Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarr hepinize merhabalar yumurta toplama işeminiz kaç günde oldu yani yumurta büyütme iğnelerini kaç gün kullandınızda yumurta toplama oldu merak ediyorum

mrb cnm o kişiden kişiye degişiyor yumurtalıkların duyarlılıgına bagrı benim 9. günü yumurtam toplandı 12. gün transferim oldu ..

canım hayırlısı olsun inşallah bebişşin seninledir kanaman devam edıyomu

bugün kesildi canım. sanırım bu kanama adet kanamasıydı.anlamadım. 1 saat kaldı bakalım ne diyecekler

cnm benim çok saol bende çok korkuyordum ama hamdolsun hamileyim şimdide de sıra allahın izniyle kalp atışlarında onu duyana kadar içimde hep bir korku olcak inş bir sorun olmaz inş pıt pıt larıda duyarız :Saruboceq::Saruboceq:

benimde bugün 1 hafta oldu büyütme iğneme başlayalı yarın kontrolüm var bakalım Allahtan hayırlısı

oo çok güzel maşallahcnm hakında hayırlısı olsun bütün embryoların inş birinci kalıte olur. bol şans cnm hadi bakalım tranferine fazla kalmamış inş hayrlı haberlerini alırız

Son düzenleme:
oo çok güzel maşallahcnm hakında hayırlısı olsun bütün embryoların inş birinci kalıte olur. bol şans cnm hadi bakalım tranferine fazla kalmamış inş hayrlı haberlerini alırız

inşşş canım benim ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDE YATANI NASİP ETSİN İNŞŞŞ

ayşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nası yani hamilemisin ben kaçırmışım cnm ya süpper bi haber bu harikasın zübeydecim senin listeyi ben topluyorum galiba bizim topiğede beklerim canım hayırlı olsun ya çok sevindim bu hafta bol hamişli bi hafta oldu maaşallah:lepi::lepi::lepi::lepi:

AYŞE UZAL canım hamilemisin tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinde kalp atışlarını gümbür gümbür duymayı nasip etsin çookk sevindimm canımm yaaaa

EVET CNM HAMİLEYİM DÜN TEST YAPTIM YAA 4 HAFTALIKMIŞ GİZEMLİ SENCE DEGER NASIL 92.4 İYİMİ BİRAZ DÜŞÜK SANIRIM HEMŞİREYE SORDUM NORMAL DAHA YÜKSELİR DİYORR YÜKSELİR DEMİ İNŞkaydirigubbakcemile5

SAOL CNM BENİM ALLAH RAZI OLSUN EFET HAMİLEYİM ŞÜKÜR DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞ

inşşş canım benim ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDE YATANI NASİP ETSİN İNŞŞŞ

AMİNNNN CNM BAK İNŞ ALLAHIN İZNİYLE SENİDE GÜZEL OLCAK İNŞ MERAK ETME SAKIN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEBİŞ HABERİNİZ ALCAZ YAKINDA İNŞ

AYŞE UZAL canım hamilemisin tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinde kalp atışlarını gümbür gümbür duymayı nasip etsin çookk sevindimm canımm yaaaa

aminnnnnnnnnn cnm saol ama korkuyorm inş hamile olan bütün arkadaşlarımla bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız inş darızı senin ve bekleyenlerin başına artık:dance::dance:

Son düzenleme:
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin cnmmmmmmmmmmm

benimde bugün 1 hafta oldu büyütme iğneme başlayalı yarın kontrolüm var bakalım Allahtan hayırlısı

tatlıkız merhaba
canım benimde büyütme iğnesine başladığım bugün 7. gün normalde topikte okuduklarım genelde 9. gün toplanmış ama doktora göre değişiyor tatlım benim doktor ağırdan alıyor normalde bu cumartesi yumoşlar çok rahat toplanırdı ama dozajı düşürdü ilk 5 gün 200 vurundum hemen 150 ye düşürdü yarın bende kontrole gidicem cumartesi yine bakarım dedi ve pazartesi salı da toplaman olur dedi banayani pazaresi olursa 12. gün toplanmış olacak
bünyede önemli ama yumurtalarım hemen cvp vermiş 11 mm di çapı çok iyi dedi dozu düşürdü yavaş büyümesini istiyor nedense zaten tedavinin başından beri acele etmek yok sindirerek gidicez demişti.

92 degerin harika aysecim hic takma onuncu gun icin Masallah

saol cnm allah izin verise yarın d.r gidecem inş bakalım o ne diycek inş orda dahada yüksek cıkar özlem bu gece o kadar rahat uyudum ki anlatamam sonuç bekleyen arkadaşlarıma allah sabır versin inş sonuçları pozitif olur onlarda bizim gibi sevinir:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…