Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarr hepinize merhabalar yumurta toplama işeminiz kaç günde oldu yani yumurta büyütme iğnelerini kaç gün kullandınızda yumurta toplama oldu merak ediyorum

zübeydecim sen ne durumdasın ne kullanıyosun ara vermiştin ya ondan sonrasını bilmiyorum

zübeydecim sen ne durumdasın ne kullanıyosun ara vermiştin ya ondan sonrasını bilmiyorum

tatlım ara verdim hala regl olmayı bekliyorum :) lucrin iğne kullanıyordum oda bende yan etki yapıp adetimi geciktirdi yaklaşık bir haftadır regl olmayı bekliyorum :) senin toplama işlemin olmuş sanırım çok sevindim hadi hayırlısı bol kaliteli bol bölünen embirioların olur inşallah

kızlar günaydın ne güzel haberler var ya bebişi olanlara hayırlı olsun diyorum kızlar kısa yazıyorum girmmeye çalışıyorum bu süre içinde öpüyorum kocaman sizleri benim 2.günüm transfer sonrası

Mavimercan canım benim sakın kafana takma idrarda çıkmadı diye, henüz çok erken, Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile3

a kızlar bide bişiy sorucam size doktor bana 4.gün gel dedi anlamadım sorucaktım çıkmıştı geç bi saatti 4.gün embriyosuydu niye çağırmış olabilir sizce korkuyorum ben farklı bir durum mu var acaba normalde test günü çağırmıyorlar mı

hayırlısı olsun canım benimm bol bol yumurtan olsun inşşşş:))) yok tatlım benim yumurta toplama olmadı gonalf kullanıyorum ama sonlarına yaklaştım galiba hayırlısı bakalım henüz belli değil ne zaman toplanacağı güzel temennilerin için teşekkür ediyorum bitanem

mrb kızlar sel76 dan haber yokmu halen merak ediyorum onu ya

kızlar slm,

test yaptırdım 2 de sonuçları alamaya gidicem.... hadi hayırlısı....

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bu listenin uğuruna inanıyorummmmmmmmm
Maşallah tüm hamişlerimizeeeeeeee Allah bizi de hamiş kısmına yazdırmayı nasip etsin :))))))))))) hihoyyyt:dance:

tşk ederim cnm aminnnnnnnnnnn inş rabbim isteyen herkese versin fazlada sevinmek istemiyorm yarın hastaneye gidicem d.r ne diycek bakalım inş sonuç güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…