evet canım doğal hamile kaldım.inşallah değerim nasıl sizce kızlar.
inş devam eder.benim son adet tarihim 1 nisan dı.
arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...
destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.
neyse eklemeyi unuttun veya görmedin.bende senin gibi lucrin başladım ve 28 nisanda adet olamm gerekiyodu.adet olunca gonal f başlayacaktım.biraz lekelenme oldu bende adet oldum diye 2. gün usg için gittim.doktor iğmeme başlayalım dedi.ve horman testi istedi.ama tahlil kağıdında beta hcg istememişti.onuda ben işaretledim.ve kan verdim.bugün sonucumu aldım.ve değerim 132,16.Rabbime şükürler olsun.hiç daha gonal f yapmadan hamile olduğumu öğrendim.hemen doktoruma koştum.kullandığım lucrinler bişey yaparmı diye.oda yok dedi.iyi ki gonal f kullanmamışsın dedi bana.
bizede sbebpsiz infertilite dmişler di.2 aşılama geçirdim olmadı.20 ay bugünü bekledim.Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin inş.
arkadaşlar ne yazık ki listemizin uğurunu kaçırıcam galiba... test sonucunu aldım. ne yazık ki negatif. sonuç 0,01 ...
destekleriniz ve dularınız için teşekkür ederim hepinize, şimdi olmasa da başka bir denemede mutlaka hamile kalacağıma inanıyorum.
canım yaaa hayırlısı olsun ben de inanıyorum ki en kısa zamanda hamile olduğunun müjdesini vereceksin iyi haberlerini bekliyoruz
canım, ne yazayım bilemedim, hep hayırlısı için dua ettik, hayırlısı buymuş diyelim, bir sonrakinde inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.
canım benim üzülme desekte faydasız ama çabuk toparlanmaya çalış umudunu hiç kaybetme dondurulmuş yumurtaların varsa çok ta kafana takma biliyorsun transfer çok basit vakit kaybetmeden tekrar denersin canım benim üzülme.
canim biliyorumki cok cok uzucu ama yakinda iyi hissedeceksin yola devam ediceksin, canimiz sagolsun diyecegiz elden baska ne gelir(
Insallah bu ay dogal hamile kalirsin cok kisi biliyorum boyle.
Canım benim sana üzülme diyemem aynı acıyı ben de yaşadım ama nolur kendini yıpratma,dua et,başka şeyler düşünmeye çalış,Allah kucağını ve isteyen hiç kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın...
musette canım ne demek o öyle uğurunuzu kaçırıcam felan çok ayıp sen hep yanımızda olucan hemde hamile olarak yavrun bebeğin kollarında olarak sakın hee burayı ihmal etmek yok..biraz dinlen yine çalışmalara devam senin kocanın canı sağolsun))belki tedavi görmeden bir dahaki aya hamile kalırsın .üzülmemek mümkün değil tabi ki çok üzülüyoruz okadar çaba uğraş merak stres kolay mı hiç değil benim bir evladım olduğu halde nasıl istedim ve nasıl merak ettim seni anlıyorum ama demek ki şu an bu senin hayrına değilmiş bebeğim.kaç kişi burada senin için duaettik ,sen eşin dostun ailen dua ettiniz senin için hayırlı olsa idi Allahım boş çevirmezdi.kendini toparla ve bu güzel yolda hep birlikte devam edicez. tmm mı oldu mu?seni seviyoruzopuyorumnanaktan
kız yasmin sana gıcık kapıyorum)) hiç seni burada göremiyorum .birde kalkmış bana selilütten bahsediyorsun spordan klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?