canım hayırlı olsun yumoşların seninle aynı gunde ilerliyoruz benimde bugundü yarın ararız dediler dedigin gibi hala narkoz etkisi ve heycan hala devam ediyor bende hala sersem gibiyim habersiz kalmayalım birbirimizden hoşçakal
canım nasıl gidiyor?transfer gününü söylediler mi?benim galiba pazar günü olacakmış :)
bilmiyorumki canım önce cumaya olur dediler.eşimede toplamada günü pazar demişler.bende bekliyorum bakalım.yarın sabah yine arayacaklarmış.hayırlısı olsun artık.
morelini bozma sakin umarım sonumuz iyi olur...
sakin olmaya çalışın inşallah her şey yolunda gidicek bebeklerinizi alıp gelicesiniz
bu heyecanlar güzel heyecanlar Allahım dualarımız kabul olsun
ister istemez bende heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça
canım bir sigara istediki anlatamam 8 aydır içmiyorum bıraktım ama şuan çıldıracam sigara diye.
sagol canım sakın ha sigaradan uzak dur sırası degil sigaranın:))stresten canın çekmiş olabilir senin sakız falan çiğne...
sakin olmaya çalışın inşallah her şey yolunda gidicek bebeklerinizi alıp gelicesiniz
bu heyecanlar güzel heyecanlar Allahım dualarımız kabul olsun
ister istemez bende heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça
canım bir sigara istediki anlatamam 8 aydır içmiyorum bıraktım ama şuan çıldıracam sigara diye.
:)))))))))) niye gıcık kapıyon kız geziyom valla kı... yanık tazı gibi :))))))))))))))) sosyete pazarına gittim bugün akşama kadar sokaktaydım valla napiim kafa dağıtıyom yarın duktura gidiyom ikide :) sen napıyon nassı gidiyooo
çok teşekkür ederim herkese... bende test yaptırmaya giderken dua ettim, Allahım, hayırlısıysa hamile haberi alayım, hamile değilsemde dayanma sabrı ver diye sanırım ondan korktuğum gibi olmadı. iyiyim, hazırlamışım kendimi demekkikaydirigubbakcemile2
ara vermiycem haftaya dr dayım. dondurmuşum yoktu. ben endometriosis hastasıyım belki ameliyat falan olmam lazım bakalım dr ne önerecek ama biliyorum birgün bende anneliği tadıcam...
burdan gitmek yok:CüvCüv: sizlerim güzel haberlerini hep takip edicem.... hepinize teşekkür ederim tekrar...
zübeydecim sel in sonuç mu transfer mi 4 mayıstı?zübeydecim)))))))) facede ki sen misin benim deme inanmam sen yaşım 29 dememiş miydin o kız 19 gibi de emin olamadığım için bişi de yazmış değili )))
günaydın fıstıklar dün transfer günümü saymazsak 7. günümde kan testi yaptırdım benim pazar toplandı yumişler çarşamba transfer olmuştu bu şartlarda sonucum 16.95 çıktı sizce sonucum nasıl....
günaydın fıstıklar dün transfer günümü saymazsak 7. günümde kan testi yaptırdım benim pazar toplandı yumişler çarşamba transfer olmuştu bu şartlarda sonucum 16.95 çıktı sizce sonucum nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?