canim dun kontorolum vardi cok benzer durumumuz benim de 13.gun toplanacak ya da 12 benimkiler besinci gun 9 mm civariydi. ve henuz dusurmedi 200 puregon devam. rahim kalinligimiz gb bircok degerle karar veriliyor buna zaten dogali 12 veya 13 gundur toplama tam literature gore ilerliyorsun hic merak etme:)) e2 in kac cikti benim beste 385titatlıkız merhaba
canım benimde büyütme iğnesine başladığım bugün 7. gün normalde topikte okuduklarım genelde 9. gün toplanmış ama doktora göre değişiyor tatlım benim doktor ağırdan alıyor normalde bu cumartesi yumoşlar çok rahat toplanırdı ama dozajı düşürdü ilk 5 gün 200 vurundum hemen 150 ye düşürdü yarın bende kontrole gidicem cumartesi yine bakarım dedi ve pazartesi salı da toplaman olur dedi banayani pazaresi olursa 12. gün toplanmış olacak
bünyede önemli ama yumurtalarım hemen cvp vermiş 11 mm di çapı çok iyi dedi dozu düşürdü yavaş büyümesini istiyor nedense zaten tedavinin başından beri acele etmek yok sindirerek gidicez demişti.
aysecim Insallah bundan sonra sadece huzurlu uykularin olucak bebisinle her sey gonlunce olsun tatlim, darisi basimiza hamisler sizden bizleere bol dua bekliyoruz ona gore:)))))))))
AMİNNNN CNM BAK İNŞ ALLAHIN İZNİYLE SENİDE GÜZEL OLCAK İNŞ MERAK ETME SAKIN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEBİŞ HABERİNİZ ALCAZ YAKINDA İNŞ
aminnnnnnnnnn cnm saol ama korkuyorm inş hamile olan bütün arkadaşlarımla bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız inş darızı senin ve bekleyenlerin başına artık:dance::dance:
tatlıkız merhaba
canım benimde büyütme iğnesine başladığım bugün 7. gün normalde topikte okuduklarım genelde 9. gün toplanmış ama doktora göre değişiyor tatlım benim doktor ağırdan alıyor normalde bu cumartesi yumoşlar çok rahat toplanırdı ama dozajı düşürdü ilk 5 gün 200 vurundum hemen 150 ye düşürdü yarın bende kontrole gidicem cumartesi yine bakarım dedi ve pazartesi salı da toplaman olur dedi banayani pazaresi olursa 12. gün toplanmış olacak
bünyede önemli ama yumurtalarım hemen cvp vermiş 11 mm di çapı çok iyi dedi dozu düşürdü yavaş büyümesini istiyor nedense zaten tedavinin başından beri acele etmek yok sindirerek gidicez demişti.
EVET CNM HAMİLEYİM DÜN TEST YAPTIM YAA 4 HAFTALIKMIŞ GİZEMLİ SENCE DEGER NASIL 92.4 İYİMİ BİRAZ DÜŞÜK SANIRIM HEMŞİREYE SORDUM NORMAL DAHA YÜKSELİR DİYORR YÜKSELİR DEMİ İNŞkaydirigubbakcemile5
Ayşe ben transferin 6. günündeyim dün biraz ağrım oldu adet ağrısı gibi.Sende de olmuş muydu acaba? Şu an hiçbir şey hissetmiyorum canım sıkılıyor.Beklemek zor geliyor, test yapmaya da korkuyorum
aysecim Insallah bundan sonra sadece huzurlu uykularin olucak bebisinle her sey gonlunce olsun tatlim, darisi basimiza hamisler sizden bizleere bol dua bekliyoruz ona gore:)))))))))
Mavimercan canım benim sakın kafana takma idrarda çıkmadı diye, henüz çok erken, Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile3
ahh özlemcim ahhh esas huzursuz uykular şimdi başlıo ve ölene kadar bitmez bi kere kondumu o yürek içine merak etmeden geçirdiğin bi an bile olmaz ama tabi mum dibine ışık verir zamanla alışıcaz herkezin derdi sıkıntısı kendi yaşadığıdır..
sen nasılsın cnm bnm
herhalde cnm sen canını sıkma değerin gayet ii maaşallah allah nazardan saklasın sen dur daha kese ve kalp atışı günü gelcek bu heycanların geçicek hep sıkma sen canını
insallah aysecim gobislerimizi gostermek nasip olur:))
gercekten burasi cok destek, sizin mujdeleriniz benim tedavimde de buyuk ilac oldu kizlar
Ayşe ben transferin 6. günündeyim dün biraz ağrım oldu adet ağrısı gibi.Sende de olmuş muydu acaba? Şu an hiçbir şey hissetmiyorum canım sıkılıyor.Beklemek zor geliyor, test yapmaya da korkuyorum
canim dun kontorolum vardi cok benzer durumumuz benim de 13.gun toplanacak ya da 12 benimkiler besinci gun 9 mm civariydi. ve henuz dusurmedi 200 puregon devam. rahim kalinligimiz gb bircok degerle karar veriliyor buna zaten dogali 12 veya 13 gundur toplama tam literature gore ilerliyorsun hic merak etme:)) e2 in kac cikti benim beste 385ti
özlemcim bende senin gibi puregonu bu akşam klinikte yaptıracam benim ilaçlarımı merkez veriyor kalemli puregon dan elimizde kalmadı dediler ve enjektör ve minik şişede puregonu verdiler işte 150 ye kadar çek normal iğneyi yap bende lucrin gibi olacak sandım tamam olur dedim ama akşam mahvoldum iğnenin ucu kalın batıramadım enjekte ederden çok zorlandım şırınga sert yağ gibi kaymıyor birden gidiyo ilaç yakıyo falan ağlattı akşam beni bu akşam hemşireye yaptıracam yarında kontrolüm var diyecem kalemli kartuştan istiyecem yoksada bendekini boşaltıp kalemin içine doldursunlar.
arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...
destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?