Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım nasıl gidiyor?transfer gününü söylediler mi?benim galiba pazar günü olacakmış :)

bilmiyorumki canım önce cumaya olur dediler.eşimede toplamada günü pazar demişler.bende bekliyorum bakalım.yarın sabah yine arayacaklarmış.hayırlısı olsun artık.

morelini bozma sakin umarım sonumuz iyi olur...

sakin olmaya çalışın inşallah her şey yolunda gidicek bebeklerinizi alıp gelicesiniz
bu heyecanlar güzel heyecanlar Allahım dualarımız kabul olsun
ister istemez bende heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça
canım bir sigara istediki anlatamam 8 aydır içmiyorum bıraktım ama şuan çıldıracam sigara diye.

sagol canım sakın ha sigaradan uzak dur sırası degil sigaranın:))stresten canın çekmiş olabilir senin sakız falan çiğne...

sagol canım sakın ha sigaradan uzak dur sırası degil sigaranın:))stresten canın çekmiş olabilir senin sakız falan çiğne...

seni şimdi uykuda tutmaz
incir yiyorum bende şimdi, sabah erken kalkıcam koşuyolu yolcusuyum yarın.
iyi akşamlar canım tatlı rüyalar.

saol canım elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum.bol bol dua ediyorum.Allahım hakkımızda hayırlısı olsun diye.sen ne durumdasın belli oldu mu toplama günün?

oohhh valla pazara spora selilütüm yok saçımı kestirdim boyattım ..falen filan.nispet yapar gibi.umarım hemen hamile kalırsın da görürümün ben senin....ben burada 10 günde 3 kilo birden almışım Allahım ne yapsam diye kara kara düşünürken o hiç selilütüm kalmadı diyooo Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklavapuyorumnanaktan

zübeydecim sel in sonuç mu transfer mi 4 mayıstı?zübeydecim)))))))) facede ki sen misin benim deme inanmam sen yaşım 29 dememiş miydin o kız 19 gibi de emin olamadığım için bişi de yazmış değili)))

hakkında hayırlısı olsun hep haberlerini bekliyoruz dularımız seninle

kızlar merkezdeyim bakalım yumoşlar ne alemde git gel zor işler walla cumartesi galiba yine gelicem.

zübeydecim sel in sonuç mu transfer mi 4 mayıstı?zübeydecim)))))))) facede ki sen misin benim deme inanmam sen yaşım 29 dememiş miydin o kız 19 gibi de emin olamadığım için bişi de yazmış değili)))

nedime abla sen hiç uyumumuyormusun abla saat 4 olmuş sen ayaktasın bebiş nezaman uyuyacak.kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar dün transfer günümü saymazsak 7. günümde kan testi yaptırdım benim pazar toplandı yumişler çarşamba transfer olmuştu bu şartlarda sonucum 16.95 çıktı sizce sonucum nasıl....

hamilesin tatlım gözün aydın sonuç gününe kadar katlana katlana gelecek çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar şimdi hastaneye gidiyorm asıl test yaptırma günüm bu gün inş degerim yükselmiştir bana dua edin sakın lütfen korkuyorm bir şey olcak die aeol kızlar

cnm hayırlı olsun oo ne güzel maşallah bir hamiş daha allah tamamı erdirsin cnm saglıkla kucagına al tarısı olmayanları başına:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…