Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyi canım sen stres yapma testi 1 kaç gün sonra tekrar edersin yaklaşık aynı oluyoruz galiba hamileliğimiz devam ederse

merhaba kizlar bakiyorum masallah hamileler artmis. hamis arkadaslari tebrik ediyorum.Allah tamamina erdirsin.

nedıme ablacım cok sevındım ya tebrık ederım darısı basımaaa

cnm çok üzüldüm inan yazcak bir şey bulamıyorm ne desemde seni teselli etmez hayırlısı olsun cnm benim yaa o kurban oldugum rabbim sana en kısa zamanda saglıklı bir evlat versin inş bütün dularımdasın cnm yeminle bakk rabbim seninde yüzünü güldürsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bizede sbebpsiz infertilite dmişler di.2 aşılama geçirdim olmadı.20 ay bugünü bekledim.Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin inş.

aaa ne guzel bir haber bu boyle, tebrik ederiz kirbirkere Masallah
ben sebepsiz inferteliteye hep diyorum yirmili ay basladi mi bekleyin hemen hamile kaliniyor diye, inanmiyorlar bana olumunekankayizsmile
cok sevindim Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin.
doktorum bana da lucrine baslarken hamileysem ne olur diye sordugumda hicbir sey olmaz dollenmeden bir ay sonra olsa olurdu ama bu surecte kesinlikle olmaz demisti korkma tatlim katladigi haberini de getir bize :teytey::teytey::teytey::teytey:

musette canım ne demek o öyle uğurunuzu kaçırıcam felan çok ayıp sen hep yanımızda olucan hemde hamile olarak yavrun bebeğin kollarında olarak sakın hee burayı ihmal etmek yok..biraz dinlen yine çalışmalara devam senin kocanın canı sağolsun))belki tedavi görmeden bir dahaki aya hamile kalırsın .üzülmemek mümkün değil tabi ki çok üzülüyoruz okadar çaba uğraş merak stres kolay mı hiç değil benim bir evladım olduğu halde nasıl istedim ve nasıl merak ettim seni anlıyorum ama demek ki şu an bu senin hayrına değilmiş bebeğim.kaç kişi burada senin için duaettik ,sen eşin dostun ailen dua ettiniz senin için hayırlı olsa idi Allahım boş çevirmezdi.kendini toparla ve bu güzel yolda hep birlikte devam edicez. tmm mı oldu mu?seni seviyoruzopuyorumnanaktan

Canım benim sana üzülme diyemem aynı acıyı ben de yaşadım ama nolur kendini yıpratma,dua et,başka şeyler düşünmeye çalış,Allah kucağını ve isteyen hiç kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın...

canım yaaa hayırlısı olsun ben de inanıyorum ki en kısa zamanda hamile olduğunun müjdesini vereceksin iyi haberlerini bekliyoruz

canım, ne yazayım bilemedim, hep hayırlısı için dua ettik, hayırlısı buymuş diyelim, bir sonrakinde inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.

canim biliyorumki cok cok uzucu ama yakinda iyi hissedeceksin yola devam ediceksin, canimiz sagolsun diyecegiz elden baska ne gelir(
Insallah bu ay dogal hamile kalirsin cok kisi biliyorum boyle.

çok teşekkür ederim herkese... bende test yaptırmaya giderken dua ettim, Allahım, hayırlısıysa hamile haberi alayım, hamile değilsemde dayanma sabrı ver diye sanırım ondan korktuğum gibi olmadı. iyiyim, hazırlamışım kendimi demekkikaydirigubbakcemile2
ara vermiycem haftaya dr dayım. dondurmuşum yoktu. ben endometriosis hastasıyım belki ameliyat falan olmam lazım bakalım dr ne önerecek ama biliyorum birgün bende anneliği tadıcam...
burdan gitmek yok:CüvCüv: sizlerim güzel haberlerini hep takip edicem.... hepinize teşekkür ederim tekrar...

kız yasmin sana gıcık kapıyorum)) hiç seni burada göremiyorum .birde kalkmış bana selilütten bahsediyorsun spordanklava:

musettacım geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür.
ben de ara ara girebiliyorum çünkü internetim yok annemlerde.komşununkini kullanıyorum ama aklım hizde inanın.benim yumoşlar da toplandı bugün sabah aradılar 9 taneden 7 si döllenmiş.çok şükür heyecanla transferimi bekliyorum kızlar.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

kız yasmin sana gıcık kapıyorum)) hiç seni burada göremiyorum .birde kalkmış bana selilütten bahsediyorsun spordanklava:

:)))))))))) niye gıcık kapıyon kız geziyom valla kı... yanık tazı gibi :))))))))))))))) sosyete pazarına gittim bugün akşama kadar sokaktaydım valla napiim kafa dağıtıyom yarın duktura gidiyom ikide :) sen napıyon nassı gidiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…