kızlar slm,
test yaptırdım 2 de sonuçları alamaya gidicem.... hadi hayırlısı....
kızlarr hepinize merhabalar yumurta toplama işeminiz kaç günde oldu yani yumurta büyütme iğnelerini kaç gün kullandınızda yumurta toplama oldu merak ediyorum
kızlar slm,
mrb cnm o kişiden kişiye degişiyor yumurtalıkların duyarlılıgına bagrı benim 9. günü yumurtam toplandı 12. gün transferim oldu ..
canım hayırlısı olsun inşallah bebişşin seninledir kanaman devam edıyomu
ayşecim nasıl güzel bi haber bu böyle kaydirigubbakcemile3 inan çok korkuyordum hamile olmamandan.çok çok çoooook sevindim ne dicemi bilemiyorum nedendirbilmeme seni kollarında erkek bebeğinle hayal ediyorum:CüvCüv: hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
benimde bugün 1 hafta oldu büyütme iğneme başlayalı yarın kontrolüm var bakalım Allahtan hayırlısı
oo çok güzel maşallahcnm hakında hayırlısı olsun bütün embryoların inş birinci kalıte olur. bol şans cnm hadi bakalım tranferine fazla kalmamış inş hayrlı haberlerini alırız
cnm benim çok saol bende çok korkuyordum ama hamdolsun hamileyim şimdide de sıra allahın izniyle kalp atışlarında onu duyana kadar içimde hep bir korku olcak inş bir sorun olmaz inş pıt pıt larıda duyarız :Saruboceq::Saruboceq:
ayşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nası yani hamilemisin ben kaçırmışım cnm ya süpper bi haber bu harikasın zübeydecim senin listeyi ben topluyorum galiba bizim topiğede beklerim canım hayırlı olsun ya çok sevindim bu hafta bol hamişli bi hafta oldu maaşallah:lepi::lepi::lepi::lepi:
ayşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nası yani hamilemisin ben kaçırmışım cnm ya süpper bi haber bu harikasın zübeydecim senin listeyi ben topluyorum galiba bizim topiğede beklerim canım hayırlı olsun ya çok sevindim bu hafta bol hamişli bi hafta oldu maaşallah:lepi::lepi::lepi::lepi:
inşşş canım benim ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDE YATANI NASİP ETSİN İNŞŞŞ
AYŞE UZAL canım hamilemisin tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinde kalp atışlarını gümbür gümbür duymayı nasip etsin çookk sevindimm canımm yaaaa
benimde bugün 1 hafta oldu büyütme iğneme başlayalı yarın kontrolüm var bakalım Allahtan hayırlısı
92 degerin harika aysecim hic takma onuncu gun icin Masallah
kızlar slm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?