Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim dun kontorolum vardi cok benzer durumumuz benim de 13.gun toplanacak ya da 12 benimkiler besinci gun 9 mm civariydi. ve henuz dusurmedi 200 puregon devam. rahim kalinligimiz gb bircok degerle karar veriliyor buna zaten dogali 12 veya 13 gundur toplama tam literature gore ilerliyorsun hic merak etme:)) e2 in kac cikti benim beste 385ti

aysecim Insallah bundan sonra sadece huzurlu uykularin olucak bebisinle her sey gonlunce olsun tatlim, darisi basimiza hamisler sizden bizleere bol dua bekliyoruz ona gore:)))))))))

aysecim Insallah bundan sonra sadece huzurlu uykularin olucak bebisinle her sey gonlunce olsun tatlim, darisi basimiza hamisler sizden bizleere bol dua bekliyoruz ona gore:)))))))))

amin cnm inş allahın izniyle şimdi sıra sizde sizi bekliyorz 4 gözle eşimden allah razı olsun yaa beni buraya o üye yaptı nerden aklına geldiyse canım sıkılıyor diyordum vakit geciremiyordum oda beni buraya üye yaptı al işte istedigin her konu burda var araştır dedi saolsun onun sayesinde büsürü arkadaşım oldu kıslar hepinize ayrı ayrı tşk ederim acıkcası korkarak yazmaya başlamıştım ama korktugum gibi degilmiş çok sıcak kanlı kızlar hepsinden allah razı olsun ben ilkkez böyle bir siteye üye oldum iyikide olmuşum sizin sayenizde tranfer sonrası çok iyi geçti sürekli yazışmaları okudum sizinle konuştum hiç yannız kalmadım hamdolsun rabbime şimdi hamileyim rabbim izin verirse artık hep burdayımm:)))))))):CüvCüv::CüvCüv:inş bebeklerimizn dogumlarınıda burda konuşcaz özlem düşünsene hep peş peşe dogum yapcaz ne güzelll

Ayşe ben transferin 6. günündeyim dün biraz ağrım oldu adet ağrısı gibi.Sende de olmuş muydu acaba? Şu an hiçbir şey hissetmiyorum canım sıkılıyor.Beklemek zor geliyor, test yapmaya da korkuyorum

AMİNNNN CNM BAK İNŞ ALLAHIN İZNİYLE SENİDE GÜZEL OLCAK İNŞ MERAK ETME SAKIN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEBİŞ HABERİNİZ ALCAZ YAKINDA İNŞ

inşşşş canımm benimm inşşşşş mutlu haberi veririm sizlere

aminnnnnnnnnn cnm saol ama korkuyorm inş hamile olan bütün arkadaşlarımla bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız inş darızı senin ve bekleyenlerin başına artık:dance::dance:

korkma canım bebişin anneciğine sımsıkı tutunacak inşşşş sen hiç merak etmee rabbim sağ sağlim doğdğu günüde görmeyi nasip etsin inşşşş

benimde 7.gün canım merak ediyorum ne zaman toplanır diye bugün 7.yi vurucam 225 doz yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek benimde 1 tane 12 mm vardı dün 7 tane ama kaç mm bilmiyorum dün tam soramadım yarın kontrolde sorarım artık seninde hakkında hayırlısı olsun inşşş da bol bol 1 kalite embriyoların olsun inşşş

herhalde cnm sen canını sıkma değerin gayet ii maaşallah allah nazardan saklasın sen dur daha kese ve kalp atışı günü gelcek bu heycanların geçicek hep sıkma sen canını

Ayşe ben transferin 6. günündeyim dün biraz ağrım oldu adet ağrısı gibi.Sende de olmuş muydu acaba? Şu an hiçbir şey hissetmiyorum canım sıkılıyor.Beklemek zor geliyor, test yapmaya da korkuyorum

cnm benim bende senin gibi panik yaptım arkadaşlarım saolsun hep destek oldu bana evet aynen senin benimde 6 7 8 9 10 kadar agrım oldu ama öyle bir agrıki artık diyorm kesin adet olcam belimin agrısı özlellikle çoktu 8 gün kasıklarım çok agrımaya başladı 10 gün hamile oldugumu ögrendim yani normal cnm sakın kafana takma pozitif düşün allahın iznile inş sonucun pozitif olur :CüvCüv::CüvCüv:yani gelsin bebişler inş:dance::dance::dance:

ahh özlemcim ahhh esas huzursuz uykular şimdi başlıo ve ölene kadar bitmez bi kere kondumu o yürek içine merak etmeden geçirdiğin bi an bile olmaz ama tabi mum dibine ışık verir zamanla alışıcaz herkezin derdi sıkıntısı kendi yaşadığıdır..

sen nasılsın cnm bnm

insallah aysecim gobislerimizi gostermek nasip olur:))
gercekten burasi cok destek, sizin mujdeleriniz benim tedavimde de buyuk ilac oldu kizlar

aaa olmadi ama bu tabiiki hamileyken kaygilar hep oluyor cok normal ama uykunu kacircak kadar olursa olmaz lutfen bir caresini bul ve rahatla artik, kalp atisindan sonra risk sadece yuzde uc, kalp atisina kadar anlarim ama sonrasinda cok stres yaparsan bebegini uzersin, hormonlarini alt ust edersin, lutfen ne yap ne et stresini duzene sok. haa kaygilar dersen tabiiki hep olucak annesin artik sen hayat boyu ilk meslegin bu artik:))) ama anladin ne demek istedigimi

herhalde cnm sen canını sıkma değerin gayet ii maaşallah allah nazardan saklasın sen dur daha kese ve kalp atışı günü gelcek bu heycanların geçicek hep sıkma sen canını

saol gizemcim inş o günüde görürüz ne acayip bir şey yaa hamile olum diye bekledik hamdolsun hamileyiz şimdide kalp atışı diyorz inş onuda duycaz sonra cinsiyet merakı başlıycak o da rabbimin izniyle olcak ondan sonra bebek hareketleri başlıycak sonrada rabbimin izniyle dogumm inş hepimiz hayırlısıyla bebişerimiz kucagımıza alırız:Saruboceq::Saruboceq:

insallah aysecim gobislerimizi gostermek nasip olur:))
gercekten burasi cok destek, sizin mujdeleriniz benim tedavimde de buyuk ilac oldu kizlar

aminnnnnnnnnn özlem aminn beni gördün hiç umudum yoktu sizden o kadar güç aldım ki her umutsuz oldugumda herkes ayrı ayrı beni motiv:Saruboceq:e etti allah hepsinden razı olsun pozitif düşünmemi sagladılar vallahi rabbim biliyor benim hiç umudum yoktu alalhım affet umutsuzluk haramdır dinimizde ama işte insan ne yaptıgını bilmiyor o anki psikolejiyle ellhamdurillah şimdi çok iyiym umarım hep böyle mutlu olurz

cnm benim olcak normal merak etme bu arada test için erken daha 10. günden önce yapıpta moralini bozma cogunda geç çıkıyor gebelik ben onuncu güne kadar bekledim ve hamdolsun pozitif cıktı inş seninde öyle cıkıcak tmm kendini strese sokma şimdiden sakın

kızlarrr hepinizi kocaman öptüm ben cıkıyorm allaha emnet olun azacık yatcam beynim zokluyor görüşürüz

benim e2 sonucum karambole geldi tatlım
sonuç için 1,5 saat beklemek gerekiyordu doktor muayeneye aldı doktora e2 yi bekliyecekmiyiz dedim sen ilaçlarını al yani iğnelerini yarım saate kadar e2 çıkar hemşireler seni arar ilacına başla veya başlama derler dedi merkezden çıktım beni yolda aradılar e2 nin sonucu düşük çıktı gayet iyi iğnenize bugün başlayabilirsiniz dedi hemşire ama kaç çıktı diye sormak hiç aklıma gelmedi.

özlemcim bende senin gibi puregonu bu akşam klinikte yaptıracam benim ilaçlarımı merkez veriyor kalemli puregon dan elimizde kalmadı dediler ve enjektör ve minik şişede puregonu verdiler işte 150 ye kadar çek normal iğneyi yap bende lucrin gibi olacak sandım tamam olur dedim ama akşam mahvoldum iğnenin ucu kalın batıramadım enjekte ederden çok zorlandım şırınga sert yağ gibi kaymıyor birden gidiyo ilaç yakıyo falan ağlattı akşam beni bu akşam hemşireye yaptıracam yarında kontrolüm var diyecem kalemli kartuştan istiyecem yoksada bendekini boşaltıp kalemin içine doldursunlar.

arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...

destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.

tabii canim e yap ne et kalemden elde et, cekilmez obur turlu ben decapeptyle devam ediyorum ve bildigin siringa bacaktan yptiriyorum neyseki hemsireler yapiyor ona ragmen bazen cok aciyor ama puregonu gobegimden yaptiriyorm anlamiyorum bile sadece yapildiktan sonra cok hafif yanma oluyor, o da olsun onemli degil.

canim biliyorumki cok cok uzucu ama yakinda iyi hissedeceksin yola devam ediceksin, canimiz sagolsun diyecegiz elden baska ne gelir(
Insallah bu ay dogal hamile kalirsin cok kisi biliyorum boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…