tamam fıstık msj alındı merak etme başarıcamaaa olmadi ama bu tabiiki hamileyken kaygilar hep oluyor cok normal ama uykunu kacircak kadar olursa olmaz lutfen bir caresini bul ve rahatla artik, kalp atisindan sonra risk sadece yuzde uc, kalp atisina kadar anlarim ama sonrasinda cok stres yaparsan bebegini uzersin, hormonlarini alt ust edersin, lutfen ne yap ne et stresini duzene sok. haa kaygilar dersen tabiiki hep olucak annesin artik sen hayat boyu ilk meslegin bu artik:))) ama anladin ne demek istedigimi
amin cnm inşallahsaol gizemcim inş o günüde görürüz ne acayip bir şey yaa hamile olum diye bekledik hamdolsun hamileyiz şimdide kalp atışı diyorz inş onuda duycaz sonra cinsiyet merakı başlıycak o da rabbimin izniyle olcak ondan sonra bebek hareketleri başlıycak sonrada rabbimin izniyle dogumm inş hepimiz hayırlısıyla bebişerimiz kucagımıza alırız:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...
yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm cnm ya neden böle oldu ki ama umudunu yitirmemen çok önemli en kısa zamanda dön olur mu öpüldün
destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.
arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...
destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.
canım yaaa hayırlısı olsun ben de inanıyorum ki en kısa zamanda hamile olduğunun müjdesini vereceksin iyi haberlerini bekliyoruz
canım benim üzülme desekte faydasız ama çabuk toparlanmaya çalış umudunu hiç kaybetme dondurulmuş yumurtaların varsa çok ta kafana takma biliyorsun transfer çok basit vakit kaybetmeden tekrar denersin canım benim üzülme.
neyse eklemeyi unuttun veya görmedin.bende senin gibi lucrin başladım ve 28 nisanda adet olamm gerekiyodu.adet olunca gonal f başlayacaktım.biraz lekelenme oldu bende adet oldum diye 2. gün usg için gittim.doktor iğmeme başlayalım dedi.ve horman testi istedi.ama tahlil kağıdında beta hcg istememişti.onuda ben işaretledim.ve kan verdim.bugün sonucumu aldım.ve değerim 132,16.Rabbime şükürler olsun.hiç daha gonal f yapmadan hamile olduğumu öğrendim.hemen doktoruma koştum.kullandığım lucrinler bişey yaparmı diye.oda yok dedi.iyi ki gonal f kullanmamışsın dedi bana.
gözünaydın canım yani doğal hamile kaldın öyle mi
bizede sbebpsiz infertilite dmişler di.2 aşılama geçirdim olmadı.20 ay bugünü bekledim.Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?