler negatif çıkarsa teselli edersiniz artık:) 9. gün :)

günaydın anne adaylarııııııııııııııııı belkide anne olupta haberi olmayanlar nasılsınız yahuuuuuu

şu an görümcem doğumda ben izizn alamadığım için gidemedim oda bnm doktorumda tüp yaptı 1 saat sonra inşallah alacak meleğini kucağına inşallah bizde o günleri yaşarız

günaydııınnnnn:)))) iyiyim ben çok şükür yok bir yaramazlık hala test yaptırmadım ısrarla yarını beklemedeyim:) hayırlısı inşallah yarın çooookkkk güzel birgün olur benim için:Saruboceq: ayyy ne güzel maaşallah görümcene inşallah cnm o günleri biz de yaşıcazopuyorumnanaktan

İnşallahhhhhhhhhh zübeydeciğim. :kedi:

ne zaman gelicek tahlil tatlım senı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…